שלום לכם...

avi01

New member
שלום לכם...

יש לי 2 שאלות: 1.האם למישהו יש חומר *איך לקפל מצנח **איך אפשר לחשב את שטח המצנח בייחס למשקל ***כול חומר נוסף יכול לעזור 2.איפו אני יכול לקנות בד מצנחים? אם יש מחיר ותלפון גם טוב.

FalxOri

New member
תשובות

1) מצורף אתר, אבל הכי טוב ללמוד בשטח אז תגיע למועדון ותסתכל ואז תבקש שיראו לך (בהנחה שאתה צנחן) לגבי חישוב שטח. הטח הרצוי נקבע לפי משקל ונסיון. מה בדיוק השאלה שלך? 2) אפשר לקנות בדים של חופות מכל הספקים הגדולים או לשנורר ממישהו חופה ישנה שכבר לא צריך. למה אתה צריך? O

avi01

New member
המשך...

*לא אני לא צנחן למרות שאני רוצה לנסות **אני צריך בד מצנחים כי אני עובד על כמה פרוייקטים וכדיי לא לעבד את הציוד היקר שקניתי אני רוצה להרכיב מערכת מצנח כדי במקרה של תקלה היה יכולת להציל את המערכות ***אני צריך לחשב גודל מצנח בייחס למהירות נפילה

FalxOri

New member
תן יותר פרטים...

יש פה מספיק אנשים שינסו לעזור לך... אם אתה בכיוון של טיסנים או רקטות אז יש מצנחים מוכנים לזה (תגיד מה אתה בונה ונמצא לך משהו) את גם יכול להשתמש במצנח של פצצת תאורה (לא כלכך קשה להשיג בארץ...) לגבי גודל המצנח זה תלוי בציוד בגובה ובעוד הרבה דברים (למשל רכות הנחיתה לעומת כמה זה יסחף עם הרוח...) תן פרטים, תקבל הצעות... O

avi01

New member
....

ראשית אני רוצה להודות לכם על התמיכה!!!! אני לא יכול להגיד לכם יותר מדיי אבל אני מדבר על מצנחים דיי גדולים "האבות טיפוס" היו דגמות מוקטנים (תחום הטיסנים) לשם הוכחת הפרוייקט בהמשך בשלב זה אני אמור להגיע למשקל של 20-50 ק"ג משקל ו3 ק"ג משקל אני צריך חומר על: לדעת איך לקפל ואיך לחשב את המשקל כדי לדעת איך לעצב את כול המערכת על הדגימות

Tempo777

New member
יש לי הרגשה שהשאלות שלך נובעות

ממחשבות מאודמסוכנות, תיזהר !!!

למעלה