שלום לכם

שלום לכם

מי יודע אולי תעזרו לי להגיע לישועה...אני חיילת בעלת אישור עבודה גרה בראשון מחפשת למלצר בערבים או כל עבודה אחרת לא משרדית... חבר שלי שדי מכלכל אותי הוא טכנאי מחשבים שעובד באופן עצמאי (מוכר מתקןומוכר מחשבים וחלקי יצור)האם כח אדם יכול לעזו לי או לו למצוא עבודה? לו משהו מסודר בתחום המחשוב במשמרות(שישאר לו זמן לתקן עצמאית)ולי במלצרות?

orom

New member
חברות כ"א יכולות לעזור למצוא עבודה

לך הייתי ממליצה לעבור בין מסעדות, בתי קפה ועוד ולא לסמוך על חברות כ"א. לחברך לדעתי יהיו בחברות אלה לא מעט הצעות. בהצלחה.

niya

New member
רצוי שלא

זה עושה רושם של אדם לא עצמאי ולא מסוגל לעבודה... אולי שכרגע, כשהוא חולה, שישלח את קורות החיים בפקס, וכשיחזרו אליו ויגידו לו שרוצים להזמין אותו לראיון התרשמות, שיגיד בקו ענות חלושה שהוא חולה ושיקבע אתם לשבוע הבא. אחרי הכל מותר להיות חולים, לא? ות לא צריכה לקחת על כתפייך את האחריות עליו, אבל כאן אני כבר נכנסת לנושא שלא ענייני ולתחום אחר לגמרי...

niya

New member
מודעות בעיתוני דרושים

בד"כ יש שם את כל או רוב חברות כח האדם. דפי זהב ספר טלפונים 144 של בזק. על אותו משקל, איך את היית הולכת עם הקורות חיים שלו לחברת כוח אדם שלא היית בה אף פעם? באותה דרך שהיית מוצאת את המקום, אפשר למצוא גם את מספרי הטלפונים/פקסים. אגב, רצוי להתקשר לחברה אחרי ששולחים את הפקס "כדי לוודא שקורות החיים הגיעו" - זה מעלה את האפשרות שהם יתיחסו לקורות החיים. רצוי גם לנג'ס להם אחת לשבועיים שלושה, ככה הם מעלים מהתיוק את קורות החיים והזכרים שאת קיימת...

niya

New member
אגב ../images/Emo140.gif

עברית היא שפה כל כך יפה כשלא משבשים אותה עד כדי חוסר הכרה...

למעלה