לאילנה ../images/Emo141.gif
תראי, כשמוסיפים עוד כדורים, העסק קצת מתבלבל ומסתבך, כי הכדורים האלה דורשים לאכול איתם ואז יש בילבול. אם את סובלת ממשקל יתר, אז יש סיכוי גדול שהדברים יסתדרו עם הורדה של עוד כמה קילו. ההציעה שלי, נכון אם ורק אם את נמצאת במשקל יתר שהוא מעל ל 5 קילו. אני מציע קודם כל שבתקופה הקרובה תעברי לבדיקות של גלוקומטר מוגברות.כלומר מוקדם על הבוקר, לפני ארוחת צהריים, ו שעתיים אחרי, לפני ערב ושעתיים אחרי. בינתיים, את עושה צעדי ייעול נוספים כמו שהציע הנרי, ואני בטוח שאת עושה כל מני טעויות מתחת לשולחן, אז תעשי מאמצים לעצור אותם עוד יותר, המטרה היא גם לאזן וגם ליזום צעדים נוספים לירידה במשקל. אם במהלך ה 10 ימים הקרובים, לא הצלחת לאזן, אז לצערי את חייבת ללכת לרופא ולהגדיל את המינון. אני לא מאמין שטייפ2 לא מסוגל לעצור את ההדרדרות, ואני חושב שיש לך יכולת לתקן את המצב הקיים, אני בטוח שיש הרבה טעויות מתחת לשולחן, ואני בטוח שעם ירידת עוד כמה קילו העניין יסתדר. הגדלת המינון אצל הרופא תגרור תקופה של בילבול ובעיות התאקלמות, אם הניסיון הזה במהלך ה 10 ימים הקרובים לא יניב פרי, אז את חייבת ללכת לרופא בגלל שבדיוק ברגע זה, מסתובב בגוף שלך דם לא בריא, והוא עושה נזקים בלתי הפיכים להמון דברים, אשר יובילו לדברים מאוד מכוערים בטווח של ה5-10 שנים הקרובים. שיהיה לך בהצלחה.