שלום לכם

וונקי

New member
שלום לכם

שלום לכם שלום לכם ומה שלומכם היום? נחמד לי מאוד לכתוב לכם קייצר אז ככה אחרי שסיימתי טירונות בהציונות(מ"מ שלי אמרה לי שאני טיפוס מורעל למדי) אבל זה כבר סיפור אחר. טקעו אותי באיזה בחור ליד קרית שמונה עם מדים של חייל איור קייצור ביום אני מתה מי חום בלילה אני קופאת מי קור. מה אני עושה בצבא ת'אמת שום דבר מה שבראש שלי אלה עם כן למפקד שלי יש מה לעשות אותי. אני חוזרת הבתיה כול שבוע, שבוע בסיס שבוע בית, קייצוק חיים קלים ומהנים. אני משרת משהו כמו 20 דקות ניסעה מי קסם מקום יפה כול בבוקר אני קמה רואה את חרמון ובורחת מי רס"ר לפני שהוא ימצא לי מה לעשות. קייצור צבא זה בידור אחד גדול במחיוחד בשבלי כמו שאני אמרתי למפקד שלי אני רק מלאה אחרי פקדות שלך אתה אמרתה לי ללכת לישון אני הלכתי לישון (למרות שלא רצתי) המפקד אמר לי לישון אני ילך לישון. אם היו מפגשים ואני היה בית והיה לי זמן אני יבוא אתם מוזמנים להתקשר עלי חופשי אני יענה לכם בכול מצב שהוא גם אם נתנו לי להיות איזה ש"ג אני תמיד עונה לפלאפון אז תתקשרו חופשי. יאללה אני חיבת לעוף לטוס יש לי הרבה דברים לעשות בית ויש לי רק שבוע. וקסם תעשי איזה מפגש אצלך אחרת אני יקפוץ לביקור אצלך

וונקי

New member
ועוד דבר

אני מזכירה לכם שב30 יש לי יום הולדת ואני ישמח מאוד אם היה לי שרשור יום הולדת והכי חושב תתקשרו עלי ביום הזה

GalBatz

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

בהצלחה, או משו.

וונקי

New member
צה"ל לא לקח אותי

אני לקחתי אותו, אני לא עושה בסיס שום דבר חוץ מי לישון לאכול ולהיות במעדון גדודי אני לא עושה שום דבר חוץ מי מדי פעם להיות ש"ג אני לא עושה שום דבר. קייצור חיים טובים נהנים מי כול רגע. עקרון אני בכלל לא חייבת לעשות צבא אבל אני אני השתגעתי בית, טירונית היה בידור אחד גדול להיות בסדיר זה עוד יותר בידור לא עושה שום דבר אבל נשק יש לי. למה יש לי נשק כי אני אוהבת לעזור בשמור על בסיס ככה לפחות הרס"ר עוזב אותי בשקט הרס"ר הזה חתיכת טיפוס מוזר ומשמעום רצח שאוהב למצוא לי מה לעשות ואני אוהבת לברות מי עובדות שלו בטענה שמפקד שלי אמר שהוא צריך אותי או כול מיני דברים כאלה. כול עוד לא יתנו לי לעשות מטבחים או לנקות שירותים אני נשארת בצבא זה בידור, לפחות יש לי שקט מי אמא שלי לשבוע ימים. מה שכן לישון בסיס אני לא ישנה חזרתי הביתה ישר עפתי למיטה כמו שאומרים אין כמו הבית תעשו מפגש ואני אולי יבוא עם מדים

Kryptonite

New member
../images/Emo24.gifהדס!../images/Emo168.gif

נחמד לשמוע ממך
תסדרי לך שם בחור הזה בקריית שמונה
בהצלחה בהמשך!

וונקי

New member
חחחח צחי

אני לא צריכה שום בחור מי קריית שמונה יש לי מספיק בנים חתיכים לוחמים בסיס שלי. למה אתה חושב אני אוהבת להיות בש"ג? כי אז שבנים חתיכים נכנסים אני ישר רואה אותם גררר בנים לוחמים במדים זה פשוט גררר, אז אני לא צריכה לחפש רחוק. תעשו מפגש בימים ראשונים של חנוכה אז אני בית

וונקי

New member
הייתי גם שם

הייתי באילת ת'אמת זה סיפור מצחיק, הייתי באילת אמא שלי רצתה שאני יחזור הביתה לא רצתי לחזור אני משתגעת בית, מספיק לי להיות שבוע ימים בית חלאס כמה אפשר, אז הבנתי שאילת זה לא פתרון אז השתמשתי בקלף השני וזה כמובן לעשות צבא במשך שנה וחצי כן כן אני עושה צבא רק שנה וחצי וגם זה לא, אלה עם כן אני יתתום קבע או שאני יצא לקצונה שזה שני דברים שאני שוקלת לעשות, נו כן השגעתי סופית אבל שאני יעלם מה פתאום תזכרו ב30.10 יש לי יום הודלת ואני רוצה שרשור גדול ויפה ואני רוצה להיות מוצפת מי טלפון עד שאני לא יכול לנשום זה ברור?

וונקי

New member
עוד יומים

נשארו לי רק עוד יומים ליום הולדת שלי אבל בעצם אני ילדת פיטר פן מה שאומר שאני אף לא יתבגר תזכרו אני רוצה שרשור גדול ויפה ולהיות מוצפת בטלפונים אס"ק שלי מת כרגע לכן תתקשרו אני יחכה לטלפונים שלכם רוצים את מספר שלי שלחו לי מסר רק תתקשרו אני שנים לא דברתי בטלפון עקב חוסר זמן

וונקי

New member
רק עוד יום

מזכירה לכם שנשאר רק עוד יום אחד לרגע הגדול תזכרו שאני אמרתי לכם שיש לי מחר יום הולדת ואני רוצה הצפת טלפונים בית ופלאפון רוצים את מספר תתבקשו רק תתקשרו

למעלה