שלום לכם

dudumagic

New member
שלום לכם

בעקבות כל המצב שלי אני נמנע מלהיות בקשר רציני עם בת ... מה אתם אומרים על זה ?

dudumagic

New member
השיר שלי ...תגובות ..

כולם להחזיק חזק בכסאות לא תאמינו מה הולך לקרות גם אתם תהיו קוסמים וקוסמות ברוכים הבאים לעולם האשליות יש שירים ריקודים בלונים ופרסים חפצים נעלמים ובאויר מעופפים כולם משתתפים כולם מעודדים זה מופע שמדהים מבוגרים וילדים דודו הקוסם הקוסם הגדול קוסם שיכול לעשות כמעט הכל תשתדלו לא למצמץ בעיניים דברים נעלמים פה אחת ושתיים אז אל תלכו לשום מקום כי מופע כזה לא רואים כל יום הקוסם גם הביא איתו חברים רוקי הרקון שעושה תרגילים ג'וני הנחש מפתיע עם קלפים נבי הארנב שאותו לא רואים מטפחות מקלות חפצים נעלמים מופע מפתיע מופע של מיסתורין כוכבי יום ההולדת באויר מעופפים חובה לראות גם מי שלא מאמין דודו הקוסם הקוסם הגדול קוסם שיכול לעשות כמעט הכל תשתדלו לא למצמץ בעיניים דברים נעלמים פה אחת ושתיים אז תדעו שעומד להיות פה מצחיק ומקסים ואת קסם הסיום אתם תזכרו להמון שנים

יכול להיות

שאתה צריל לתת לעצמך זמן - להתאבל על אבדן הנישואים, לעכל את מה שעובר עליך מאוחר יותר, תבין שהחיים ממשיכים ואולי תרצה להקים שוב משפחה או לחיות בזוג תן לזמן לעשות את שלו.

dudumagic

New member
"להתאבל על אבדן הנישואים"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוייי כמה שהצחקת אותי אל תפגעי או משהו כזה אבל זה קרה אותי מצחוק ! תודה לך נקלעת למטרה. דרך אגב אני רווק.

גם אני נמנעת....

פשוט אני רוצה להיות לבד כרגע... אבל חברה שלי אמרה לי דבר חכם: "נראה אותך אומרת שאת לא רוצה קשר אחרי שתפגשי מישהו שבאמת מוצא חן בעיניך" ! אז אל תתיאש!

למעלה