שלום לכם!

naring

New member
שלום לכם!

רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה קורס של "קידום אישי" ואם כן, אם הוא יוכל ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות. אני רוצה לשמוע על הקורס מפי מישהו שעשה אצלם קורס.

A n a t 2 0

New member
אני נרשמתי לקורס הזה

מתחילה ללמוד בספטמבר. לפני שנרשמתי דיברתי עם כל מיני אנשים שמבינים והרבה המליצו לי על הקורס הזה. מקווה שלא אתחרט....

naring

New member
הקפצה.

אני רוצה המלצות/השמצות על הקורס. בבקשה תגיבו!!!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אני אראה לך מה../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

זה... רוצה השמצות, גם כן..

21פלפלת

New member
לא ממש קשור

למיוזיק גירל, לא ברורה לי ההתקוממות שלך כל פעם שיש תגובה קיצונית על קורס מסוים או בקשה לחוות דעת גורפת. את רוצה להגיד לי שיש אנשים שיעשו או לא יעשו משהו רק כי הם קראו הודעה בפורום באינטרנט?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כן ! ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מה לעשות, ברגע שמישהו רושם סתם הכפשה, ואנשים קוראים את זה, הם יכולים לקחת את ההודעה ברצינות, ולחשוב שהקורס באמת חרא כמו שתיארו אותו, ולפסול. זה ברור שלכל קורס יש מרוצים ויש לא מרוצים, אבל כשאנשים שאין להם מושג בעיסקי הפסיכומטרי, קוראים פה הודעות מלאות השמצה על מכון שאולי הוא טוב, אני לא אוהבת את זה. אני מבינה שאני לא יכולה לעשות כלום נגד... ואגב, אין לי בעיה שמישהו יכתוב כמה טוב היה לו בקורס <כל עוד זה לא מתחיל להיות הצפה, כמו שהיה על תת"א לפני איזה חצי שנה> אבל השמצות ? תחסכו.

lame

New member
לדעתי

את עונה לאנשים בצורה לא נעימה, מתנשאת ומבטלת-לא אישית לא נעים לכתוב פה הודעות -לאחר ניסיון קצר הבנתי שאם כותבים משהו שלא מוצא חן בעינייך מיד את מתקיפה ועונה בסגנון "שטויות במיץ עגבניות", "בולשיט" וכו.פשוט לא נעים לנהל ככה שיחות. חוצמזה אני לא מבינה למה מישהו שלא היה מרוצה מקורס לא יביע את דעתו-מותר גם להביע דיעות שליליות, הרי בדיוק ככה מקום בונה מוניטין-אם הוא משקיע בתלמידים שלו ונותן להם את הכי טוב שיש ואת זה זה בסדר לציין אז למה לא לציין גם כשקורה ההיפך-כששילמת 6000 ש"ח והמקום זורק עליך זין גדול ובכלל לא נותן את מה שהוא מבטיח???מה הבעיה לרשום אם לא מרוצים??? ועכשיו לדעתי האישית-אני עשיתי קורס גם בקידום אישי ולא הייתי מרוצה וכשרציתי לעשות פסיכומטרי שני ופניתי אליהם התברר לי שיש 50% הנחה כי כבר עשיתי קורס-למרות זאת בחרתי במקום אחר כי הניסיון שלי פשוט לא היה טוב עם קידום והרגשתי שסתם זרקתי כסף לפח. תבדקי טוב טוב מה את מקבלת בכל מקום לפני שאת מחליטה

A n a t 2 0

New member
שאלה ל lame

את יכולה בבקשה לפרט למה לא היית מרוצה מהקורס? אם את לא רוצה לעשות את זה פה אז תשלחי לי בפרטי.

naring

New member
lame, גם אני רוצה שתשלחי לי בפרטי

למה לא הייתי מרוצה מהקורס.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כי לכתוב ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

על קורס כמו קידום אישי, שהוא לא טוב, זה להגיד, אני לא מסוגל להוציא ציון שאני צריך. רק שאנשים שעוד לא התנסו בפסיכומטרי, ובאים לפה בשביל עצה לבחור קורס, לא יודעים את זה. במילא ברור שכל מי שלא מרוצה מהקורס, זה רק בגלל שלא קיבל את הציון שהיה צריך. זה לא אומר דבר על טיב הקורס. זה אומר משהו על אותו הבנאדם. כי הציון הוא לא פונקציה של טיב הקורס- כשמדובר על אחד הקורסים המוכרים בשוק.

21פלפלת

New member
את קצת טועה

למיוזיק גירל, להגיד על קורס קידום אישי שהוא לא טוב זה אומר להגיד שהקורס לא התאים לי וזה מאוד הגיוני.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif בסדר, ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

זה שזה לא התאים לך, זה לא אומר שהקורס לא מצוין. וזה גם לא אומר, שאם היית בוחרת ביואל גבע או הייקיו במקום, היית מצליחה יותר, והיה מתאים לך יותר.

21פלפלת

New member
בעיה קלה

למיוזיק גירל, אם עשיתי קורס שבאמת לא התאים לי אז אני יודעת להגיד מה בדיוק לא התאים ואיך הייתי רוצה שהקורס ישתנה. בהתאם לכך, אם מכון אחר עונה על הדרישות שלי או אם הוא "מתאים את עצמו אלי" אז ברור שגם אצליח בו יותר, לא?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יתקנו אותי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אם אני טועה אבל רוב הקורסים בערך אותו דבר....

21פלפלת

New member
מיוזיק גירל

עכשיו אני כבר בטוחה שאת סוכנת של קידום אישי. ברור שהקורסים לא אותו דבר: בהיי קיו העבודה והתרגול באינטרנט הם חלק בלתי נפרד מהקורס, ביואל גבע זה ההיפך- החומר "הוירטואלי" לא בא על חשבון חומר כתוב. בקידום אישי לא כולם מקבלים אותו חומר בעוד שבהרבה מכונים אחרים דווקא כן. ויכולתי לספר לך על עוד המון הבדלים מהותיים בין הקורסים השונים. אז נכון שאי אפשר לסמוך על הודעות בפורום באינטרנט אבל אפשר לקרוא אותן ולבדוק כמה הן נכונות או לא נכונות.

symptoms

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

סוכנת של קידום אישי
לא הגזמנו? מיוזיק גירל אפילו לא עשתה קורס בקידום... רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה אחד ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הדברים היותר יפים ויותר מחמיאים שאמרו לי בזמן השהות שלי בפורום. היית חייבת להרוס כ"כ מהר ?

1234aaa

New member
מה לא ידעת?

מויזיק היא המייסדת של קידום אישי.. כולם יודעים את זה.. בנימה קצת יותר רצינית: שום קורס אפילו לא היי קיו או יואל גבע לא יתן לך שום ציון!! הציון שאת תקבלי זאת פונקציה מ-3 דברים : הידע ההתחלתי שלך ,היכולות שלך בתחומים שהפסיכו' בודק וכמה זמן את תשקיעי. אם לקחת קורס אצל קידום אישי ולא השקעת בגרוש ,אז לא משנה אם תקחי קורס אצל גבע וגם לא תשקיעי. או לחילופין אם נתת את הנשמה והוצאת 600 אז כנראה שזה מה שאת שווה ושום קורס אצל גבע לא יתן לך את ה 800 ,כי לכל אחד יש את "החסם העליון שלו". מה שאני מנסה לומר שקורס זה לא מה שנותן את הציון,נכון שיש הבדלים בין הקורסים ,בחומר במדריכים בשיטה וכו' וכו' אבל לבנאדם שיש לו את הפוטנציאל הדרוש לקבל ציון X לא תהיה שום בעיה להוציא את הציון הזה גם אצל גבע גם אצל היי קיו וגם אצל קידום. אם משהו עשה קורס בקידום נתן את נשמה והוציא ציון X וחושב שזה שהוא ישלם ליואל 6000 אז לבטח הוא יקבל X + 120 אז עדיף שיקח את הכסף ויסע לאיביזה במקום זה..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אל תצחקו ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

עליי. יש לי מספיק פוטנציאל לפתוח מכון לפסיכומטרי, למפגרים/כאלה שצריכים עד 550. אני אפילו מסוגלת לכתוב ספרים וחומרים, להעסיק מדריכים, עם ניסיון <של חודש ימים להסביר אחד לשני בטלפון איך פותרים שאלות, אבל זה לא רלוונטי> להבטיח מחצית מהכסף חזרה למי שלא עובר את ה 400 וכו'. אל תזלזלו.

symptoms

New member
../images/Emo15.gifכמה משלמים../images/Emo35.gif../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

אני רוצה לעבוד שם רעות

למעלה