שלום לכם :)

אילתושי

New member
שלום לכם :)

אני אילת (כמו העיר) ויש לי שאלה: האם אפשר לעשות שירות לאומי בכל מקום ותפקיד שאני בוחרת, או רק בדברים שהם מסדרים לי? והאם יש שירות לאומי שעובדים בו בטבע - חקלאות אולי? או שמירה על יערות? משהו כזה? ואפשר גם להיות מדריכה בבתי ספר שדה, נכון? -תודה מראש!-

M o n a L i s a

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה אילתו'ש!!!

אני עושה שירות לאומי בתור מדריכה וכשעשיתי את הקורס של החברה להגנת הטבע אז היו איתי בני/בנות שירות שעכשיו מדריכים בבתי ספר שדה ברחבי הארץ...אבל החברה קובעת לך איפה תשובצי (לא העמותה), ואני מדברת על שלומית כי אני משרתת שם. הם מציעים לך תפקידים, ואת בוחרת לאן ללכת.

לאילת

יש מגוון רחב של תפקידים. כדאי לך להתקשר לעמותה שבה את נרשמת, ולבקש חוברת עם הצע התפקידים השנה. כשאת נרשמת- את יכולה לבקש תפקיד שנראה לך מתאים, ובראיון הקבלה יבחנו את התאמתך אליו. במידה ובעמותה יתרשמו שאת יכולה להתאים - יפנו אותך לראיון נוסף במקום השירות עצמו. ככל שתקדימי להרשם - תגדילי את הסיכוי שמקומות שאת רוצה עדיין פנויים... בהצלחה.

amiak

New member
שירות לאומי בחקלאות קיים...

אני יודעת בוודאות שדרך העמותות הדתיות יש. עבודה בחקלאות בקיבוצים... את בוחרת מה שמתאים לך מתוך דברים שהם מציעים, ואם את מתקבלת - סבבה!

יש תפקידים שכאלה גם בשלומית

לא בחקלאות, אבל הדרכה בבתי ספר שדה ועוד... התקשרי למשרדי "שלומית" לבקש חוברת מקומות שירות.

למעלה