שלום לכם

שלום לכם

אני עושה מין פעולה על אקטואליה אז אני צריך שתביאו לי אירועים (עדיפים רעים) שקרו בארצנו ב 4 השנים האחרונות.. תודה!

tuty fruty

New member
וואו יש כל כך הרבה

רק תפתח עיתון ותראה. אז ככה מה שהכי השפיע לפי דעתי זה האינדיפאדה דבר שני אתה יכול לכתוב על העניים המובטלים על שביתתת הנכים על שביתת ההורים החד הוריים על ההתאבדויות שיש בגלל המצב על הסרבנים וכו.

fate spinner

New member
רגע אני אחשוב

כאב. אבל בסדר אבכל מקרה חלק מהדברים אני לא בטוח שקרו בארזע שנים האחרונות. אינתיפאדה מיתון ויקי כנפו הרצח של גנדי אוטובוס שנפל לתהום בגליל התאונת אוטובוס של הילדים מעמק חפר וידוא הריגה בחירות גדר ההפרדה תוכנית ז'נבה זהב באולימפיאדה מייצג בשוודיה על הפיגוע במסעדת "מקסים" אילן רמון המזל"ט שנכנס לארץ פתיחת טרמינל 3 פרשת רמדיה אנטרקס החיילים החטופים עיסקת השבויים שיחרור ואנונו זה מה שעלה לי בינתיים

roikeman

New member
שמעתי את השם הזה עשרות פעמים

אבל אני לא מבין מה הסיפור של ויקי קנפו. הסבר פליז?

מעיין©

New member
תגיד לי, אתה חי בארץ../images/Emo35.gif

איך אתה לא יודע את זה
ויקי כנפו היא אם חד הורית ממצפה רמון שהלכה ברגל עד הכנסת בירושלים כמחאה על חוסר התמיכה הכספית של המדינה בחד הוריות ובקיצוצים. בדרך הצטרפו אליה עוד אמהות וזה עשה רעש מאוד גדול.

fate spinner

New member
אח"כ כבר עשו עליה כתבה וגילו שבעצם

היא הלכה ברגל ממצפה רמון לירשולים בגלל שהיא התערבה עם מישהו על זה שהיא יכולה לעשות את זה ולא היה לה את הכסף לשלם לו אז היא הלכה.

וואו.

זה ממש מטורף! אם תסתכלו טוב, ואני בטוחה שלא רק אני שמתי לב לזה, יש פה כלכך הרבה אירועים.. שליליים? כואבים? לא כלכך מוצאת עכשיו את המילה.. אבל נראה לי שהבנתם אותי...
זה ממש כואב שזה ככה... ועוד כלכך הרבה.. ושתבינו.. קרו עוד דברים.. והכי נורא - שאירועים כאלה כבר לוקחים כדיי מובן מאליו.. "טוב נו אז עוד פיגוע".. "רק" 3 הרוגים..."
כלכך הרבה תאונות פיגועים הרג.. תחשבו על זה.. אותי זה פשוט מבאס המצב הזה...

למעלה