שלום לכם!!

YLgirl

New member
שלום לכם!!

מה נשמע? אז ככה, אני חדשה כאן בפורום, אז תקבלו אותי.... הא? חחחח. אני מתה מתה מתה מתה מתה (ואני יכולה להמשיך ככה עוד הרבה) על שאנייה והמוסיקה שלה. שמעתי אותה לראשונה לפני בערך חצי שנה (אני יודעת שזה איחור רציני, אבל זה מה יש) ומאוד מאוד נהנתי! מבחינתי היא הזמרת הכי טובה בעולם, אין ולא יהיה עליה! ואני בטוחה שאתם מסכימים איתי. יש לי את "אפ!" ו"קאם און אובר". דרך אגב, גם אני ראיתי ביום ראשון בVH1 את יום שאנייה טווין, וכמעט שלא יכולתי להתנתק מהטלוויזיה. היה נהדר. וגם הכרתי קליפים ושירים שלה שלא הכרתי קודם. טוב יאללה... חחחח. זהו. תגובות בבקשה...?

m L m

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני ממליצה להשיג גם הדיסק של the woman in me הוא מעולה! ד"א במאמרים של הפורום תוכלי לקרוא מעט על שאניה ולראות רשימת השירים שלה... אני מקווה שתהני איתנו

ברוכה הבאה

גם אני חדש פה בערך כמה ימים אבל שומע רואה שאניה כבר שנים ..... אני בכלל בקטע של קאנטרי מודרני

sharabigfan

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה לאושר שאניה
,אני גם ממליצה לך מאוד מאוד, שתשמעי את האלבום-The Woman In Me אלבום מקסים, שם
כל שיר פיצוץ, כמו בכל האלבומים של שאניה וכמובן יש גם את האלבום Shania Twain גם שם הכל מ-ד-ה-י-ם- אני מקווה שאת תשארי איתנו בפורום הצנוע של שאניה:),שאניה פשוט כישרונית עם קול שלא מהעולם הזה,מדהימה,מדהימה
---אני חולה עליה
,היום שהיה על שאניה בVh1 פשוט נ-ה-נ-ת-י עדין אני מצוננת אבל אין מה להגיד ,שאניה עזרה לי
עכשיו הערוץ כמובן ממשיך את שיגרתו המשעממת

YLgirl

New member
גם אני הייתי מצוננת באותו יום!

איזה צירוף מקרים. ותודה לכולם... דרך אגב, ביום ראשון בVH1 כשראיתי את הקליפים מthe woman in me הם היו ממש ממש מהממים!! שירים מאוד יפים!!! איפה אפשר להשיג את הדיסק הזה (וגם את הראשון שלה)? יש אותו עדיין בחנויות? בארץ או בחו"ל? תודה מראש...

sharabigfan

New member
בפעם האחרונה../images/Emo13.gif ממה שאני

זוכרת ,לא ראיתי את The Woman In Me או את Shania Twain,בחנויות בארץ אם תמצאי את 2 האלבומים האלו זה ממש יהיה נדיר,אבל אפשר בכל מיני אתרים להזמין את האלבומים של שאניה כמו מממ Amazon- זה מה שאני יודעת בערך

YLgirl

New member
לא חשבתי על זה... חחח

תודה בכל אופן! אני מקווה שאני אשיג את הדיסקים (תלוי בהורים שלי) תודה

YLgirl

New member
תודה!!

יששששש... תודה תודה רבה לכם! וואי.... זה לא יקר כמו שחשבתי

למעלה