שלום לכם

אורקוש

New member
שלום לכם

חדשה כאן ביקרתי בפורום זה בעבר אבל רק עכשיו החלטתי לכתוב האהבה שלי נמצאת במדינה אחרת, והכרנו כבר לפני שנה וחצי במשך השנה הראשונה הוא רצה יותר ממה שאני יכולתי להעניק והוא המתין וחיכה והכי חשוב לא לחץ בחודשים האחרונים התקדמו היחסים צעד קדימה ואפילו דברנו על לטוס אחד לשני אנחנו מחליפים לפחות 10 מיילים כל יום, ו"נפגשים במצלמה" עד עכשיו הכל היה אחלה אבל נראה לי שבשבועיים האחרונים יש התרחקות מסויימת מצידו, הוא עסוק כל הזמן כדי להיפגש במצלמה ויש לי מן הרגשה שכזאת שאולי אנחנו לקראת הסוף וזה קצת עצוב לי בלכ אופן רציתי רק קצת לשפוך את הלב תודה

Rנבוני

New member
תספרי לו איך את מרגישה

יכול להיות שהוא עדיין אוהב אותך אבל המדיום קצת נמאס עליו. תציעי לו רעיונות לגיוון או שתפחיתו את כמות המיילים/פגישות בתנאי שהם יהיו איכותיים יותר.

היי אורקוש

תתנחמי חמודה.. this is life.ג€ גם לי היה פאק דומה. זה לא קל בכלל .. צאי מזה מהר ובקלות. האהבה הוירטואלית הזאת לא שווה את האנרגיה שאת משקיעה. או-קיי כפרה?..

new name1

New member
../images/Emo7.gif

עוברת את אותו הקטע פעם הוא נמצא ומדבר והכל רגיל... ופעם הוא נעלם ומתרחק.. לא קל ביכלל מחכה שיעבור לי ממנו אם ביכלל

מסקרן אותי...

כאילו אני מנסה להבין אחרי שמדברים שעות על גבי שעות במצלמה את רואה אותו אומנם לא היית רוצה לשמוע את הקול שלו, להיפגש איתו ולראות את שפת הגוף שלו כשהוא מדבר אם הוא בכלל אמיתי והוא לא עובד עליך לדעתי אלו דברים מאוד חשובים, קשה לי להבין את הקטע של "אהבה וירטואלית" במה מתאהבין במסך של המחשב, באות ועוד אות שיוצרים מילים מילים מילים לא מצליחה להבין זאת. עצתי אליך תדברי איתו תיראי בדיוק מה הוא מצפה ממך, אם הוא בכלל עדיין רוצה ואם כן תעשי הכל כדי להיפגש איתו אל תמשיכי לשוחח איתו בצורה הזו מקווה שתמצאי את הדרך

אורקוש

New member
למלאכית ובכלל

ואיך הוא לא יודע שאני עובדת עליו זה מערכת שבנויה על אמון שנבנה במשך תקופה ארוכה את מכירה את המשפט עדיף לאהוב ולאבד מאשר שלא לאהוב אני חושבת שבאהבה וירטואלית המשפט הזה כל כך מתאים.

אורקוש

New member
תיקון

ואיך הוא יודע שאני לא עובדת עליו מערכת שבנויה על אמון שנבנה במשך תקופה ארוכה את מכירה את המשפט עדיף לאהוב ולאבד מאשר שלא לאהוב אני חושבת שבאהבה וירטואלית המשפט הזה כל כך מתאים.

miodin

New member
התרחקות תמיד תופיע

התרחקות תמיד יש , בשלב מסוים תהיה גם מצידך, היתי שם , אני עדיין איפשהו שם, כבר שנתיים וקצת, בהתחלה הכל היה מדהים, הכרנו בנט, ואז הכל נמוג, כי הוא גבר ויש לו את הצרכים שלו כמו כל גבר גם אם יבטיח הרים וגבעות, ישנם יצרים במיוחד שהוא מאוהב ואת רחוקה שאינו יכול לעמוד בהם, ההתרחקות בדרך כלל נובעת מהבנה פתאומית שאולי בחיים לא תיפגשו והכל וירטואלי אז איפשהו הוא רוצה לממש את אהבתו או כל דבר אחר , אולי גם חושב שאולי כל זאת אשליה ובעמם את לא כפי שהוא מדמיין, זה מפחיד, יש לי ניסיון בזה, מפחד לפספס את מזלו בחיים האמיתיים, תחשבי על זה תקבלי את זה ותמשיכו את חייכם יחדיו או בגפכם, הכי חשוב זה לדעת מה בדיוק אתם רוצים אחד מהשני ולא להיתמהמה, צריך לראות אחד את השני מהר מאוד כדי שהסיפור לא ימרח על שנים כמו אצלי ואולי על סתם! מקווה שהבנת

למעלה