שלום לכם

שלום לכם

היי חברים מה נשמע, אני מבין שהיו שינויים כשלא הייתי כאן, -הייתי בניו יורק 3 שבועות, לידעתכם אנחנו בשלבי כתיבה מתקדמים ובקרוב נפרסם את הסינופסיסים- סיפורים של הפרקים החדשים, ביום רביעי הבא במלך הכורסא יש משפחה שמתחרה בידע על אחד העם 1 [17.12] החזיקו מעמד ואל תשכחו לשלם מס ועד כי אם לא שולה נמירוביץ נמיר בעקבותיכם ביי ארז

ארז מה קורה?

אני עושה מאמצי החיאה לפורום טוב שאתה בא מדי פעם! חחחחחחחחחח סתם! אבל בכל זאת תנסה לבוא יותר ותודה על העידכון!

היייייייייייי

רק שתדע שאחנו מזההה שמחים שיש עונה 2! ולמרות שלא זכינו בסמך הזהב עדיין אין על אחד העם 1, ועם זה שבכלל עלינו ל5 זה הישג ענקקקקקקקק!!!!!!!! אל תשכח ביי בהצלחה

אסי עזר

New member
מעוניין לכתוב

היי ארז אני בן 24 , מתל אביב,ואולי ראית אותי באינטרנט , כשהיה בזמנו את פרוייקט "קיק " הטלוויזיה באינטרנט, שם הנחתי את תוכנית הערב בתחילה ואז את תוכנית אחר הצהריים (שהתארחו בה אין הייתר , מנחי אקזיט אותם אתה מכיר היטב) . בכל מקרה, אני צופה נלהב של התוכנית והייתי מעוניין להשתלב בצוות הכתיבה או לשלוח לך חומרים שכתבתי . אני בוגר מגמת קולנוע ותסריטאות בתיכון ובאוניברסיטה הפתוחה לקחתי קורסים להשלמה . אשמח לתגובה
אסי

kasha

New member
איך נפלו גיבורים

שתקת ונהנת כשכל החברים שלך פוטרו, חשבת שזאת הזדמנות להיות מראיין יחיד, לצבור את כל התהילה, להיות מלך לשנייה. חבל שאתה לא חכם כמו שחשבת לעצמך, למרות שהרבת להשתמש בחוכמתך ונסיון חייך העשיר, כמו הערות מעליבות לאלעד זכאי, היית קצר רואי וחשיבה, וזרזת את הקץ לקיק, במקום שעוד היה אפשר אולי לזרוק איזה חבל הצלה. מאוכזב עמוקות ממה שקרה לקיק, ומתגעגע נואשות לצאלה. ארז, מובע פה כעס עמוק על ערוץ אינטרנטי נהדר שהלך לעולמו בטרם עת, מסיבות לא מובנות,ואסי היה שייך לצוות המנחים והיוצרים שעשו את הערוץ. ערוץ קיק, שנשאר בדד.

למעלה