שלום לכם

lonestar2003

New member
שלום לכם

יש לי תרגיל לסדנת משחק. אני צריכה לשחק רגע בחיים של דמות מוכרת בתודעה שלה. זה יכול להיות מינימאוס אפילו. התנאי הוא שהדמות תהיה מוכרת. אני יכולה להמציא לה רגע או לקחת רגע שהיה לה. אני יכולה לקחת מונולוג קיים או להמציא לה. בגלל שיש כל כך הרבה אפשרויות והתרגיל כל כך פתוח אני מבולבלת, מה שעוד יותר סוגר אותי ואני לא מוצאת לא דמות ולא רגע בחיים. יש מצב שתעזרו לי?! תחשבו מה היה מעניין אתכם לראות. זה יכול להיות דרמטי, קומי. הכל. בדיוק בגלל זה אני כל כך אובדת עצות ולא יודעת מה לבחור. תודה רבה רבה לונסטאר

כל מה שאת צריכה זה לבחור דמות מוכרת

ולשחק קטע מהחיים שלה..? אם זה הכל זה לא מאוד מסובך. את רק צריכה לבחור! תבחרי דמות שאת אוהבת, ושאת מבינה או מתחברת אליה ותעבדי עליה:)

lonestar2003

New member
זה לא כזה פשוט!

אין אף דמות שבא לי לשחק, או שמעניין אותי לשחק. אין מישהו באופן מיוחד. זאת הבעיה! מכאן הבלבול. בא לי לעשות משהו דרמטי, אבל אני לא מוצאת דמות שיכולה לשאת טקסט דרמטי. חשבתי על דמות של אונס. ממש התחשק לי לתת מונולוג של נאנסת. יש לי דוגמא למפורסמת שנאנסה וזה הרגיש לי נוראי לעשות את זה! אז כל דבר דרמטי מעורר אצלי רגשות אשם ודמויות קומיות לא כזה קורץ לי לעשות. אין לי רעיון ממש טוב. חשבתי על דודו טופז במשפט לרצח. ואז שואלים אותו למה הוא עשה את זה, תוך ניצול של המשפטים שלו.\ "למה? כי אני משוגע!" אבל זה גם לא כזה מצחיק... אם כבר קומי אז זה צריך להיות קורע! ואם דרמטי, אז אני מרגישה "לא נעים". יש למישהו רעיון? רגע בחיים של דמות מוכרת. פיקציה או אמת. קומי או דרמטי.

מה דעתך לקחת את הדמות של

יוליה המאוהבת ברומאו? קחי למשל קטע שיוליה מסתגרת בחדרה לאחר שנישאה בחשאי לרומאו. תחשבי מה היית מרגישה לו היית נישאת בחשאי לאהוב ליבך שהוריך והוריו לא מוכנים שתהיו ביחד. דמייני את עצמך כאילו את יוליה יושבת על המיטה בחדר, לבד. מה היית מרגישה וחושבת ברגע שכזה?

למעלה