שלום לכם!

שלום לכם!

שלום, קוראים לי דפנה ואני חדשה פה. אני כבר חברה בפורמים של מנגה ואנימה וסאקורה. אני מאוד אוהבת אנימה ומנגה, ואפילו מציירת קצת בעצמי. ^^ את דרגון בול זי הכרתי דרך חברה טובה שלי, שהראתה לי שני פרקים באנגלית במחשב שלה לפני כמה שנים, וראיתי את הסדרה בערוץ הילדים. כעת אני מתכננת להשיג את כל שלושת הסדרות (גם דרגון בול וגם דרגון בול ג'י טי) בגרסה היפנית המקורית. למי שלא יודע, הפירוש של השם לי: אוטנה - שמה של הגיבורה הראשית באנימה ומנגה שנושאות את הכותרת Shoujo Kakumei Utena. סאמא - תואר הכבוד הגבוה ביותר ביפנית. ודרך אגב, הייתי ביפן מספטמבר עד אוקטובר, והיה מאוד כיף. :) אז זהו פחות או יותר לגבי. מקווה שתקבלו אותי.

Brolly

New member
תואר הכבוד הכי גבוה ביפנית מתחלק

לכמה וכמה סוגים כמו בסומו יוקוזונה סאמה זה פשוט מישהו שמעריכים או זה תואר של כבוד, rebound-oh sakuragi למשל, מלך הריבאונדים סאקוראגי אז לא הייתי מגדיר את סאמה כתואר כבוד גבוה אני לא אוהב את אוטנה כי זה די משעמם אותי
תדללי את זה עם קצת די בי זי, חחחח לא הייתי מציע לך לקנות, בזבוז כסף, פשוט תורידי, חחחח

תודה על המידע

ואת אוטנה עדיין לא ראיתי, זו האנימה שאני הכי רוצה לראות... (יש לי רשימה ארוכה) וגם לא אמרתי שאני אקנה את כל הסדרות של דרגון בול, אמרתי שאני אשיג, זה יכול להיות בכמה צורות...

ashkeloni

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

נחמד שמצטרף לפורום אוהד גדול של אנימות ^_^

bebi vegeta1

New member
welcom לפורום הכי מת בתפוז^_^

וסתכלי בפרטי יהיה כתוב לך איפה אפשר להוריד את DB:p

תודה רבה, ראיתי! אבל...

אין לי תוכנות להורדה במחשב. אני אלווה ממישהו... ^_^'

king kazabubu

New member
שלום שלום

אני שלומי. קינג בתור תואר האצולה הגבוה ביותר באנגלית וקזבובו זה שם שפירושו ידוע רק לי ולעוד מישהי אחת שנתנה לי את הכינוי הזה.

Piccolo

New member
זו בהחלט

אחת האנימות הטובות.. אוטנה.. זה וברסרק הכי אהובים עלי :X טוב אז אולי אנימה ומנגה מניב גם פירות טובים לפעמים.. :E טוב בכל מקרה, ברוכה הבאה :>

למעלה