רק אל תתבלבלו ותגיעו בטעות לחוף "לא נכון"
I idos2 New member 10/3/04 #51 לא סתם פשוט פעם עמיה (או אולי אני מתבלבל וזה מישהו אחר) סיפרה לי על 2 ידידים שלה שישנו בליל שישי ב1 החופים של ים המלח, והתעוררו בבוקר לגלות שזה חוף נודיסטים... פאדיחות....
לא סתם פשוט פעם עמיה (או אולי אני מתבלבל וזה מישהו אחר) סיפרה לי על 2 ידידים שלה שישנו בליל שישי ב1 החופים של ים המלח, והתעוררו בבוקר לגלות שזה חוף נודיסטים... פאדיחות....
L Le Fay New member 10/3/04 #55 טפו-טפו-טפו, חס ושלום! ../images/Emo123.gif זה כי לא מצאתי אייקון של |מכסה את עיניה בבהלה|
L Le Fay New member 10/3/04 #58 עמיה, אני מתפלאת עלEך ../images/Emo123.gif חשבתי שאת בת ישראל כשרה וחסודה!
I idos2 New member 10/3/04 #61 את האמת גם אני חשבתי ככה... עכשיו כשאני חושב על זה, יש לי סיבה טובה לבוא...
U uri80 New member 10/3/04 #59 מצאת למי לספר את זה../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif אכן, ממש פדיחות. אני יכול לחשוב על כמה דברים גרועים יותר...
מצאת למי לספר את זה../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif אכן, ממש פדיחות. אני יכול לחשוב על כמה דברים גרועים יותר...
P pinkli New member 8/3/04 #23 ברוך הבא. לא אביא לך פיצה כי זה משמין ולא יודעת מה אתה אוהב.. יום טוב לך --לי--