שלום לכם

שלום לכם

אני ממש זקוקה לעצה חכמה של מישהו בוגר ונבון בעל ניסיון חיים כמובן גם מישהי תעזור מאוד ועכשיו לסיפור שמכאיב לי כל כך ניהלתי מערכת יחסים אוהבת עם בחור בגילי (אזור ה20) למשך 4 שנים אחרי זה נפרדנו וחזרנו לעיתים קרובות, ולא הייתה שום יציבות בקשר0מאז עברו עוד 8 חדושים) מלפני חצי שנה הוא הקים עסק פרטי(בחור צעיר) ואני נתיי את נשמתי ועזרתי לו הוא בהחלט ידע להעריך זאת והקשר ביננו היה מקסים ... אינני בחורה שקרנית אך אודה ואספר ששיקרתי לו במהלך כל הקשר פעם אחת בדבר אשר קשור אליי,הוא גילה זאת משותפו לעסק שהבין את השקר, חודש לאחר השקר שזה בעצם לפני שלוש שבועות, הכל התפוצץ ,הוא הרגיש פגוע ומאוכזב, הרגיש שהוא והשותף שלו כל כך סמכו עליי ואני שיקרתי(לשקר שלי אין כל קשר לעסק לשהם או לכספים שלהם) לאחר שיחות ארוכות,וריבים שלו עם השותף שלו שממש נגדי עכשיו, החלטנו יום ראשון שעבר לפתוח דף חדש, הוא ביקש ממני לשכוח הכל וסלח לי, אמר לי שהוא רוצה ללמוד להכיר אותי מחדש וזהו, היה לנו שבוע מקסים ביחד, ביום חמישי האחרון, כמו תמיד עזרתי לו בעסק אך הפעם ללא כל כוונה פישלתי ופישלתי בענק, וטעויות כאלה עולות כסף(והמון פעמים הוא הרוויח בזכותי) אגב על כל העזרה שלי לעסק שלו הוא נתן לי תגמול כספי מכובד,הוא לא ניצל אותי, אחרי יום חמישי בגלל הפשלה בעסק הוא אמר שאני מאכזבת ,שנמאס לו לסמוך עליי,שהוא עשה טעות שסלח לי ושלא מעוניין לראות אותי יותר לעולם היום דיברתי איתו,אמרתי לו שאני יכולה לתקן את הטעות ושיסמוך עליי ושאני לא משקרת לו בחיים הוא הסכים,אחרי זה גילתי מהחברה הכי טובה שלי שיוצאת עם חבר שלו,שלרגל החג כולם מוזמנים אליו הביתה לסרט כולל השותף שלו,כל החברים והחברות שכמובן אחרי קשר כזה ארוך כולם גם חברים שלי,התקשרתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להגיע גם והוא אמר שאני לא מוזמנת שהוא לא רוצה ראות אותי כרגע,שלראות אותי עכשיו עושה לו רע ואני צריכה עצה שלכם? האם הבחור מתנהג בחומרניות?בגלל כסף העיף אותי? האם אני צריכה לעזוב אותו? אלא להתעקש לתקן את הטעות שעשיתי ? ואם אני אתקן את הטעות ורק אז הוא ירצה לדבר איתי אז מה כל זה שווה? באמת אודה לכולם

מתוסכלת מהמצב? שלום לך

כל כך הרבה פעמים אני שומעת אנשים שאומרים לא לעבוד עם בני זוג לא לעבוד עם בני זוג תעשי את זה את לא צריכה לעבוד איתו שימי לב שכל הבעיות שלכם נובעות מהעבודה שלכם יחד אז או שאת עובדת איתו ואתם חוזרים הביתה ולא מדברים על העבודה ובעיות בעבודה לא יקלקלו לכם את הקשר. או שתפסיקי לעבוד איתו וזהו תמצאי עבודה אחרת לעצמך אף על פי שהתגמול על עבודתך שם בשכר גבוהה. וקץ למריבות טפשיות. לא הסברת על מה רבתם? את רוצה לפרט או שאין צורך.

Tully Is Here

New member
העצה שלי?

מישהו שמדבר אלייך ככה, וממש, אבל ממש לא משנה הסיבה, לא ראוי לא לזמן שלך ולא לאנרגיה שאת משקיעה בזה. זה יופי שאתם עובדים ביחד ויופי שהוא סומך עלייך, עשית טעות? קורה. עלה לו כסף? גם קורה. אבל מה זאת אומרת "את מאכזבת אותו" "עושה לו רע" "הוא לא רוצה לראות אותך יותר"? את חושבת שאני ובעלי לא פישלנו במהלך הקשר שלנו? ברור שכן. אז כעסנו והתעצבנו ונרגענו וישבנו לדבר. בחיים לא דיברנו ככה אחד לשני ואם זה יקרה אני אהייה מחוץ לדלת. אז תעשי את החושבים שלך אם שווה לך להשקיע בקשר עם מישהו כזה ואם שווה לך ההשפלה של הרדיפה אחריו.

t o t a l

New member
התחושה שלי היא ש

שלפשלה בעבודה אין קשר לניתוק שהוא מבקש. נראה לי רק תרוץ. נראה לי שלניתוק יש סיבות וגורמים אחרים. כן ו..... אם בכל אופן תחזרו להיות יחד אז באמת אל תתקרבי לעסק שלו או לשותף שלו.

למעלה