שלום לכם

alone999

New member
שלום לכם

אני חדש פה.. ורציתי לספר לכם על כמה דברים שקרו לי קורה לי הרבה פעמים שאני יודע מה אנשים עומדים לעשות והדבר הכי יפה שפעם אחת ידעתי את כל הש.ב במתמטיקה שהמורה אמר והוא חזר אחרי בתרגילים והיו לי עוד מקרים כאלה שידעתי מה עומדים לעשות.... עכשיו עוד דבר זה שלפני השינה אני שומע קולות אתמול שמעתי קול בבירור ששר קול לא מזוהה ואני שומע גם כל מיני קולות מעורבבים לפעמים... והדבר שלישי יש לי חברה ואנחנו כל הזמן חושבים על אותו דבר פעם אחת שדיברנו באי סי קיו ירד לנו דם באותו מקום בידיוק באותה שניהה!!! מה אתם אומרים?

datchi2

New member
אתה יכול להגיד לי את המספרים של

הלוטו של היום? בבקשה נתחלק בכסף...

yoo

New member
זה פשוט נקרא אינטואיציה

גם לאחי הקטן יש את זה, פעם השתעממנו וראינו בטלווזיה איזה שעשועון גלגל המזל בערבית, שהגלגל הסתובב הוא תמיד ידע על איזה צבע זה יפול בסופו של דבר (הוא כמובן לא דובר ערבית) זה היה מדהים ומצחיק באותו הזמן.

I am a freak

New member
זה הרבה מעבר לאינטואיציה.....

זה כבר חוש שישי מפותח מאוד. לכל בני האדם יש "אינטואיציה". אבל, רק לחלק דיי קטן מהם יש את היכולת עליה מדובר בשרשור הזה. הפריק.

מה שאתה שומע בלילה

בא מהתת מודע שלך..זה דברים שהמוח שלך אומר ויוצר רושם שאתה שומע את זה בא ממקום כלשהו..זה הכל מהזוויות של עייפות ויצירות של התת מודע.. גם לי היה את זה פעם..זה חמוד לאללה..אתה יכול לנהל עם עצמך שיחה ולהנות ממנה =)

למעלה