שלום לכם...

שלום לכם...

מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על המשקה אבסינט? כמו שהבנתי הוא מאוד חזק (70%) אבל בכל זאת אם תתנו לי פרטים נוספים זה מאוד יעזור לי תודה מראש.

סער א

New member
אין בו סיכון באבסינת' המודרני...

כמובן חוץ מהסיכונים הרגילים של אלכוהול !

עוד שאלה...

אנחנו מתכוונים להוריד בקבוק אבסינט על 3 אנשים עכשיו השאלה היא אם זה יותר מידי בשביל פעם אחת או שההשפעה של המשקה היא כמו כל משקה אלכוהולי אחר?

thelightman19

New member
אחרי שתגמרו תבקבוק

תתנו דיווח מה נשאר ממכם כאילו אחרי האובר אנג של השבוע יכול להיות נחמד ותשתדל בכזאת כמות מסחרית לא לפוק בשוטים עדיף ישר ללכת לאיזה כוס איי-בול כזאת שהיה בהצלחה

tula28

New member
../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת מודרני? כי באמת אני יודעת שפעם מזזזזזמן הוציאו את המשקה מחוץ לחוק למעט בכמה מקומות בהם הוא עדיין נמכר באופן חוקי, ו"לאחרונה" הוא משווק בכל מקום. אז מה? זה מתכון משופר או משהו? זה אותו מתכון שנמכר לפרנו בעבר הרחוק?

באם

New member
אני מאמין שמדובר במשקה ללא ...

טוג'ון ... טוג'ון עושה את כל ההבדל בין אבסינט אמיתי לפחות ...

סער א

New member
מבחינת טעם הוא אמור להיות דומה...

אבל אין בו את המרכיבים הפעילים שגורמים להזיות ולהשד יודע מה עוד... אבל יש בו 70-90% אלכוהול כך שמי צריך הזיות כשאפשר סתם להקיא בכייף

mr bombastik

New member
בעבר היו מפיקים את המשקה

משורשי העץ והם היו מכילים חומר גורם הזיות כיום המשקה מופק מעלי העץ לכן אין סכנה. יש מקומות בהם עדיין מפיקים ומוכרים אבסינט המופק משורשי העץ אבל לא בארצנו או בארצות המתועשות :)

amircn1

New member
אבסינט'

משקה המכיל כ-70-60 אחוזי אלכוהול, הוא שייך למשפחת האניס האבסינט מיוצר ממספר תבלינים והמרכיב הכי חשוב הוא סוג של לענה שנקרא בלטינית ארטמיסיה אבסינתיום (מכאן גם נגזר שמו של המשקה) האבסינט המקורי שאחוז הלענה בו היה גבוה וממסטל, הוצא אל מחוץ לחוק בעקבות גל של רציחות בצרפת ואחד הסיפורים הוא שאיכר שהרבה לשתות אבסינט פשוט רצח את כל משפחתו סיפור אחר הוא שהצייר המפורסם ואן גוך איבד את שפיותו וחתך לעצמו את האוזן בעקבות שתיית אבסינט האבסינט שנמכר בארץ מכיל 60% אלכוהול ומינון הלענה בו הוא יחסית נמוך בהשוואה למקור הקטלני... אך בכל זאת, שתייה של אבסינט עדיין יוצרת אפקט השפעה רציני רוב מותגי האבסינט' מיוצרים כיום משאריות של תעשיות זיקוק שונות, בעיקר של ענביןם אך גם שאריות תעשיות הדגנים למיניהן. מה שמתקבל הוא - לא - איך נאמר אלכוהול איכותי. יש מותגים איכותיים, נדירים בארץ בפרט ובעולם בכלל שבהם % הלענה גבוה יותר, הבסיס האלכוהולי בו מוזרים הצמחים איכותי יותר וכו'

סער א

New member
לאחר בירור קטן הנה השמות...

הלענה שממנה היו עושים את האבסינת' המקורי שמכילה את החומר שגורם להזיות היא Artemisia Absinthium ולעומת זאת הלענה הביתית , השיבא , שנקראת גם לענה שיחנית נקראת Artemisia Arborescens והיא אינה מכילה רכיבים פעילים

למעלה