שלום לכם

יובית

New member
שלום לכם

טוב, אני במיוחד לא מכירה את השירים של אלביס. אבל ניכנסתי לפורום שלכם ביגלל סיפור קטן שאני רוצה לחלוק איתכם. אני גרה בלאס ווגאס, ועובדת ב-MALL בחנות שמוכרים דברים לתיירים. הערב כשהגעתי לעבודה, ניכנס בחור, מה זה דומה לאלביס, שתי טיפות מים. טוב, אני יודעת שיש כאלה בחורים שמחכים את המלך ב-סטריפ, לבושים כמוהו ושרים כמוהו. עמדתי לידו וככה בחיוך אמרתי לו: היי אלביס. הוא ענה לי, אני אלביס פרסלי JR. אמרתי לו, בחיי אתה דומה לו. אז הבחורה שעובדת איתי אמרה לי שזה באמת הבן של אלביס. הייתי המומה, כי מה שידעתי שלאלביס יש רק את הבת ליסה-מרי. הבחורה אמרה והוסיפה שאלביס JR, הוא באמת הבן של אלביס מיחסים שהיו לו עם רקדנית בSHOW בווגאס. מכל מקום, עד שעיכלתי את העיניין ה-JR כבר יצא מהחנות אבל הבטיח לחזור, ואני הפסדתי תמונה איתו. אז השאלה אליכם....זה נכון? הידעתם? דרך אגב, בחנות אנחנו מוכרים תיקי נשים עם הדפסי אלביס עליהם (אורגינאלי) וגם שעונים של האליל.

היי יובית, וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא ידוע לי
לא שמעתי על אלביסJR ולמעשה לא ידוע לי על בן מיחסים קודמים. רוצים תיעוד ודגימת דם
דרך אגב מה עוד אתם מוכרים על אלביס, ואיזה חנות זו
אמיר

יובית

New member
שלום אמיר

אז אם זה נכון תדע ששמעת את זה מימני. אני עובדת בחנות ליד בתי המלון של ווגאס, וכמו שכתבתי בין הדברים שמוכרים פה זה תיקי נשים עם פוזות של אלביס פרסלי, מי שמעריצה אותו זה תיק מאוד יפה. וכמו כן שעונים שהרקע שלהם הם גם דמות של אלביס כמו רק פניו, או כשהוא שר. ישנה עוד חנות לידנו שמוכרת יותר דברים כמו כוסות, מחזיקי מפתחות, מגנטים למקרר..... אה, ובקשר לבן, הבחורה שעובדת איתי אמרה שבתעודת לידה מופיע אלביס בתור האבא. אבל שוב, גם לי זו היתה הפתעה לכן שאלתי כאן בפורום. יום טוב

קבלי קישור

האם זה הוא
אתר הבית של אלביס JR אשקרה כתוב על עתיפת האלבום Son Of King לפי דעתי זה פיברוק, עוד קונספרציה להרויח כסף על חשבון המלך. אמיר

יובית

New member
וזה סופי.......

הוא אכן הבן של אלביס פרסלי והוכח על ידי בדיקות DNA. ברשותו נימצאים רוב המזכרות של אלביס שעליהם הוא אחראי. (אך את רוב הכסף קיבלה ליסה-מרי). מאחר ופתאום קיבלתי התעניינות במלך, אני מתכננת ליקפוץ לבקר במוזיאון של אלביס בקרוב. ובהזדמנות אדווח לכם מהשטח.

מה קורה פה??../images/Emo2.gif

שבועיים אין לי מחשב, אנהי חוזרת - ןלאלויס יש בן??? אנשים?

למעלה