שלום לכם... :)

שלום לכם... :)

אוקי זו פעם ראשונה שאני רושמת פה, אבל לצורך העניי אתגבר על ביישנותי, ואשאל... אניבת20 ויש לי חבר כבר כמעט חצי שנה. אנחנו מקיימים יחסי מין באופן קבוע (הוא היה הראשון שלי). אני נורא נהנת מיחסי המין, אבל אני לא בטוחה אם אי פעם הגעתי לאורגזמה. ממה שהבנתי אני אמרוה לחוש כיווץ, ורצון להשתין, אבל אני לא מרגישה אף אחד מאלה. אני כן מרגישה לעיתים תחושת עירפול חושים כזו. לא הגעתי גם לאורגזמה אף פעם בכוחות עצמי, ולאלה שיטענו שהפיתרון הוא ל"התאמן" על עצמי, זה לא עובד עבורי... זה פשוט לא מגרה אותי... אי יודעת שזו בוודאי שאלה של "ירוקה" אבל כשהוא שואל אותי אם גמרתי אני לא ממש יודעת מה לומר, וזה מתסכל. תודה

amazone

New member
עד כמה שאני יודעת

כל אחת מפרשת את זה בצורה שונה ותתאר לך משהו אחר כל עוד את מרגישה שאת מגיעה לסוג של סיפוק ופורקן ולרמת שיא של מתח מיני - לא משנה המסביב זה אינדיבידואלי העיקר שאת נהנית אז תורידי לחץ

האם במהלך קיום יחסי המין

הוא או את מגרים את איזור הדגדגן? אם לא, נסו להכניס אלמנט חשוב זה לפני, בעיצומו או אחרי המשגל או בלי משגל. אני לא חושבת שגמרת, כי אם היית גומרת היית יודעת בודאות שזה זה. אני ממליצה לך מאוד לומר את האמת לבנזוגך, כאשר הוא שואל אותך. נכון שזה לא ממש נעים כי את חשה שהוא מצפה שתגמרי, אבל הכנות חשובה מאוד למערכת היחסים.

ellulli

New member
היית יודעת

אם היית גומרת.... אבל זה לא נורא.. אני מציעה לך להשכוח מעניין האורגזמות לכמה חודשים - ואולי זה מה שיביא את זה..

למעלה