שלום לכם

TRANSFER

New member
שלום לכם

מתי ברי מוציא את האלבום החדש? מישהו יודע? שמעתי שבסביבות צדמבר, זה נכון? למה אין איחוד הופעות של פורטיס סחרוף? למה שרמי וברי לא יעשו כמה הופעות שלמות ביחד? האם המעריצים העלו את הבקשה הזאת בכלל? אולי עם קצת לחץ הם יסכימו? ועוד בקשה קצת מוזרה, יש דרך כלשהי לדעת את שעת הלידה של ברי סחרוף? מישהו יודע?

לגבי רמי וברי

תאמיני לי, אמן ואמן שיעשו איחוד של פורטיסחרוף, אני ארוץ לשם גם אם זה יהיה באילת ויעלה 250 שקל, אבל הם לא מעונינים לעשות את זה, מאותה סיבה בדיוק את יכולה לשאול למה כל להקה אחרת שהתפרקה לא עושה הופעות איחוד, כי הם התפרקו, אמנם חבל שכך, גם אני חולה על הצמד הזה וחושב שהם שילוב שמשלים אחד את השני, אבל הם כבר לא קיימים ואין מה לעשות...

TRANSFER

New member
אני בן../images/Emo8.gif ו...

השאלה מה המעריצים עושים כדי שיהיה איחוד של כמה הופעות? אולי המעריצים צריכים להפעיל לחץ כלשהו? לשלוח מכתבים? לעשות עצומה בה יהיו אלפי חתימות מעריצים? אפילו להפגין אם צריך.. זה לא שהם לא מופיעים ביחד מאז פירוק של פורטיס סחרוף. הם גם עובדים ביחד. באלבום האחרון של רמי פורטיס"חצי אוטומטי" הם עובדים ביחד. אין שום סיבה שהם לא יחזרו לכמה הופעות.. שאלתי עוד 2 שאלות: מתי יצא האלבום החדש של ברי?? מישהו יודע? ומישהו יודע את שעת הלידה של ברי? אגב. הידעתם. ש.. רמי פורטיס וברי סחרוף נולדו באותו תאריך? [חוץ מהשנה כמובן]

ענת1986

New member
לא ידוע לי על התארגנות כזו, אבל אתה

מוזמן לארגן עצומה כזו. אני מבטיחה להיות הראשונה שתחתום, רק תדאג שההופעה תהיה בחמישי בלילה, שישי או שבת! לא במהלך השבוע כי אז אני לא אוכל להגיע (הצבא....) אגב, בתחתית העמוד יש הודעה שלי על הופעה של אינפקטד משרום בה שניהם יתארחו.... לגבי האלבום החדש- כנראה שבסוף השנה, אבל זה לא בטוח. זה כנראה יתעכב. ולגבי שעת הלידה- אני אנסה להתקשר יותר מאוחר לבית החולים בטורקיה, שבו ברי נולד. נקווה שיביאו לי את שמה של המיילדת וכמובן את מספר הטלפון שלה בבית. מבטיחה לך שאיצור איתה קשר עוד היום...

TRANSFER

New member
אם הייתי מבין בבניית אתרים

הייתי בונה אתר[כמו שראיתי בהרבה אתרים אחרים] שאפשר לחתום. אבל לצערי אין לי ידע בזה.. אז בדיוק אפשר לארגן עצומה? למישהו יש רעיונות? לגבי שעת הלידה. תודה תודה תודה תודה. אני מבטיח שאם תהיה שעת לידה לא תצטערו על זה. תכירו צדדים אחרים שלא ידעתם עליו.

T S F1

New member
אני גם עושה עצומה..

אבל לא של פורטיסחרוף, אלא של תיסלם.. אממ.. לא אני בניתי את זה, אלא ידיד שלי.. ולמען האמת לא התכוונתי לפרסם את זה בפורום הזה כי בכל זאת זה פורום של ברי, אבל אם כבר העלו את הנושא.. אז ניצלתי ת'הזדמנות.. אני מוסיפה פה לינק שתוכלו לחתום בו.. כאילו, מי שרוצה... ואגב. תשוטטו בשאר האתר.. זה אתר של להקה צעירה שידיד שלי שייך לה..

TRANSFER

New member
בעצומה בעד איחוד תיסלם?

חתמתי כבר.. לא שאני רוצה באיחוד שלהם[לא צריך להתאחד כל יומיים]. אבל מה איכפת לי?

אגב

שמתי לב שאתה חדש, אז קודם כל ברוך הבא לפורום! אתה מוזמן לספר קצת על עצמך, איך התחלת לשמוע את ברי, מהם השירים האהובים עליך, מהו האלבום האהוב עליך וכו'

TRANSFER

New member
נכון. אז ככה:

קוראים לי בועז בן 18[לפני 3 ימים] גר בנגב הצחיח. סיימתי ללמוד אני לפני גיוס. וזהו בערך.. איך התחלתי לשמוע ברי? זה סיפור לא קצר. אז אקצר. את האמת בצעירותי עד 14 לא התעניינתי במוזיקת רוק, אפילו בקושי ידעתי מי זה ברי סחרוף. עד גיל 14 המוזיקה ששמעתי אפשר להגיד זה מזרחית, זה לא שלא אהבתי את מוזיקת רוק אלא פשוט לא הכרתי אותה ולא התעניינתי בה. עד ש.. אדם כלשהו שהכרתי הכיר את עולם מוזיקת הרוק, וכשהתחלתי לשמוע את מוזיקת, אני יכול להגיד שכמעט ישר נמשכתי לברי סחרוף. לא יודע למה.. אחרי כחצי שנה של היכרות עם השירים של ברי סחרוף קניתי את האלבום "נגיעות" ומאז זה המשיך והמשיך, המשכתי לקנות את הדיסקים שלו. וזהו. עכשיו אני לא סובל מוזיקה מזרחית. כי כששומעים מוזיקה איכותית כמו של ברי אז המוזיקה המזרחית היא זבל[כמובן שהכללתי פה, יש גם מוזיקה מזרחית טובה] מה השירים האהובים עלי? את האמת אני לא יכול להגיד את זה, כי לכל שיר שלו יש את הקסם והחן שלו. התחברתי כמעט לכל שיר שלו. וכמו ששואלים לפעמים את הזמרים איזה שיר שלך אתה הכי אוהב אז הם עונים: אין כזה דבר, זה כמו שתשאל את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא. אז ככה פחות או יותר אני חושב. כנ"ל לגבי האלבום.. זהו.

המממ

New member
קודם כל ברוך הבא... ../images/Emo140.gif

אני תוהה אם איחוד אך ורק כי יש ביקוש מצד המעריצים הוא דבר טוב. אני בטוחה שזה דבר חשוב אצל להקות שמתאחדות (הביקוש), אחד הדברים המרכזיים, ללא ספק. אבל אני חושבת שצריך גם רצון מצד האמנים עצמם, לא רק הרצון להכניס עוד כסף כי מלא אנשים יבואו, אלא כי הם חושבים שזה יעשה להם טוב, שהם מתגעגעים לזה, שהם רוצים מסביבם את הלהקה שהיתה איתם... זה הכרחי בשביל שהמעריצים יקבלו את מה שהם רוצים בסופו של דבר...

TRANSFER

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif.....

אולי הם רוצים להופיע ביחד אך לא מודעים מספיק לכמות האנשים שרוצים באיחוד שלהם?

מתןפ

New member
תשובות (בערך)

בקשר לאיחוד של פורטיסחרוף זה עוד יגיע, ושזה יגיע זה יהיה גדול. פשוט, לפי דעתי, לא רוצים לעשות מזה סתם עוד הופעה.. זו תהיה הופעה אדירה.. יש למה לצפות. בקשר לדיסק, יש שירים שנכתבו עם תורן. יש קטעים שהולחנו עם רע מוכיח (הגאון!) אבל אין צפי לדיסק חדש.. אין תאריך או זמן יציאה צפוי.. אבל גם כאן, יש למה לחכות. שעת הלידה של ברי? 6 בבוקר אולי ? :]

למעלה