שלום לכם

ניקולי

New member
שלום לכם

הפורום שומם.. התגעגעתי ...
מענין מה עם נופר.. אתה לא ראיתי באמת הרבה זמן... יום טוב

מאו יין

New member
../images/Emo24.gifשלומלום...

וואי שנים שלא היייתי פה... ג'ס וניקולי המתמידות לנצח... מה שלומכן יקירותי? ג'ס מה שלום מיקה הבובה שלך? בטח גדלה ברמות שאני לא אזהה אפילו בתמונה.. וניקולי, מקסימה אחת, אה,שומך?!?!!???...... נשיקות וחיבוקים, 'תגעגעתי... מאו.

ניקולי

New member
לא נכון!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה מאו ייןןןןןןןןןןןן ????????????? מישהו הזכיר אותך השבוע (לא זוכרת מי) אה זה לא היה השבוע זה היה לפני.. שבועיים בערך.. ליאור 30 שאל עליכם.. אמרתי לו שאין לנו קשר בכלל מה שלומך יפתי ? איך את מרגישה ??? רגע רגע
חחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט שכחתי מרוב התרגשות...
ספרי לי מה קורה איך את מרגישה ?? מה שלום (...) התחתנתם לא התחתנתם ?? ילדים יש??? שיוווווווווווו כמה שאלות

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif היי מקסימה!

את מתמידה אחותי... אז קודם עלי ככה בקצרה, האמת שלא משהו....
עברה עלי שנה מאוד,ואני חושבת,שהכי קשה בחיים שלי,לאו דווקא בגלל הדברים ה"טכניים" של החיים אלא בגלל שאני עברתי משבר,שבר?,וואט אבר..שמעולם לא חוויתי ואני מנסה נורא לחזור לעצמי, מה שלום המלאך? אני מקווה שבסדר, הוא תמך בי נפשית וכלכלית מרגע הפרידה ועד שעברתי דירה (מאותה דירה בה חיינו ביחד).ואז החל נתק, ואז אני נעלמתי,החלפתי מס'
.ואז הוא איתר אותי דרך בעל של חברה טובה שלי והתקשר (ממש לפני שבועיים בערך)ו...ו...וקשה לשנינו וכואב לשנינו ואין לי מושג, מה יגמר ביננו, דבר אחד בטוח! זה עוד לא ממש נגמר ונסגר לא אצלי ולא אצלו,-ההוא שם למעלה יודע,אנחנו,נמשיך לחיות ונגלה...! עכשיו, מה איתך? יהודה? הילדודים? מה קורה???????????

ניקולי

New member
מאו יין... ../images/Emo4.gif

צר לי לשמוע את שעברת בשנה האחרונה.. מה
אני מאחלת לך שדברים ישתנו לטובה... משום מה יש לי הרגשה טובה לגבי זה
אצלנו הכל טוף.. יהודה עדין עובד איפה שתמיד היה ונשאר הילד הגדול שלי עולה לחטיבה והקטן לכיתה ג' ממשיכים את החיים כרגיל שישארו כך החיים ולא ישתנו לעולם כי את יודעת דבר טוב לא רוצים שיגמר לעולם
וזהו בנתיים מקווה שנראה אותך כאן יותר אוהבת ניקול (
)

יקירה איזה הפתעה !!!

כמה טוב לראות אותך פה מיקה אכן גדולה מאוד בת שנתיים ועכשיו אני עם גוזל קטן בבטן (חודש רביעי) בקרוב אצל כולם ....

מאו יין

New member
../images/Emo95.gifברווזה..../images/Emo24.gif

מה אומר ומה אדבר... את בטח בעננים? תגידי יהיו דיווחים על "המתנחל" (או מתנחלת לא ממש הייתי סגורה על זה...) כמו שהיה עם המתנחלת הקודמת? אשמח לשמוע...

ניקולי

New member
קולולולו ../images/Emo124.gif

מזל טוב יפתי
עכשיו אני אהיה דודה בפעם השניה.....
(בפעם השניה ממך הכוונה) שיהיה הריון קל.....ומהיר.. ובה"ה לידה קלה...
אוהבת המוןןןןןןןןןןןןןןן ניקול (
)

ניקולי

New member
אה ?? ??? ?? ../images/Emo2.gif

איזה יופייייייייייייייי
כמו שנאמר : "לא חשוב מה יהיה בן או בת העיקר תהיה ברית"

ליאור 30

New member
אני לא מאמין את מי אני אני ........

רואה כאן מאו יין קודם כל קחי
מה שלומך ומה שלום החבר???? כמה שנים לא ראיתייך ורק לפני שבועיים דיברתי עלייך ועל עוד כמה שנעלמו מהשטח לגמרי בקיצור אני מקווה שהכל אצלכם בסדר ושמחתי מאוד לראותך

איזה הפתעה אני בהלם../images/Emo24.gif

רק עכשיו שמתי לב הזכרתי אותך לפני כשבועיים, וחלמתי עלייך איזה קטע כנראה שזה באמת עובד, התגעגעתי אלייך
צר לי לשמוע שעבר עלייך שנה קשה אני מקווה שהשנה שתגיע תהיה הרבה יותר טובה מקודמיה

למעלה