שלום לכם

Poogy In A Pita

New member
שלום לכם

ושוב פעם שלום שמי בר ואני בת 16 מהרצליה בשנה האחרונה יצא לי להכיר קצת יותר טוב את נפלאות הבלוז עם דיסק של בי בי קינג שהגיע לידי אבל לצערי ההכרות שלי עם הבלוז מסתכמת בבי בי קינג ואריק קלפטון והייתי שמחה אם הייתם ממליצים לי על עוד אומנים בסגנון אני יודעת שבטח מטריפים אתכם בפורום עם ההמלצות אבל אני אנסה בכל זאת תודה מראש :)

יש למאיר אריאל

יש למאיר אריאל שיר בשם הייתי בכרכור בליל שבת. מומלץ אפילו שזה לא בליגה אבל זה פיצוץ וגם המשמעות מענגת. תודיעי לי אם תשמעי איך היה.

Poogy In A Pita

New member
מוזר

באיזה דיסק השיר הזה נמצא? יש לי את כל הדיסקים שלו בבית ולא מצאתי אותו באף אחד מהם

מה אני יכול להגיד

אין לי מושג באיזה דיסק זה ואולי השם של השיר שונה. אני יכול לכתוב לך את המילים אבל זה לא יעזור. ההתחלה זה .. הייתי בכרכור בליל שבת ולא באו לקבל את פני בכלל. ויש משפט חזק ויפה בהמשך והוא, הזמינו אותי להרצות להם על עצירות ושלשול בגופים כלליים..... . בכל אופן את מוזמנת להצטרף לפורום מאיר אריאל , לספר עליו על השירים וכו וכו וגם לשאול שאלות ואם תדעי אז גם לענות תשובות לשאלות של אחרים. אגב כיוון שאמרת שיש לך את כל הדיסקים אז כדאי להתבונן כי יש לרבי מאיר כמה וכמה שירי בלוז. אני בינתיים אכניס את השאלה לפורום מאיר אריאל. לילה טוב.

יש למאיר אריאל

יש למאיר אריאל שיר בשם הייתי בכרכור בליל שבת. מומלץ אפילו שזה לא בליגה אבל זה פיצוץ וגם המשמעות מענגת. תודיעי לי אם תשמעי איך היה.

Chocoholic

New member
תלוי באיזה כיוון את מעוניינת

בלוז שורשי/קלאסי? או בלוז-רוק בריטי משנות השישים והשבעים? אם את שומעת ומכירה את בי בי קינג ואריק קלפטון, אולי תנסי את Buddy Guy ו Muddy Waters. מאדי הוא מחלוצי הבלוז של שיקאגו והרפרטואר שלו יותר רחב מזה של באדי גאי, שגם הוא מעולה אבל שייך לדור של קלפטון ולא לדור הוותיק יותר של וואטרס/קינג. RL Burnside הוא גם מעולה, הוא בן 75 בערך אבל מופיע ומקליט רק בעשרים השנים האחרונות... הוא מנגן גיטרת-סלייד ומשלב "delta-blues" עם בוגי וקצב בדומה ל John Lee Hooker.

וואלה

בהמשך של מה שאיזה דוד פה רשם מה את רוצה בלוז חשמלי או אקוסטי ? מאיזו תקופה תורידי את הדאבל ריקורדינג של ROBERT JOHNSON מלך הדלתא בלוז ויש את חברו BLIND BLAKE דיסק בלוזי שאני ממש אוהב על חשמלי זה JIMI HENDRIX - CATFISH BLUES זה כמובן על קצה המזלג תנסי תראי לאיזה כיוונים את נמשכת

אמני בלוז

Memphis Slim Bessie Smith John Lee Hooker Muddy Waters Otis Span ועוד אלפים (לא הגזמתי) אחרים. בברכה - רז.

למעלה