בלונדינית מטומטמת
New member
שלום לכם
שלום לכולם, אני שמחה שמצאתי את הפורום- אני מקווה שתוכלו לעזור לי. סבא שלי נהג לאסוף מטבעות ושטרות. עם הזמן, הגיל עשה את שלו והוא הפך לאדם חולה וכבר אין לו זמן להמשיך ולתחזק את האוסף, שלא לדבר על להוסיף לו פריטים חדשים ומעניינים. עם זאת, רואים עליו שעושה לו מאוד טוב לשבת ולהראות את האוסף שלו לאנשים, וע"כ לא פעם אני מוצאת את עצמי ממיינת איתו מטבעות, למרות שבפועל איני מבינה בכך הרבה. כל זה ,בעיקר, כדי לתת לו את התחושה שמישהו מגלה עניין במה שבעבר היה עיסוק מרכזי בחייו. לאחרונה עלה בי רעיון, לשמח אותו באמצעות הוספת כמה פריטים לאוסף שלו. עם זאת, במהרה נוכחתי לדעת שהדבר לא פשוט כלל ועיקר, שכן אין חנויות שמוכרות מטבעות במרכזי הקניות...
וכאן אתם נכנסים לתמונה -הייתי שמחה מאוד להביא לו מטבעות, שטרות, סדרות וכל דבר אחר שעשוי לעניין אותו להעלות חיוך על פניו. מכוון שאתם מבינים בזה הרבה יותר ממני, אודה לכם אם תוכלו לעזור ולייעץ. אני מבינה רבים מכם אוספים מטבעות בעצמם, וע"כ הייתי שמחה לו הייתם שולחים לי דברים שכבר מיותרים לכם באוסף, או דברים שמופיעים פעמיים. כמובן שאשמח לשלוח דברים בתמורה, אם תאמרו לי במה אתם חפצים. יש ברשותי אוסף מפיות, למשל... אני מתארת לעצמי שזה פחות מעניין את האנשים בפורום, אולם תמיד יש סיכוי שנשותיכם (או בנותיכם) יגלו עניין....יש ברשותי גם אוסף בולים אולם מכוון שכלל איני מבינה בבולים, הסיכוי שאשלח לכם מה שרציתם הוא קטן (אבל אני מוכנה לנסות). על כל פנים- אודה לכם על כל עזרה או הצעה! אנא פנו אליי על גבי הפורום או במסרים. בתודה, טלי.
שלום לכולם, אני שמחה שמצאתי את הפורום- אני מקווה שתוכלו לעזור לי. סבא שלי נהג לאסוף מטבעות ושטרות. עם הזמן, הגיל עשה את שלו והוא הפך לאדם חולה וכבר אין לו זמן להמשיך ולתחזק את האוסף, שלא לדבר על להוסיף לו פריטים חדשים ומעניינים. עם זאת, רואים עליו שעושה לו מאוד טוב לשבת ולהראות את האוסף שלו לאנשים, וע"כ לא פעם אני מוצאת את עצמי ממיינת איתו מטבעות, למרות שבפועל איני מבינה בכך הרבה. כל זה ,בעיקר, כדי לתת לו את התחושה שמישהו מגלה עניין במה שבעבר היה עיסוק מרכזי בחייו. לאחרונה עלה בי רעיון, לשמח אותו באמצעות הוספת כמה פריטים לאוסף שלו. עם זאת, במהרה נוכחתי לדעת שהדבר לא פשוט כלל ועיקר, שכן אין חנויות שמוכרות מטבעות במרכזי הקניות...