שלום לכם!

GoOni

New member
שלום לכם!

לא הייתי פה מאז אמצע שבוע שעבר או משהו. היה לי כנס של הנוער העובד בתל חי (כן כן קסם, קרוב מאודד אלייך. אבל לא היה שום סיכוי שבעולם שהיינו יכולות- יכולות=גלבץ ואני- לפגוש אותך, כי זה היה כזה.. לו"ז צפוף. לומשנה.) ואע! היה ממש ממש כייף. זה היה שלושה ימים, היינו בחרמון, ראינו הצגות בתל חי וגם היה לנו טקס מרגש וטיול חביב. פגשתי אנשים מאאאגניבים מהמחוז שלי וכמה הזויים במיוחד שהציעו לי לשרוף את השיער ואז להתגלגל ולשרוף את לבנון (זה לא קשור לשום פוליטיקה) וקיבלתי סיכה מאגניבה! -כפי שנאמר: סיכה בערך כספי של איזה שני שקל וערך סנטימנטלי של שני מליון, לפחות. וממש נהניתי. והזמן עבר בצורה מעוותת לחלוטין. ולא ברור לי למה אני מספרת את זה פה, אבל התחשק לי לשתף. וגם חשבתי על זה קצת ורציתי להגיד שאני נורא מתגעגעת לכולכם, ואני מניחה שאם לא יהיה מפגש בפורים אז אני אפגוש אתכם שוב רק בחופש הגדול, וגם אז אני כנראה אהיה מאוודדד עמוסה ומי יודע אם יהיה לי זמן בכלל, כי כל חופש פסח אני אבלה לי באוסטרליה עם בני דודי החביבים ודוד שלי וסבא וסבתא
ובחופש הגדול אני אמורה להדריך. ואת רובכם לא ראיתי מאז חנוכה, וחלק לא ראיתי מאז סוכות;; ובטח כל כך גדלתם. אני לא. רק יש לי שיער יותר ארוך. ארג. אז שיהיה לכולכם שבוע טוב וכל זה. ואני אוהבת אתכם

Gizmo16

New member
....לא יותר פשוט..../images/Emo28.gif

לשרוף את לבנון וזהו?
אבל אל תשרפי את לבנון
אני אוהבת את הבית שלי נורא
אני שמחה שהיה לך כיף

GoOni

New member
אני לא רוצה לשרוף את לבנון!;;

בסוף ברוב נחמדותי נידבתי חברה שלי שיש לה שיער הרבה יותר ארוך.. אבל גם, זה לא יצא. ותודה

GalBatz

New member
>_<

לא שורפים את לבנון! אני לא מסכימה לזה. לבנון רולז.
הוא סתם היה בנאדם מרושע.

למעלה