שלום לכם

שלום לכם

לא מאמינה שאני צריכה לרשום פה הודעה אבל חייבת עצה ומתביישת לשתף אנשים חבר שלי היקר לי מכל שאיתי 4 שנים פותח עסק כבר שבועיים לא ישן לא אוכל כל היום בעסק היום הגעתי לבקרו עזרתי לו קצת לצבוע וכאלה באיזה שהוא שלב התחנו לריב הוא ביקש ממני ללכת כי הוא מתעצבן התעקשתי להשאר אחרי זה הוא ביקש ממני להפסיק לדבר על העבר ושנמשיך בצביעה לא הסכמתי ואז הוא טען שבאתי רק לבזבז לו זמן ולהפריע בשלב הזה באתי לחבק אותו והוא אמר לי לא להעיז לגעת בו שוהא מאוד כועס המשכתי לגעת בו ופתאום הוא דחף אותי בחוזקה, נפלתי לרצפה , התחלתי לבכות, הוא אמר שאני סתם עושה את עצמי בוכה ושאני אקח את הדברים שלי וילך כי הסביבה הזו לא לא בטוחה עבורי יותר ואין לי יותר מה לעשות איתו נשארתי על הרצפה הוא התחיל לבעוט בחפצים ופתאום צרחתי עליו ובעיטה אחת פגעה בי ואז הוא בא הקים אותי בעדינות על הרגליים ואמר לי ללכת ולא לחזור לעולם כי הוא כבר לא שולט בעצמו לידי מרוב עצבים אני לא מאמינה עדיין שהגעתי למצב הזה וכל כך מצטערת שלא הלכתי ישר כשביקש ממני או לא הפסקתי את הריב ישר כשביקש אני פשוט יושבת המומה המכה לא כואבת לי אבל נפשית כואב לי מאוד

adam33

New member
לאהוב

בעצם את כעת מרחמת על עצמך שכשהוא אמר לך במפורש את העדפת לחבק אותו ולהיות אמא שלו.. הוא הרגיש שאת פשוט מעצבנת אותו כשאת עומדת שם ואת במקום להבין את זה המשכת "לעזור" לו כשהוא בכלל לא זקוק לכך את כל כך עם לב טוב שאמרת לעצמך שהוא עובד קשה ואת לא יכולה לראות את זה ובשבילו תעשי הכל אבל הוא פתאום חשף את פרצופו האמיתי.. " אדם ניכר בכוסו ובכיסו ובכעסו" והדגש על כעסו והוא הוכיח לך כשהוא כועס הוא בעצם לא רואה אף אחד מולו ואת עדיין לא ראית את נורת האזהרה האדומה והמשכת.. אז אני מאחל לך דבר ראשון " מזל טוב" על מה? ראשית שיצאת מכך רק בבעיטה.. שנית שבעצם יפה שעה אחת קודם ותארי לך עם שלושה ילדים הוא היה מרביץ לך..לאן הית הולכת? כעת את חופשיה להבין שהאדם [ אם הוא בכלל אדם] הוא פשוט לא מתאים לך וגם לא לאף אחת... תתחילי דרך חדשה ..ואל תביטי לאחור!!! בהצלחה..[ לתשומת לבך! הוא יבוא אלייך עוד כמה זמן ויתנצל ויבטיח הבטחות..אל תקני את המילים שלו כי הן מס שפתיים..פשוט תמשיכי קדימה ותשאירי אותו עם הכעסים שלו]

החבר ואת

את כותבת שחברך מזה 4 שנים פותח עסק, 4 שנים יחד כלומר משהו רציני, אז מדוע לא לפתוח יחד, מדוע חברך לבדו. אחרי 4 שנים יחד כלומר חושבים על עתיד משותף. אם ככה העסק בשלב כלשהו אמור להיות עסק "משפחתי", אז מדוע הוא לא שיתף אותך מלכתחילה - לא השקעה כספית אבל- השקעה בעיצוב בתכנון... הגעת היום לא הוזמנת, הגעת על דעת עצמך, - לא כל כך רצויה - ובאיזה שהוא שלב רבתם על העבר... מדוע את טוחנת את העבר מדוע "לחטט בפצעים ישנים" משהו בזוגיות שלכם נראה לי עקום... שבי עם עצמך וחשבי האם אתם באמת זוג או פשוט מושכים כבר 4 שנים איזה מצב שלא מוביל לשום מקום. חברך ביקש ממך ללכת, את התעקשת להישאר, קודם כל אם הוא ביקש ממך ללכת מדוע לא הלכת, כבדי את מבוקשו... את מתמקדת כל הזמן על עצמך... משהו נשמע לי חורק בזוגיות הזו... חברך שהוא היקר לך מכל... האם גם את היקרה לו מכל... האם זה הדדי... רצית לחבק אותו... התנהגות אופיינית לאמא שכועסת על הילד שלה ואחר כך מחבקת אותו. הוא ביקש ממך לא לגעת בו, אבל את כמובן קשובה רק לרחשי ליבך. בשלב כלשהו הוא דחף אותך ממנו ונפלת. הוא התחיל להשתולל הקים אותך ואמר לך... ביי ביי יקרה שלי - הסיפור בינינו נגמר.... שבי עם עצמך וחישבי טוב טוב... חברך לא רוצה את הזוגיות הזו יותר.... הוא עשה הכל כדי שתביני שהוא לא מעוניין יותר... הוא רמז לאפשרות של אלימות בעתיד... אם אחרי 4 שנים הוא מסוגל להקים עסק ולא לשתף אותך,... סימן שהוא לא רוצה שום שותפות אתך משום סוג. את מצטערת לאחר מעשה... אני לא חושבת שעשית משהו לא בסדר... נראה לי יותר שחברך חיפש "סיבה" לסיים את הקשר ביניכם קשר שאינו מעוניין בו יותר.

טורנדו1

New member
שלום למתוסכלת... ../images/Emo24.gif

קראתי את ההודעה שלך ומאד נגע לי ללב, מפני שבסך הכל הייתה לך כוונה טובה, לעזור ולתמוך בחבר שלך. 4 שנים זה לא צחוק, ובאמת למה הוא לא חשב עלייך בפתיחת העסק?, איפה את בכל הסיפור הזה?. דבר שני: אם הוא התבטא בכעס שלו בצורה כזו אלייך, אני מצטערת מאד. מה יהיה אם תתחתנו ויצוץ ויכוח בבית? בחיי נישואין יש המון התפרצויות וויכוחים, לא מקובל שיבעט בך. דבר שלישי: גבר ביקש ממך ללכת ולא לחזור יותר? כנראה שהוא התכוון לזה ואני מחזקת את דבריה של חידון ברווזים. הוא בסך הכל מצא סיבה טובה לגרום לך ללכת. ובשבילי הוא לא גבר שמכבד בחורה. קחי את עצמך בידיים. כל החיים לפנייך, עזבי אותו. תתחילי דף חדש, מגיע לך להיות מאושרת ולחייך. הוא לא בשבילך. מאחלת לך שתהי חזקה ותרימי את ראשך למעלה. בהצלחה.

זה בדיוק הזמן

להפרד. אחרי שיעשה חושבים, וייתפנה מהקמת העסק, תאמיני לי שיתקשר להתנצל. ואת, היי חזקה ואל תשברי. המשיכי הלאה לחייך. היכן שנסגרת דלת נפתחת דלת חדשה.

תוגבה

רציתי להגיד תודה לכל העוזרים לי דרך אגב הוא שיתף אותי בעסק לא מבחננה כספית אך את השם למקום ועוד דברים כמו צבע עיצוב וכולי אני בחרתי אך באותו יום אכן הדעתי ללא הזמנה כי היה זה יום שפיצוים אגב ברור שב4 שנים האחרונות רבנו הרי איך אפשר להיות יחד כמעט כל יום, לנסוע לטיולים, וכדומה ללא לריב אך מעולם לא היינו במצב אפילו דומה למצב שסיפרתי עליו פה אני עדיין שוקלת מה לעשות אני יודעת שהוא זקוק לעזרה הרבה שהבטחתי לו בעניין הקמת העסק ושזה דברים שרק אני יכולה לעזור לו בהם וכבר לא יודעת אם אני רוצה לעזור וגם אם אעזור אבהיר לו שהעזרה הזו באה רק כי הבטחתי

תוספת ברשותכם

רציתי להוסיף שתגובתכם גרמו לי להבין שבעצם התנהגתי בילדותיות ובאגואסטיות אבל אף דבר אינו מצדיק את ההתנהגות שלו

adam33

New member
ועוד משהו

את הכי בסדר בעולם.. אל תרגישי רגשי אשמה... האשמה היא רק בו!!! תמיד אפשר להסביר אלימות במילים יפות יש שורה תחתונה כשהוא עצבני הוא עצבני ו"יורה לכל הכיוונים" אני לא היתי רוצה להיות בסביבה ותהא הסיבה אשר תהא.. ויפה שעה אחת קודם!!!

מתוסכלת מהמצב

הביני, הוא התנהג אלייך באלימות. אין שום סיבה שתספגי זאת! אפילו אם לחצת עליו או הקנטת אותו, אלימות היא לא תשובה. בשום מצב. במקומך, הייתי עוזבת ולא חוזרת לעולם, ןשיחפש לו עוזרת חדשה. בהצלחה ותהיי עיקבית וחכמה.

למעלה