שלום לכם

• פותח הנושא א17
  • פורסם בתאריך

shamon51

New member
ניתוח ../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif../images/Emo124.gif../images/Emo85.gif../images/Emo28.gif

שלום, אני עוסק בגרפולוגיה כחובב כבר מספר שנים. אתה מכוון את מאמציך לכוון חיצוני לפעולה בצורה טובה (בניגוד
לאחד שעסוק עם עצמו, בקריאה, הרהורים וכדומה) יחס חם ודאגה למשפחה, נטיה יותר לאב, מאשר לאם. חשיבה ברורה, הופעה חיצונית, טקט, שליטה, גישה ישירה, עיסוק בעיקר ביקורת עצמית, יודע לשמור סוד ולהיות אחריות. כשנכנס לענין חדש => זהיר בהתחלה, בהמשך נכנס במרץ. קושי ביצירת קשר אולי בגלל שלעתים קצת שוויצר. בעל יכולת שכלית גבוהה, יצירתי (קשר לאומנויות?) יכולת גבוהה לקישור בין רעיונות. שמעון (חרוז: תגובה נתת, תודה קבלת
) וגם צירפתי קובץ

א17

New member
תגובה לשמעון

קלעת בול, תודה על הדברים ועל הקובץ. כאשר שלחתי את הכתב,התעניינתי בצדדים הפחות טובים שלי,שאני עצמי לא בטוח בדיוק מה הם, אם ישנם עוד צדדים כאלו שאתה רואה - אשמח לחוות דעתך. התוכל לנסח בצורה בהירה יותר את הניתוח הראשון ("אתה מכוון את מאמציך לכוון חיצוני לפעולה" ...) קשר לאומניות עדיין אין לי, אבל אני מפתיע את עצמי בתחומי עניין חדשים ומגוונים,אולי בעתיד ...

shamon51

New member
אשמח אם תפרט יותר

האם מה שנכתב בקובץ היה נכון? מה שכתוב המסר?

א17

New member
כל מה שכתבת במסר היה נכון

1."אתה מכוון את מאמציך לכוון חיצוני לפעולה בצורה טובה" (בניגוד לאחד שעסוק עם עצמו, בקריאה, הרהורים וכדומה) - אם הבנתי נכון את המשמעות והיא שאת הדברים שעליהם אני חושב אני מתכנן כך שיצא מהם משהו אמיתי ומוחשי ולא ישארו בגדר מחשבה או רעיון. צדקת, כך אני מתכנן את הדברים, אבל יש לי קושי בביצוע. 2."יחס חם ודאגה למשפחה, נטיה יותר לאב, מאשר לאם" - נכון, נטייה הרבה יותר חזקה לאב, הופתעתי שאפשר להגיע לכזו רמת פירוט. 3."חשיבה ברורה, הופעה חיצונית, טקט, שליטה, גישה ישירה, עיסוק בעיקר ביקורת עצמית, יודע לשמור סוד ולהיות אחריות" - כולם מתאימים לי, אבל המושג "חשיבה ברורה" הוא כללי מדי בשבילי. 4."כשנכנס לענין חדש => זהיר בהתחלה, בהמשך נכנס במרץ" - מהו עניין ? 5."קושי ביצירת קשר אולי בגלל שלעתים קצת שוויצר" - תלוי באדם שעומד מולי, אבל אני מזדהה עם ההגדרה. 6."בעל יכולת שכלית גבוהה" - בגדול כן, אבל באיזה תחומים ? יש תחומים בהם אני חלש. 7."יצירתי (קשר לאומנויות?)" - יצירתי, אבל לא באומניות אלא בחשיבה על רעיונות חדשים ופתרונות למגוון של נושאים. 8."יכולת גבוהה לקישור בין רעיונות" - כן. הקובץ ירה לכל הכיוונים שבחלק מההגדרות פגע נכון ובחלק לא. היה לא מסודר ולא נוח לקריאה.

למעלה