שלום לכם

שלום לכם

שלוםל כולם ושלום לך טאKילה ... כבוד הוא לי להצטרף לפורום זה מזה שאצלי זה קרה שהייתה לי אהבה וירטואלית בעצם 2 .. תכף אספר עליהן .. אז ככה .. לפני 3 שנים הכרתי בחורה בצ'אט ... בת 23 דיברנו הרבה וכנראה נוצר בינינו הקליק .. עברנו לטלפון וקבענו להיפגש ... ומאז הלכנו ביחד כל הזמן ... החלטנו למסד את הקשר .. ולהפוך אותו לנצחי ... המשפחות נפגשו ..התארסנו ... אמת היה כיף שלא חוויתי מעולם ... יצאנו טיילנו צחקנו .. מה לא עשינו .. הייתי כזה מהופנט בה שהעולם מולי היה רק היא ... כפרתי בכל דבר ובה רק האמנתי ..אחרי 4 חודשים מהאירוסים ... התחילה האווירה להשתנות ...נערתי התחילה להתרחק ממני .. להתעצבן יותר .. בהתחלהלא הבנתי מה קרה .. שאלתי אותי הרבה פעמים ותמיד התשובה שלה "כלום" .. אבל הרגשתי שמשהו לא בסדר קורה איתה ... והייתי מוכן לעשות הכל כדי להחזיר אותה לאיך שהיינו קודם ... המצב רק הלך והתדרדר .. היא כבר לא מתקשרת ... לפעמים לא זמינה .. אם אני אומר לה אני בא אלייך היא דוחה את זה .. קיצר .. התברר בסוף שהיא בקשר עם אחר ... אמת לא הייתי שאף אחד יהיה במקומי באותו רגע שנודע לי הדבר ... התאפקתי .. הרמתי לה טלפון .. אמרתי לה .. בגלל שאני אוהב אותך לא אעשה כלום .. בואי נסיים את זה ברוח טובה .. אולי ישמע וויתור מצידי .. אבל לא יכולתי לעשות כלום .. נפרדתי ממנה .. שקעתי בבוץ חודש אחרי זה והתאוששתי .... חזרתי לצ'אט ולא בראש שלי להכיר עוד אחת בכלל ... אחרי כמה חודשים הכרתי בחורה .. בהתחלה פחדתי כי לא רציתי לחזור על אותו סיפור ... אמרתי לעצמי אני לא אתן ללב להוביל הפעם .. אלא לראש ואמצע הדרך הלב יצטרף .. וככה זה היה .. ותודה לאל .. אני עם הבחורה הזאת כבר שנתיים שהיא אישתי עכשיו .. ובעוד חודשיים ב"ה תיוולד לנו תינוקת .. והמסר של שני הסיפורים האלה הוא .. אל תתנו ללב להוביל ולא לראש להוביל כל הזמן .. תתחילו עם הראש ותצרפו את הלב אחר כך .. כי אחרת אכזבה בטוחה תהיה בסוף ... ואכן אהבה וירטואלית אפשרית .. וגם מניבה פירות ש
.. סליחה שיצא ארוך
לילה טוב וגמר חתימה טובה לכולם

סיפור ארוך... אך גם מעניין..

שמחתי לשמוע שאצלך זה עבד... שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב על הפספוסית הקטנה

זהו ש.....

עכשיו רק התעוררתי.... אז הברכה של קודם היתה אמורה להיות לילה טוב
השעון הפנימי שלי קצת השתגע... אבל חפיף, סבבה לי ככה.

טאKילה

New member
מופרעעעעעע../images/Emo39.gif

אהבתי לקרוא מה שכתבת, וירטואלים עם המשך טוב. ויש בדרך פרי של אהבה, איזה יופי..וואוו
מאחלת לך לה הרבה אהבה יחד.

איזה יופי.. שיהיה במזל טוב.. ו..

איפה קוטי כדי שתראה שיש גם קשרים שמצליחים אפילו שמתחילים וירטואלית..

למעלה