שלום לכם...

שלום לכם...

הכרתי אותו פה באינרנט..פה ממש בתפוז..בנאדם מקסים ומדהים וכולם אמרו שאנחנו ממש נועדנו אחד לשני...אותו אופי מרשים [ככה אמרו] דיברנו הרבה, אף אחד לא עשה שום צעד..אבל אני מאוד אוהבת אותו ומעריצה אותו ולאחרונה הוא לא מתחבר בכלל..אם הוא מתחבר אני שולחת לו הודעות והודעות והוא לא עונה..12 שעות ישבתי מול המחשב מחכה שהוא יענה...גם לטלפונים הוא לא עונה לי..הוציא אותי מהחתימה שלו..ניתק את הקשר לגמרי...כולם מסביב שמו לב...אני שבורה
אוף, הייתי חייבת להוציא. עידכתי על זה גם את הבלוג... מה אני אעשה? אין לי שום דרך ליצור איתו קשר ואני ממש מודאגת...עזבו את האהבה קודם כל אני דואגת לו שהוא יהיה בסדר...מה קרה לו?

ברוכה הבאה ציידת הקיפודים../images/Emo24.gif

האינטרנט, מעצם קיומו והוויתו, מאפשר לנו להסתתר תחת מעטה סודיות. איש אינו יודע מי מסתתר מאחורי הניק, אם נבחר להתעטף באנונימיות... אני מבינה שאת דואגת לבחור שאהבת...דואגת לשלומו... את מציינת הרבה דרכים ליצירת קשר איתו: טלפונים, פורומים, בבלוג שלך... הוא משום מה מעדיף או נאלץ לנתק את הקשר. נסי להשאיר לו הודעות... ובעיקר אל תתייאשי. מחזיקה לך אצבעות

tutifruti

New member
לא הבנתי כמה דברים...

קודם כל...האם נפגשתם פנים מול פנים פעם או שהקשר ביניכם היה וירטואלי לחלוטין? האם עשית משהו שהוביל לניתוק ולהעלמות שלו ככה פתאום? כמה זמן אתם בקשר?מה טיב הקשר?

תודה לכולכם על התגובות../images/Emo13.gif

הקשר הוא וירטואלי לחלוטין..חוץ משיחות טלפון... ולא, ממש כמו ברק ביום בהיר, פה הוא יצא לטיול ואז לא התחבר אחרי זה ואז זה נגרר ונמרח כבר להרבה יותר מאיזה שבוע... אנחנו מכירים...כמה חודשים...ידידים טובים++?

אין באפשרותיך לעשות הרבה

לפי מה שאני הבנתי הבחור נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. וזה כנראה מבחירה. ולכן, אין באפשרותיך לעשות הרבה,אז הדבר הכי נכון הוא לעבור אלה. לסגור את הפרק הזה איתו. למרות שזה נורא קשה כי יש כאן רגשות שמעורבים. אבל, זה הדבר הכי נכון לעשות לפי דעתי.ואם הזמן את פחות ופחות תרגישי כלפיו אהבה. אני לא אומרת שתשכחי אותו כליל למרות שזאת גם אפשרות. בהצלחה לך

Sandy33

New member
אם הוא לא ניכנס למחשב בכלל אז.....

כניראה שיש לו בעיה או שקרה לו משהו חס ושלום או שבכלל ......... יכולות להיות אלף ואחת סיבות. תישארי עם הטעם הטוב שבפה כמו שאומרים גם החלומות המתוקים ניגמרים אין לך ברירה אחרת, אלה להמשיך הלאה ולצפות לשובו.......

אני לא יכולה לדעת

את שואלת שאלה נכונה. אבל, לצערי לא אני ולא את ולא כל אחד אחר לא יכול לענות לך חוץ ממנו. פשוט, תזכרי את הרגעים הטובים שלכם ביחד ותמשיכי אלה. יוכלים להיות הרבה סיבות ואנחנו יכולות לדבר על זה שעות. אבל לא נגיעה לשום מקום.

יש המון סיבות

אל תנסי לנתח, כי רק תגרמי לעשצמך כאב ראש. אני יודעת שזה יכול לשגע, וזה נורא מרגיז, אבל כמו שכבר אמרו לך, תשארי עם הטעם הטוב ותמשיכי הלאה. ובנוגע לדאגה שלך אליו, אין לך סיבה לדאוג. הרי אמרת שהוא מתחבר לפעמים ושינה את החתימה. זה אומר שהוא חי קיים ובריא וזה כל מה שחשוב..

למעלה