שלום לכם

עוד דבר עשיתי בדיקת שתן

והיה הרבה סוכר
בגלל זה הסוכר אצלי לא מואזן

שלום לכם

אני חולת סכרת כבר 5 שנים ולחץ דם מואזן הסוכר לא אולי בגלל מתחים וכעסים [בגללשיש לי שני ילידים נכים ובעיות בית ספר לקחתי לב] יתכן שזה משפיעה לאיזון של הסוכר .התחתלי לעשות דיאטיה והליכה של 45 דקות וזה עוזר לי ואני מריגשה מציון .אבל הסוכר לא מתזאן .התחלתי לקחת אומנה 3 והיא עוזרת לי .אבל אתמול היה לי כאבים בצד הלכתי לקופת חולים לאחות עשיתי בדיקת שתן היה הרבה סוכר ובדיקת סוכר באצבע הראתה 308 אבל אני הסברתי לה שאכלתי לפני חצי שעה אז היא אמרה לי שזה לא משנה זה הרבה.טוב הלכתי הביתה אמרתי אני בדיקה בבית לפני ארוחת הצוהרים היה 175 אז אני לא מבניה זה עולה אחר כך יורד מה אני צריכה לעשות זריקות אני לא מוכנה לעשות אני לוקחת כדורים לסכרת אודה לכם עם תעזרו לי

אריאלה22

New member
לצערי את לא מאוזנת והסוכר אצלך

גבוה, אם הוא הגיע לשתן - זה סימן רע, אם את שומרת על דיאטה ולוקחת כדורים אולי תצטרכי להזריק-כמובן בהוראת רופא בלבד, אם את לא שומרת על דיאטה - אז מיד לשמור, בכל מקרה נראה שאת לא מאוזנת וצריכה מיד לגשת לרופא

שלום וברכה

מתחים ולחץ אכן פוגמים באיזון - ואני מניחה שמאוד קשה עם שני ילדים נכים להשאר רגועה
- אבל דווקא בגללל שהם כול-כך זקוקים לך את צריכה לקחת את עצמך בידיים לפגוש רופא מומחה בסוכרת (אנדוקרינולוג) ודיאטנית שיקבעו לך טיפול מתאים ודיאטה נכונה שתעזור לך להגיע לאיזון. לבקש מכשיר ביתי לבדוק את רמות הסוכר כמה פעמים ביום כדי לדעת באמת מה הערכים שלך ואיפה ניתן לשפר. ישנם מגוון רחב מאוד של כדורים - דווקא על האומנה 3 מעולם לא שמעתי. גם אם בסופו של דבר תגיעי להזרקת אינסולין השד איננו נורא כול- כך המחטים היום מאוד דקות ועדינות ולא מרגישים כאב כלל
. אנחנו פה את מוזמנת להמשיך ולשאול כל מה שעולה על רוחך

שלום

עשיתי היום בדיקת סוכר לפני האוכל היה לי 130 .כנראה שאחות עשתה טעות כי אני יודעת שאחרי אוכל לא עושים בדיקה לא אחרי חצי שעה שאכלתי .

זה כבר כמה פעמיים שאני עושה

בדיקה בבית במשך 3 חודשים זה מראה לי 130 האם זה טוב אבל לפני אוכל כמובן

מה זה פעמיים בכמה זמן?

בדיקות בבית לפחות בתקופה הראשונה או בתקופה שבה האיזון יוצא מכלל שליטה צריכות להיות תכופות מאוד וזה אומר מספ' בדיקות ליום(לסוכרת מסוג 2 סוכרת תלוית אינסולין תמיד יש לעשות מס' בדיקות ליום). צריך לבדוק לפחות: בצום לפני הארוחה ושעתיים אחריה כדי לקבל תמונה מלאה - רבים מאיתנו עושים מספר גדול יותר של בדיקות ביום.

לאילנה ../images/Emo141.gif

אני גם חןלה סוג 2 , ונראה לי שמה שיש לך זה סוג 2 . אני לא מכיר את התרופה אומגה3 , ויש לי חשש שזו תרופה לא של רופא אלא תרופה טבעונית. תסבירי לי בדיוק מה את לוקחת, אזה סוג כדורים. לי נראה שאת רחוקה מזריקות, אבל אודה לך אם תסבירי לי מה התרופות שאת לוקחת. כך אני אדע אך להגיב ולעזור.

איזה כדורים את כבר לוקחת....

יש היום מגוון רב.איזה את כבר לוקחת וכמה מכול אחד. האם היית אצל רופא סוכרת? מה עם המשקל? (בד"כ לא שואלים אישה...) מה קורה עם הדיאטה? ושאלה אחרונה מה עם פעילות ספורטיבית? (45 דק' הליכה כל כמה זמן?) על בסיס תשובותיך , אולי איזה טיפ קטן...

בוקר טוב

אני לוקחת כדורים מטפורמין ליפא 3 פעמים ביום וגלובן 2 פעמים ביום נורמיטן 25 1 ביום.אני עושה דיאטה וגם עושה ספורט כל יום הולכת יותר 45 ד,ק משקל שוקלת די הרבה אבל ירדתי 4 קילו 3 חודשים אוכלת הרבה סלטים 2 פרוסות לחם דיאטי תפוחי עץ יורקים 2 ביום עוף או דג בצוהרים ואני מריגשה די טוב

את חייבת רופא סוכרת טוב...

אילנה שלום!!! =============== את לוקחת 5 כדורים לסוכרת, עדין לא סוף הדרך. אני הגעתי ל- 11 כדורים ורק אז עברתי לאינסולין.(משכתי 23 שנים עם הכדורים) גלובן את יכולה להגיע עד 4 ביום, מטפורמין (גלוקופז') את במכסימום. אם אינך מצליחה להוריד במשקל אז אולי כדאי שתקחי פראנדז' לפני כל ארוחה עם פחמימות, וגם אולי אבנדיה פעם ביום. לכל זה את חייבת רופא סוכרת טוב . סוכר בשתן זה אומר שהסוכר עובר את ה- 180, 308 ולא משנה מתי, זה לא טוב! בטח מעולם לא עשית בדיקת A1C ? (ממוצע סוכר של 2-3 חודשים אחרונים) דבר אחרון: כדאי להאריך את ההליכה ל-60 דקות היעילות תגדל כמעט פי-2! ל-15 הדקות הנוספות השפעה גדולה.כמו כן לשתות שעה לפני ההליכה כוס קפה שחור ללא חלב. זה יגרום לשרפת שומנים מהרגע הראשון ולא כעבור רבע שעה. נ.ב. את יכולה לאכול תפוחי עץ אדומים במקום ירוקים, אותה כמות סוכר. מה שכדאי להקפיד זה שהם יהיו קשים ולא בשלים, מפני שלבשלים מאוד יש ערך גלוקמי גבוה. רק בריאות, ואל לך להתביש לשאול ...

יש לי שאלה../images/Emo35.gif

מה זה פראנדז-אבנדיה
את הגלובן אני לוקחת 3 פעמים ביום -אז את הריבעי מתי לקחת. תפוח עץ חזק אני אוכלת פעמיים ביום. ואני עושה בדיקה בביתאתמול היה לי לפני האוכל 250 אחרי שעתיים 130 אני לפני הליכה אשתה קפה שחור מה שאני אוהבת

קודם כל תעשי כמו שהסייח הרוקד כתב..

א י ל נ ה ש ל ו ם !!! ============================= קודם כל תעשי כמו שהסייח הרוקד כתב, ואפילו במשך תקופה יותר ארוכה. פראנדז' זהו כדור שלוקחים לפני שאוכלים פחממות, הוא גורם להתפרקות איטי של הפחממות בגוף. (כאילו מקטין את הערך הגליקמי של מה שאכלת) האבנדיה מקטין את התנגודת לאינסולין. גלובן רביעי לוקחים לפני ארוחת ערב (2) או ארוחת לילה אם יש כזאת... זאת בתנאי שהסוכר בבקר גבוה ואת מתחילה את היום בתנאים לא הוגנים. לכל אלא את חייבת אישור ומירשם של רופא מומחה. תבקשי מרופא המשפחה שלך לעשות בדיקת A1C . זה יכול להיות חשוב ...

לאילנה ../images/Emo141.gif

תראי, כשמוסיפים עוד כדורים, העסק קצת מתבלבל ומסתבך, כי הכדורים האלה דורשים לאכול איתם ואז יש בילבול. אם את סובלת ממשקל יתר, אז יש סיכוי גדול שהדברים יסתדרו עם הורדה של עוד כמה קילו. ההציעה שלי, נכון אם ורק אם את נמצאת במשקל יתר שהוא מעל ל 5 קילו. אני מציע קודם כל שבתקופה הקרובה תעברי לבדיקות של גלוקומטר מוגברות.כלומר מוקדם על הבוקר, לפני ארוחת צהריים, ו שעתיים אחרי, לפני ערב ושעתיים אחרי. בינתיים, את עושה צעדי ייעול נוספים כמו שהציע הנרי, ואני בטוח שאת עושה כל מני טעויות מתחת לשולחן, אז תעשי מאמצים לעצור אותם עוד יותר, המטרה היא גם לאזן וגם ליזום צעדים נוספים לירידה במשקל. אם במהלך ה 10 ימים הקרובים, לא הצלחת לאזן, אז לצערי את חייבת ללכת לרופא ולהגדיל את המינון. אני לא מאמין שטייפ2 לא מסוגל לעצור את ההדרדרות, ואני חושב שיש לך יכולת לתקן את המצב הקיים, אני בטוח שיש הרבה טעויות מתחת לשולחן, ואני בטוח שעם ירידת עוד כמה קילו העניין יסתדר. הגדלת המינון אצל הרופא תגרור תקופה של בילבול ובעיות התאקלמות, אם הניסיון הזה במהלך ה 10 ימים הקרובים לא יניב פרי, אז את חייבת ללכת לרופא בגלל שבדיוק ברגע זה, מסתובב בגוף שלך דם לא בריא, והוא עושה נזקים בלתי הפיכים להמון דברים, אשר יובילו לדברים מאוד מכוערים בטווח של ה5-10 שנים הקרובים. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה