שלום לכם=]

שלום לכם=]

ובכן, לא..אני לא חברה חדשה בפורום...דעותי הפוליטיות הן הפוכות לגמריי..ואני אפילו מתגוררת אי שם מאחורי הקו הירוק.. אבל בהחלט ראוי לציין שלנוער מפלגת העבודה בת"א יש יו"ר מדהים..! אני פה עכשיו בנושא אחר לגמריי... המכביה הקרבה... מישהו ביקש ממני לפרסם את ההודעה פה...אז קראו אותה..ומי שמעוניין בהצעה...שיפנה אל הבחור באיסי או במסנג'ר המכביה ה-17 2005 , עומדת בפתח , ובו אנו המתנדבים , נצטרך כמות מתנדבים , בישביל להתנדב , וגם לכייף. המכביה תערך בישראל ביולי 2005 , והמכביה מרכזת סביבה אלפי ספורטאים יהודים המגיעים מכל קצווי העולם לישראל לתחרויות , מפגשים חברתיים , טיולים ומסיבות. כחלק מצוות המתנדבים בכפרי האיכסון ( בתי מלון שיוסבו לכפרי איכסון בזמן המכביה ) אנו מבקשים לגייס בוגרי כיתות יב' השנה לפני גיוסם לצה"ל ( בני 18 ומעלה ) לתפקיד מפעילי מחשב. התלמידים יהוו חלק מצוות כפר האיכסון ויהיו תחת אחריותו של מנהל כפר האיכסון. במסגרת התנדבותם יקבלו הבוגרים ארוח מלא בכפר האיכסון הכולל: כלכלה לינה ובילוי בבית המלון. העיתוי: 7/7/05 - 21/7/05. כל המתנדבים יעברו 3 הכשרות באגף התיקשוב של המכבייה. יש עוד המון מגוון פעיליות של המכביה , שבו אפשר לפעול בזמן המכבייה. אני מודה לכם על שקראתם את הנושא. ליצור קשר עימי , אפשר: -איי סי קיו: 212580648 -איי מל ומסנג'ר: [email protected] - פלאפון 24 שעות ביממה : 052-4233977 תודה רבה לכם , ומקווה לראות אותכם במכבייה ה-17. בן כהן , מתנדב של אגף המתנדבים של המכביה ה-17

למעלה