שלום לכם

מיס פרה

New member
שלום לכם

יש לי בעיה, שאני לא בטוחה שיש לה פתרון. הייתי שמנה המון שנים ולאחרונה עשיתי דיאטה והפכתי לחתיכה ממש
הבעיה היא שכשהייתי שמנה הירכיים שלי היו מתחככות זו בזו כל הזמן והשפשוף הזה נגרמו לי כתמים כהים מאוד במפשעה- אני לא מעיזה להסיר בגדים בגלל זה, ללכת לים ובכלל זה גורם לי חוסר בטחון משווע. יש דרך להבהיר /להעלים אותם? תודה מראש על התגובה.

ה מוזה

New member
הבהרת כתמי עור

מוזמנת לקרוא את תשובתה של ברבורה לבנה תמצאי בה עצות פשוטות לטיפול כגון : "שפשוף הכתמים בעלי תרד באפן יומיומי גורם להבהרתם" בנוגע לשימוש בלימון מוסיפה הארה קטנה טיפות לימון היו בשימוש במשך שנים להבהרת כתמי שמש (חומצה ציטרית). השימוש הוא בשעות הערב ואין להיחשף עם מוצרים אלו לשמש כדי שלא לגרום לשינויים בפיגמנטציה של העור. ישנם גם שמנים על בסיס לימוני ,לבנדר ועוד לגבי שמנים תוכלי לשאול בפורום שמנים וצמחי מרפא ותתחדשי על החיוך והמשקל הבריא

יש לי שאלה....../images/Emo68.gif

... שהרי את אומרת שאחרי דיאטה הפכת לחתיכה של ממש ... האם אי אפשר עם הקילוגרמים להוריד גם את הכינוי שבטח לא את "הדבקת לעצמך?" למשל, מיס איילה, או מיס חתיכה? לדעתי עם שינוי התדמית הפיזית - צריכה אט אט גם התדמית האישית להימוג... את חתיכה, את לא "מיס מה שכתבת!!!" ורק על כך אני מעריצה אותך, האמיני לי

Blueberry Kiss

New member
את יכולה להשתמש בלימון...

אבל עוד יותר מומלץ, אם את מעוניינת שזה יקרה מהר, לגשת לרופא עור שירשום לך משהו.

hagakora

New member
לא נעים

אבל מי חמצן מבהירים כל דבר (זהירות כי זה יכול לעשות כוויה!). את יכולה גם להשתמש בחומצות של הדרים, זה באמת יכול לעשות את העבודה.

למעלה