שלום לכם!

שלום לכם!

אני מצטרפת לפורום אבל את האמת אני ממש פוחדת להצטרף, אני פחדנית נוראית ואתם כאן בפורום מספרים דברים כאלה מפחידים! רוחות! אמאלה! אחרי שקראתי על זה שרוחות נמצאות בכל מקום ועל האישה הזאת בכותונת הלבנה שמושיטה יד והכל, אני פוחדת עכשיו לישון! קשה לי להירדם, אני בודקת עכשיו כל מקום שאני הולכת מה יש מאחורי הגב. נמצאת רק איפה שאנשים נמצאים ולא מתקרבת לחדר שלי, נאי פוחדת מזה פחד מוות!!! זה מפחיד, זה מסקרן. בכל מקרה אני לא רוצה הוכחות לזה כי אז אני בכלל אפחד. אבל אני מאמינה שבשמיים יש קרובי משפחה שלי שמתו ששומרים עליי מלמעלה, וזה שאני קרויה על שמה. אני מחכה למוות כי יש בשמיים כמה אישויות שמספרים לי עליהם כאלה דברים שאני רוצה כבר להכיר אותם. לחיות איתם! אני מאמינה בהכל אבל מתפללת שהכל סתם שקרים, שהאמת היא שאנשים שמתים פשוט משתחררים ועולים לשמיים, שם יש חיים אחרים, עולם אחר, בלי מלחמות, רק אהבה וידידות, אבל משם המתים לא יורדים כרוחות, רק שומרים על קרוביהם מהשמיים. מקווה להתאקלם!

Keanne

New member
ברוכה הבאה..

מואהאהאאהההההההההההההההה
חחח סתם
תהני.

היועץ מ

New member
אין לך סיבה לפחד ../images/Emo13.gif

הפחד גורם לנשמות שליליות לרצות להתקרב אליך. אם לא תחשבי עליהן הן תתרחקנה ממך. אם תפסיקי לפחד, יתקרבו אליך נשמות חיוביות, שישמרו עליך. בנוסף אני ממליץ לך לענוד שרשרת כסף על הצוואר, להגנה. כשאת נמצאת בחדר, דאגי תמיד שיהיה לך נר דולק.

רק למה השרשרת מכסף?

היא מגנה עליי מפני רוחות שליליות? ו... אני לא מדליקה נרות אבל אני לא נמצאת אף פעם בחדר חשוך, תמיד אני או עם מנורה דלוקה או שהטלוויזיה שלי דלוקה. גם בלילה אני שמה את הטלוויזיה על SLEEP שהיא נסגרת חצי שעה אחרי שאני נרדמת.

היועץ מ

New member
שרשרת כסף כי

מספקת הגנה. האש של הנר מביאה עימה אנרגיות מטהרות, המגינות מפני הנשמות. לעומת זאת אור המנורה, או הטלביזיה אינם מספקים את ההגנה הזו.

I am a freak

New member
שרשרת כסף יעליה בדיוק כמו בול עץ.

זה לא משנה מה היא תענוד-
שרשרת כסף
בול עץ
טבעת פלסטיק או כל דבר אחר. זה לא החומר שקובע, אלא האמונה. אם תאמין שזה אכן בעל כוחות, יהיה לזה כוחות... לא בגלל שבאמת יש לזה כוחות אלא בגלל שאתה תתן לזה כוחות. הפריק.

Alady insane

New member
פריק כל כך צודק! מילים כדורבנות :)

ברגע שתאמיני שרוחות לא יפגעו בך, הן לא יפגעו בך. מניסיון אישי. את יודעת למה טקסים קיימים? בשביל שהילד הפנימי שבך ישחק עם משהו גשמי וחומרני כדי לרצות אותו- כדי שיאמין שהוא עושה מעשה שיוביל לתוצאה חיובית. כשבעצם כל העניין של אלוהות נשגבת אינה זקוקה בכלל לחומרים גשמיים, אלא לאמונה. לאנשים קשה לשים אמונה בדבר מופשט.. זה למה שיש עובדי אלילים. אבל ביניינו- זו האמונה שקובעת. אני מציעה לך בחום ללבוש משהו חומרני שאת מרגישה שהוא מגן עליך, זה יעזור לאמונה שלך להתממש.

מיבת

New member
הרשה לי..

אך דעתי חלוקה עימך.. רוח יכולה לפגוע..לא היא לא תזרוק עלייך נעל או ארון מטבח החיים הם סרט אבל לא כזה... לא כל מי שנשאר כאן בהכרח היה נשמה מאושרת... אליי הגיעו רוחות של מתאבדים ולא נעים להרגיש נוכחותם בכלל. הם פגעו בי בכך שחשבו שיוכלו להכנס אליי לחדור אותי העיניים שלהם היו מולי וזה הפריע מאוד. רוח טובה נשמה טובה אין לה עיניים מאיימות והיא לרב גורמת לצמרמורת ולא לפחדים אם כי זה שאיתי כל הזמן גורם לצמרמורות וכשאני רואה אותו זה מבהיל כי הוא מופיע משום מקום אבל ההרגשה היא שלא רוצים לפגוע בי...

Alady insane

New member
אז איך את נפטרת מהן?

מאוד מעניין אותי לדעת באמת מה הסיפור של כל זה... את מתכוונת שרוחות מסוגלות לפגוע בך נפשית? אני בטוחה..אבל מאידך את כן מוצאת בעצמך איזושהי אמונה פנימית שאת תצליחי להתגבר עלין- ובכך בעצם מקיימת את החוק של "אם תאמיני הם לא יפגעו בך"...לא?

מיבת

New member
נפטרת מהן?

אני מבקשת שיניחו לי בנימוס ובשלווה זה הכל לא תמיד הולך בפעם ראשונה אבל הם מבינים. הם גם מודעים לכך ברובם שאין ביכולתם לפגוע פיזית. אם תאמיני...אני מאמינה ופתוחה לעולם הזה הוא מופלא בעיניי ולאור חויותי וניסיוני הרב ועצם היותי מישהי שהוגדרה כמעט מדיום (צריכה עוד ללמוד כמו כל דבר בחיים..צריך ללמוד..) אני מאמינה שאם אקרא למדריך שלי כרגע הוא יהיה איתי וככה זה קורה באמת..כשאני קוראת אני מרגישה אותו איתי..וטוב לי. אבל כשאני מבקשת שיתרחק הוא מתרחק... הרבה פסיכולוגיה נכנסת כאן לדעתי...אדם יכול להפגע נפשית אך יכול גם לרפא עצמו... פגעו בי המבטים של המתאבד כן וממש.. אני בכיתי, אבל לא יכלתי להסיר עיניי ממנו עד שנרדמתי בבכי והרגשתי שהמדריך שלי איתי...

Alady insane

New member
ושוב אני חוזרת..

האם לא היית מאמינה שמדריך קיים, או מאמינה שאת מסוגלת להישאר יציבה אחרי המבט של המתאבד...האם היית איתנו עכשיו? אני חושבת שמה שאני מנסה להגיד- שאמונה, כך או כך, היא זו הקובעת מה יקרה במישור הזה..ולא שום דבר אחר.

צמרמורות זה אומר שיש ליידי

רוח טובה? אם כן אז יש לי צמרמורות הרבה!! ובקשר לפחד, זאת בעיה גדולה מאוד, אני מנסה לשכנע את עצמי לא לפחד, אומרת לעצמי שוב ושוב שהרוח לא תעשה לי שום דבר אבל זה לא עוזר, אני פוחדת בכל מקרה, אני יודעת שזה רע הפחד, אבל אני לא יכולה שלא לפחד.

.m

New member
צמרמורת

זה סימן שיש לידך משהו. אם את מראש נותנת לפחד להשתלט, איך תדעי אם זה "טוב" או "רע"? בפעם הבאה שאת חשה בנוכחות כלשהי נסי פשוט להכיר בעובדה שיש בך פחד בגלל שאת עומדת מול משהו לא נודע, ואז תני לנוכחות הזו להזדהות. ואל תפחדי לשאול שאלות.
mai

I am a freak

New member
צמרמורת לא אומר שהמוח הפריש הורמון

שגורם לך לחוש את ההרגשה הזו... ולשיערות שלך לעמוד- עור ברווז
הפריק.

.m

New member
זו לא האמונה, זו האנרגיה.

לבול עץ יש אנרגיה מסוימת. לכסף יש אנרגיה אחרת. אין פה ענין של אמונה, זו פשוט עובדה. אני מניחה שהאנרגיה של הכסף משדרת רטט מסוג ספציפי, שככל הנראה יוצר הגנה מהרטט בו פועלים השדים. זה לא *אתה* שנותן את הכח לחומר. נסה לגלות קצת יותר סובלנות לדיעות של אחרים, גם אם הם לא בדיוק תואמות את לך.
mai

I am a freak

New member
אסור להביע דיעה../images/Emo35.gif

בפעם האחרונה שבדקתי, זהו פורום. מביעים כאן דיעות בצורה הולמת, זה לא מה שעשיתי
[אשמח לקבל ביקורת בונה- במסרים אישיים אני בטוח שלא היית מעוניינת במשפט ציבור מול פורום שלם]. האמונה שלך מעניינת, נוגדת לגמרי את שלי. את אומרת פשוט שהאמונה לא שווה כלום
הכול עשוי מחומרים וסוגים שונים של רטט
הפריק.

.m

New member
מומלץ להביע דיעה.

אבל אני חושבת שמשפט כמו "שרשרת כסף יעליה בדיוק כמו בול עץ", היא יותר רמיסת דבריו של אחר, ופחות הבעת דיעה. מה גם שההודעה כולה מנוסחת כעובדה ברורה. לא התכוונתי להעלות אותך על המוקד (למה משפט, יש גזר דין
), רק להסב את תשומת לבך. סליחה אם נפגעת. ולשאלתך הסופית - בשורה התחתונה כן. כל דבר הוא אנרגיה, ולכל דבר יש רטט. היום גם המדענים מגיעים למסקנות אלה.
mai

Alady insane

New member
לא הבנתי את מה שאת מנסה להגיד

בקשר לאנרגיות.. והמשפט "נסה לגלות קצת יותר סובלנות לדיעות של אחרים, גם אם הם לא בדיוק תואמות את לך" מכוון אלי? או שהוא חלק מהחתימה שלך? כי: א. אני בת ב. אני הייתי לא סובלנית? ההפך- אני אוהבת דעות של אנשים אחרים וללמוד על נקודות מבט חדשות.. אם משהו ממה שאמרתי נשמע תוקפני- עמכם סליחה.

למעלה