שלום לכם...

Mona Ella

New member
שלום לכם...

אני ממש לא מתאימה לפורום הזה כי כולם פה מבוגרים נשואים או עם ניסיון ארוך טווח של קשרים אבל בדיוק בגלל זה החלטתי להיכנס ולהתיעץ איתכם. יש לי חבר כבר שנה וחצי..בזמן האחרון שמתי לב שאנחנו משתעממים נורא מהר יחד ז"א אחרי שעתיים שלוש אין לנו כבר על מה לדבר זה אף פעם לא היה ככה (או שרק עכשיו שמתי לב) זה קשור בזה שאנחנו הרבה זמן ביחד ? הוא אומר שכשאני אתגייס יהיה לנו הרבה על מה לדבר כי שנינו נהיה חיילים ויהיה לנו משהו משותף אבל זה בטוח סימן לא טוב

ShirShir

New member
זה קורה גם לנו........

ולעומת זאת, גם קורה לנו שסתם ככה, פתאום, באמצע הלילה אנחנו נכנסים לשיחות מעמיקות בלי סוף.... כדי לגוון, לצאת מהשיגרה, לצבור חוויות ולהנות אנחנו חשתדלים לצאת, לבלות, למצוא כל מיני עיסוקים משותפים ביחד, לצאת עם עוד חברים וחברות, לראות סרטים, הצגות, סטנד אפ וכו'. כמובן שהכל במינון בריא, כדי לא להגזים וגם כדי לא לבזבז הרבה... לשמחתנו מצאנו כל מיני קופונים והנחות לבילויים וזה מאוד כיף ויעיל. תפתיעו את עצמכם, אחד את השני, מידי פעם...
[דרך אגב, אנחנו שנתיים יחד
]

ShirShir

New member
ויש לנו גם משחק כזה משעשע......./images/Emo9.gif

זה נקרא "משחק אסוציאציות": הוא זורק מילה - ואני מיד אחריו - וחוזר חלילה..... מה שקורה כתוצאה מהמשחק והמילים - אנחנו מעלים כל מיני זכרונות, בדיחות, סיפורים וככה לפעמים מעבירים את הזמן ונהנים... [זה קורה בעיקר במשמרות לילה ארוכות שהוא עושה בעבודה
]

כשמבוגרים ונשואים עם ילדים

אז כבר אין שעתיים שלוש בשביל לדבר. בקושי יש לנו כמה דקות ביום...

מי צריך לדבר ????

בשנים הראשונות רק רציתי שנדבר עכשיו - מגיע הלילה אחרי שכל היום הייתי בעבודה, ניהלתי בית, הילדים, שיעורים, חוגים, מקלחות, ארוחות ערב. עכשיו יש לי ראש לדבר? ההיפך

S i r i u s

New member
לפעמים גם לשתוק ביחד זה טוב,

השאלה היא יותר האם אתם מרגישים נוח ביחד. לא חייבים לשבת ולדבר 24 שעות ביממה, אפשר לראות סרטים, לצאת, לבלות (ואח"כ לדבר על זה
)

Mona Ella

New member
מרגישים נוח אבל..

יש עוד דברים לעשות וסתם להישתעמם ביחד זה נראה כמו ביזבוז זמן אז יוצא שאנחנו ניפגשים כל יום ל3 שעות וזהו לגבי לצאת...זה קצת בעייתי כי אין לנו אוטו

seeyou

New member
"אנחנו משתעממים"???

מצבינו טוב
(של ה"זקנים" בפורום ,בעלי ניסיון ארוך טווח של קשרים). אם לכם בגיל צעיר זה "משעמם",סימן שניגמרו הקלמנטינות.... לכול זוגיות (זוג משקפיים,זוג מכנסיים...) יש דבר שמחבר... אם הבנתי אותך נכון,יש לך רק דרך אחד....כול אחד לדרכו. יוסי

Mona Ella

New member
אני לא קראתי לאף אחד זקן! ../images/Emo22.gif

להיפרד?? אבל אני אוהבת אותו והוא אותי...לא מתארת את עצמי בלעדיו אבל אם אתה צודק

seeyou

New member
מה Sirius כתבה לך כמה שורות מעלה?

True Love is when you can sit in a room together and say nothing, and it feels like you've said a thousand words! counts"

למעלה