שלום לכם...

Doripa

New member
שלום לכם...

ראיתי את הפורום הזה רק לא מזמן ואני מאוד הייתי רוצה להיות חלק, אז: אני רוצה לשתף אתכם בכמה מהחוויות וההרפתקאות מו"ד שהעברתי, כי הם נראים לי נחמדים ביותר ואולי יתנו לכם כמה רעיונות וזהו הרי המקום לעשות דברים מעין אלו... אני אתחיל בהרפתקאה שהעברתי לא מזמן: אז ככה, העולם הזה הוא עולם שנשכח לפני שנים רבות על ידי האלים, הוא היה העולם המועדף עליהם אבל עם השנים ועם האהבה והחום של האלים, בני האדם על העולם הזה הפכו לחמדניים וגאוותניים עד שלאלים נמאס מהם והם הרסו את כל בני האדם על העולם הזה, אבל רק את בני האדם, לא את שאר היצורים ולא את המבנים שהם קימו ולא את האוצרות הרבים שהיו להם. לאחר שבני האדם נעלמות הפכו היצורים שחיו על העולם רעים וטובים לשליטים הבלעדיים על העולם הזה וככה הם חיו בשלווה למשך כמה מאות שנים, כל סוג בשטח שלו, בלי מריבות, בלי התערות אחד בגזע של השני ובקושי עם קשר. אבל לאחרונה הופר השקט על ידי בני אדם מעולמות אחרים, הרפתקנים, שמצאו דרכים להגיע לעולם ולבזוז אותו מהאוצרות ומהחפצים שהיו בו ובדרך הם הרסו את הבתים של היצורים ושבו רבים מהם והפכו אותם לעבדים או החזירו אותם לעולמם כדי להציג אותם לראווה... גם החיות והיצורים שהביאו איתם בני האדם האילה לאט לאט הולכות והורסות את המזון של היצורים שגרים בעולם הזה. היצורים לא עשו כלום, הם היו בטוחים שעם הזמן יגמרו החפצים והדברים שבני האדם רוצים והם יעזבו אותם בשקט, היו שניסו להתנגד ולהילחם בחזרה אך זה החמיר את המצב אף יותר בשבילם לכן כל הנותרים העדיפו להתחבא ולא לצאת עד שכל בני האדם יעזבו, כך היה, בני האדם מיצו את העולם הזה, לא היה בו עוד שום דבר שהם לא ראו או אוצר שהם לא מצאו (או כך נראה להם) והם עזבו... לאט לאט היצורים הרגישו בשינוי, השקט חזר, הצמחים החלו לרפא את עצמם מהשחיטה ומההתעללות של בני האדם, אך דבר אחד הם לא צפו, בני האדם השאירו את ה"עוזרים" שלהם מאחור, את היצורים ההרסניים שהיו אמורים לעזור להם במלחמה עם המקומיים... עכשיו תושבי העולם אובדי עצות, הם מוכרחים להישאר במחבוא שלהם כי אחרת הם יתקלו ביצורים האילו (יש הרבה כאלה והם מדי פעם לא נעים בתור להקה ועם הזמן חלק מהם עברו איזה שהוא סוג של מוטציה והם נראים שונים ומתנהגים שונה משאר הלהקה וכרגע אי אפשר לדעת איפה הם בדיוק או איך הם נראים בדיוק) והיצורים האילה לא נחמדים במיוחד ואי אפשר לדבר איתם בצורה הגיונים (אם בכלל) ולכן לאחר שרבים מהם נאכלו, הושמדו או הומתו והמזון נגמר להם ואין יותר מי שיקום וינסה להילחם ביצורים האילה תושבי העולם התיאשו והתכנסו כולם לאסיפה גדולה כדי לדון במצב ובדרכים לפתור אותו, רעים וטובים, אנושיים ופחות אנושיים ישבו ביחד וחשבו על דרך: לשלוח מישהו למצוא חבורה של (כן, כן, למרות הכל) בני אדם שתבוא ותעזור להם להיפטר מהיצורים האילה אחת ולתמיד ובתור פיצוי הם יתנו להם את כל האוצרות שהם החביאו מפני הבוזזים (ויש הרבה כאלה)... החבורה שלי נבחרה בקפידה, איש איש לפי כישוריו נבחר והתבקש בצורה כלשהי כדוגמאת חלום או שדרך אנשים אחרים הם למדו על מקום כלשהו שאליו הם פשוט חייבים להגיע כי אחרת הם יפסידו הזדמנות של פעם בחיים... בכל מקרה כולם הגיעו, הם איכשהו הועברו למעין מישור אחר, חדר גדול ומואר שאין לו קירות, יש מעין ריק, חלל לא מוגדר, שבו שולחן גדול עם 8 כסאות (יש 5 מהם) כל אחד התישב בכיסא ופתאום הופיעו 3 דמויות לבושות בגלימות שחורות והתישבו בכסאות הריקים. הדמויות איכשהו בלי להוציא מילה מהפה העבירו להם את המשימה, שהם רוצים שהם יבואו לעולם שלהם ויהרגו יצורים ותמורת זה הם יקבלו אוצרות וחפצים מעבר לכל דימיון והקבוצה הסכימה... טוב, למען האמת, אין לי כל כך כוח לכתוב יותר, תגידו לי בבקשה מה דעתכם עד עכשיו ואז כשאני אוכל אני אמשיך... לילה טוב לכם ויום עצמאות שמח....

naring

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo13.gif

סיפור נחמד ויצירתי.

בורן

New member
ברוכה הבאה!

הסיפור מאוד מאוד נחמד, אבל למה היצורים שנשארו לא יכולים לחסל בעצמם את הבוזזים? למה הם קוראים לבני אדם לעשות זאת?

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

מקווה שתהנה משהותך פה ואם תצטרך עזרה אל תתבייש לבקש ולשאול שאלות. רעיון יפה למערכה, אבל זה נראה רעיון למערכה קצרת טווח (מה יקרה אחרי?) למרות שהאפשרויות קיימות. כמה שאלות: אילו גזעים נשארו בעולם? מהם ה"יצורים" שהביאו בני האדם? החבורה שלך הם כולם בני אדם? האם יש ביקורת חברתית ברעיון שלך או זה רק אני?

Doripa

New member
וואו, איזו היענות מהירה...

חשבתי לעצמי להיכנס שוב בערך בסוף השבוע ככה, אולי תהיה איזו תגובה או 2 ואני רואה שאתם ממש מהירים, יפה, לא ידעתי שפורומים עובדים ככה... -בעולם נשארו הגזעים הפנטזיונים הרגילים (כל עיניין, הפיות, הדריאדות, ההרפיות, המוזות, הבנשיות ודומיהן) והגזעים שמוחי המעוות יצר, שבהם ההרפתקנים עוד לא נתקלו, אבל יתקלו בקרוב מאוד... -היצורים שהביאו בני האדם הם: Bugbear, טיטאנים, שלדים למיניהם וכדומה... אבל כמו שכבר ציינתי, משום מה חלק מהיצורים שהם הביאו עברו איזו שהיא מוטציה והפכו לדברים חדשים... -החבורה שלי הם רק בני אדם. -ביקורת חברתית? שכל מקום שבני האדם מגיעים אליו לאט לאט מושחת, נהרס, מוסב ומשונה לצרכיהם האישיים וכאשר הם מסיימים לכלות את כל משאבי הטבע שלו ולהרוס כל דבר וכל צורת חיים בו הם מתפשטים למקום אחר וממשיכים ככה?! מה פתאום, קטונתי מלהעביר ביקורת על המין האנושי... בכל מקרה כשיהיה לי זמן אני אמשיך את ההרפתקאה...

Nihau

New member
ברוך הבא מכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo98.gif

רעיון מרתק. במיוחד לכאילה כמוני בעלי מודעות אקולוגית גבוהה (שני תארים). נשמע טוב ומציאותי (אם אפשר להגיד כזה דבר על פנטזיה) תענה לDDN על השאלות, גם אני רוצה לדעת. אה, כן, וכמובן ברוך הבא לפורום!

סנדרין

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo142.gif../images/Emo104.gif

אהבתי
. הרעיון יצירתי ומקורי, ומזמין אינטרקציה מעניינת ביותר בין הדמויות לעולם ובינן לבין עצמן. גם האיזון וההגיון הפנימי של העולם בנוי יפה
.

Doripa

New member
המשך...

(יש בקבוצה 6 בני אדם: קרגון ברונן הגנב, סריונוס גונדל הלוחם, אליסנה מרביוק הקוסמת, אריאנה מרדית' הלוחמת, שרידן פריינט הלוחם וקרולינה לואלן הריינג'רית- הם הכירו במהלך מסעותיהם האישיים והרפתקאותיהם האישיות והם בוטחים זה בזה ונהנים זה מחברת זה ולכן בחרו להישאר בתור חבורה) אור לבן רך הקיף את חברי הקבוצה והם הרגישו את עצמם לאט לאט מרחפים, לא ברור אם באוויר או בחלל או נכנסים לתוך מעין שינה נעימה אבל ברגע הבא הם התעוררו בתוך שדה גדול וירוק. כלי הנשק שלהם ושאר הציוד היה עליהם בנוסף למספר שקים שהיו מונחים לצידם, קרגון היה הראשון שניגש לבחון את השקים, בתור גנב הוא קודם כל בדק האם הם ממולכדים או לא והתברר שהם לא, בתוכם היה מעין חומר לא מוכר, נראה כמו פרי או ירק או סוג מזון כלשהו לא מזוהה בכלל ולכן קרגון עזב את החומר ועזב את השקים והחל להסתכל מסביבו על מנת להעריך היכן בערך הוא נמצא, גם שאר חברי הקבוצה התרוממו מהדשא והביטו סביב, מסביב לא היה שום דבר יוצא דופן, שדות ירוקים פה, יערות ירוקים שם, נהר מאחוריהם שום סימן לבני אדם, שום סימן למדורה, שום סימן לשביל פשוט כלום. הם החלו לדבר בינם לבין עצמם, האם מה שקרה להם באמת קרה ואיך הם בדיוק הגיעו למקום הזה ומה עליהם לעשות עכשיו, בעודם מתווכחים הם לא שמו לב לדמות לבנה קטנה שנעמדה מספר מטרים לידם והחלה אט אט לצבור בטחון ולהתקרב אליהם, הם שמו לב רק כשהדמות הייתה ממש ליד רגלה של אליסנה ונגעה בה קלות שהיא קיימת, אליסנה הרביצה קפיצה ומיד הוציאה את פגיונה מחגורתה ברגע שהברק של הפגיון פגע בדמות הקטנה והלבנה היה מעין קול של פיצוץ ועשן הקיף את הדמות הקטנה כאשר העשן התפוגג לאחר מספר שניות הם ראו במקום מפלצת גדולה, שעירה ולבנה בעלת ניבים גדולים וחדים והציפורניים שלה היו יותר גדולות מכל החרבות שלהם מוצמדות יחד. הקבוצה כבר הכינה עצמה לקרב כשמרחוק נשמעה מעין צריחה, מעין קול לא אנושי ולא מוכר בטון מאוד גבוה שצווח משהו בשפה לא מוכרת והיה עוד קול של פיצוץ והמפלצת הלבנה נעלמה בענן של עשן. למקום הגיע מה שנראה כמו אדם ינשוף מוזר שכזה שנחת על יד בני החבורה נעמד מולם וקד קידה, "אני מתנצל בשם קרידק על התנהגותו, הוא נרתע בקלות על ידי נשקיהם של בני האדם (הם שמו לב שאת המילה בני אדם הוא אמר בתיעוב ובזלזול) הוא עבר לא מעט חוויות רעות הודות לסוגכם, אבל אנחנו יודעים שאתה כאן כדי לעזור לנו ולכן לא נפגע בכם ולא נהרוס לנו את הסיכוי לחזור לחיים הטובים של פעם"אלחר שיחה קצרה בינו לבין בני החבורה שבה הוא הציג את עצמו בתור פאטרה מורה הדרך שהופקד על להביא אותם בפני המועצה הגדולה. לאחר מסע של מספר שעות הם הגיעו למעין מעגל גדול של עצים ושיחים שנראה היה קסום בצורה לא מובנת ופתאום הופיעו במרכזו שולחנות וכסאות ועל השולחנות מזון (לפחות כך זה נראה להם) ולאט לאט אורות החלו להתקרב לעבר בני החבורה, אורות קטנים וזעירים ועדינים שהקיפו אותם מכל עבר כמה זימזמו יותר כמה זימזמו פחות אבל לקול מחיאת כף שהגיעה מאחד הכיסאות כל האורות הפכו ליצורים וכל יצור תפס את מקומו... לאחר דיונים בשפה לא מוכרת, אור התקרב לכיוונם ולקח צורה של מפה, החכמים ביניהם הבינו שזוהי המפה של העולם, הם קיבלו ציוד נוסף, כמו נשקים מסויימים, ציוד קסום בצורות אלה ואחרות ולאחר שהם ישנו בתוך מעין ביקתה שהופיעה משום מקום מצויידת במיטות רכות רכות שאיך שהם שמו את הראש על הכר הם נפלו לתוך שינה עמוקה עמוקה וטובה, כמו שהם לא ישנו מימיהם. צריך לזוז, אני אשתדל להמשיך בקרוב... בינתיים שבת שלום לכולם

Hammerfall

New member
חביב...

נראה אבל שלחברי הקבוצה בינתיים אין כל כך מה לעשות, הדברים שקורים להם זה לא בשליטתם ואין להם יותר מידי מילה במה שקורה סביבם, איך הם מגיבים לעובדה הזאת? ובהמשך ההרפתקאה האם זה מתוכנן שהם יעשו יותר או שזה ימשך ככה שהם לא יגיבו יותר מידי אלא אם כן יהיה צורך פעם ב... להילחם או להגיב. בכל מקרה, ככה, הרעיון יפה, מיוחד כזה... פשוט פנטזיה יפה כזאת ואני מחכה כבר לקרוא את ההמשך...

למעלה