שלום לכם

שלום לכם

התסמונת יכולה לגרום למישהו לרדוף אחרי מישהו אחר? או לגעת למישהו אחר במקום שמפריע? ואז אפילו לצחוק...לפעמים שומעים ממנו תסכול בזמן שהדברים האלו מתקדמים מעט... שבחיצונית זה נראה כאילו האדם רוצה להטריד אדם אחר אבל פשוט אני לא רואה סיבה שלאדם הזה יהיו כוונות רעות וממש רצון לאלו, אני מדברת על אחי הקטן... האמת אני יודעת שיש לו אוסידי אבל אני חושבת שגם יש לו טוראט אני מאוד רוצה שיאבחנו אותו כמו שצריך אבל אז אני נתקלת בהורים שלי שאבא שלי שולל את עולם הפסיכולוגיה ובזה שאחי ילד מאוד סגור ומבולבל. הוא בן 12 ואני מאוד אודה להיתייחסות מצדכם כי אני מודאגת בנוסף להרבה צרות על הראש שלי. ערב טוב.

חגית35

New member
OCD הולך יחד עם טוראט מאוד

למעשה 40% ממי שיש לו טוראט יש לו גם אוסידי הנגיעות הלא רצוניות הם אוסידי. ישנם טיפולים תרופתיים טובים . בהחלט כדאי שיראה פסיכיאטרית ילדים באיזו קופה אתם?

שביק

New member
אופטימית יקרה ברוכה הבאה.

לפי תיאורייך, ניראה אכן כמו או.סי.די. רק רופא נוירולוג מומחה לילדים, אשר עבר התמחות בנושא טוראט יוכל לאבחן נכון ועקב כך גם לטפל נכון. על מנת לעזור לך באמת, ובקיצורי דרך בלי ללכת סחור סחור, שלחי לי מסר באיזו קופה אתם, באיזה איזור בארץ וכך אוכל להנחות אותך למרפאה הנכונה. בהצלחה! שביק, יו"ר עמותת א.ס.ט.י..

ברוכה הבאה לאופטימית ../images/Emo24.gif

בהרבה מקרים אכן יש שילוב של OCD וTS יחד, ראשית כל הכבוד לך על הפתיחות. לגבי הורייך, נסי להפנות אותם אלינו לפורום ולו רק כדי לקרוא מעט על התסמונת לפני שרצים לאיבחון...ואולי ע"י התעניינותם יבינו לבד שאת סה"כ מנסה לעזור לאחיך. אינני מכירה את הורייך, ואולי יש לאביך "סיבה מוצדקת" להחרים את עולם הפסיכולוגיה....החשוב הוא להביא אותו למצב שיקרא קודם ואולי אז כבר יפנה לעזרה לבד. ציינת שאביך שולל את עולם הפסיכולגיה...אבל איפה אמא?! אולי דרכה כן תצליחי לשכנע אפילו רק לעיין בפורום...באתר.....ותאמיני לי חמודה, אם אחד מהם או שניהם יעיינו באתר א.ס.ט.י או בפורום יוכלו לבד להצליב מידע מן הכתוב עם התופעות והסממנים שיש לאחיך. שיהיה

למעלה