שלום לכם!

שלום לכם!

שמי אביה ואני חדשה כאן בפורום... כן אביגד, זו אני והחלטתי שיהיה מה שיהיה-אני כותבת כאן!!! אני בת 16 ורוצה לחזור בשאלה. הבעיה-ההורים. כל עוד אני תחת חסותם-אני חייבת להשאר דתית. ושלא תחשבו שלא דיברתי איתם, הם מאד שמרנים, למרות שאנחנו "כיפה סרוגה"... יש לי חבר חילוני,ואני לא שומרת נגיעה... אנחנו חברים חודש בערך, וכבר הספקנו להתנשק. ההורים שלי לא יודעים עליו כלום חוץ מזה שהוא ידיד שלי... ההורים שלי חושבים שהוא משפיע עליי לרעה. אני מניחה שכבר שמעתם דברים קשים יותר ממה שסיפרתי לכם, אבל קיוויתי לכמה עצות... אז...שלום! שלכם-אביה

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה!

טוב, הכי חשוב בשלב הזה לשמור יחסים טובים עם ההורים. ואולי לשמור אותם בתוך ענן ורוד של אשליות גם.

דסדס

New member
אני במקרה דומה לשלך

שמרתי על הסטאטוס הקיים.... לא סיפרתי להורים שלי... הכל בסוד... הכל בסתר (כולל חבר במשך 3-4 חודשים)... עוד חודש אני מתגייסת.... ואז אני כבר אספר להם הכל.... כשאני יהיה ב"חסות" הצבא....

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

א. אם ההורים שלך שמרנים, אבל זה בסדר שיהיה לך ידיד ( גם אם הוא לא), זו כבר התקדמות... ב.אנחנו מקבלים גם סיפורים "קלילים" . מה, אם אין לך סיפור מספיק קשה את לא "שווה"? מצחיקולה...

../images/Emo9.gif

בדיוק כמו ששמעתי על הפורום שלכם-נחמדים אחד-אחד!!!(גם כולם ביחד...) לפחות אני יודעת שאתם מבינים אותי...

R a c h e

New member
../images/Emo140.gifשלום, אביה

תמיד טוב לפגוש חברים חדשים. אפשר רק לייעץ משהו קטן? אם כן, אז: תעשי מה שאת רוצה אבל לאט, לאט.... בנתיים, את מוזמנת להרגיש כאן ב
, לקרוא, לכתוב, להגיב, להנות ולהתעצבן.....

גם אני מתלבט.....

יושב על הגדר, רגל פה רגל שם. יושב על הגדר בסדר עם כולם דופק חיוכים לכל ה כיוונים ותמיד תמיד נמצא בעניינים. יושב חושב על הגדר מביט לפה מביט לש.. אאאם קורא עיתון שומע חדשות בזמן עוטף את עצמי במסך עשן. יושב על הגדר רגל פה רגל שם. הסבר: אין לשיר שום קשר להתלבטות רוחנית. פשוט אתמול בערב.... ישבתי בחדרי במעונות. התעמקתי בגילוי-דעת בשם פאס. אלא שאז נתעורר בי רעב. הלכתי לארון שלי ופתחתי אותו. מצאתי קופסת טונה וקופסת "אפונת גינה עם גזר". בתחילה רציתי לפתוח את הטונה, אמרתי לעצמי שבנסיבות מסויימות טונה יכולה להיחשב כמנה עיקרית, בעוד ש"אפונת גינה עם גזר" היא לכל היותר תוספת. ניגשתי לפתוח את הטונה אלא שאז נזכרתי כי טבעה של הטונה שביום הראשון מסבירה לך פנים כאומרת "לבבני נשמתי יונתי" ורק זו רעה חולה שביום השני אתה פותח את המקרר ומוצא כמין טונה בצבע צהוב ולא מתקררת דעתה עד שנהפכת לשחורה. החלטתי להסתפק ב"אפונת גינה עם גזר". לפני שהספקתי לפותחה נזכרתי כי היא בסך הכל תוספת ואין תוספת ללא מנה עיקרית. פניתי בזעם להשולחן שלי. פתחתי את הרדיו על רשת ב'. שמעתי שדרנית בשם אסתי, שואלת חזאית מזג אוויר- בשם רחלי: "מה יהיה מזג האוויר". בתגובה רחלי ענתה שאיננה יודעת והוסיפה ש"עכשיו יורד גשם". הסכמתי עם הערכה זו. אסתי הוסיפה ושאלה מה התחזית לסוף שבוע. שאלתי את עצמי מה עניין סוף שבוע ליום ראשון. בדקתי ביומן והתברר לי שהיום יום חמישי ושעכשיו כבר סוף השבוע. החזאית אמרה שעובבי מטורף. הבטתי על הרדיו בתימהון. הגברתי אותו מעט. אסתי אמרה כי "הנשיא קצב החליט שכל נאום בבית הנשיא יתורגם לשפת הסימנים" והוסיפה "כמו כן יוצב מתורגמן מומחה שיתרגם את דברי הנשיא לעברית". סובבתי את הווליום לרמה הגבוהה ביותר. היא אמרה "שבסקר שנערך ע"י משרד הבריאות נמצא כי ל-97% מהישראלים חשוב שגם החנות לממכר המזון וגם המזון יהיו נקיים" והוסיפה "שלושת האחוזים הנותרים נמצאים במעונות אשר בירושלים". חששתי שמאבד אני את שפיותי. כיביתי את הרדיו בכעס. ניגשתי להמקרר של ופתחתי אותו. מייד אחרי שקמתי מגל הסירחון שהיכה בי חיפשתי אוכל. אחרי שפסלתי גבינה צהובה בצבע ירוק ומיני זנים חדשים של צמחים שצימחו שמה, החלטתי לפתוח גם הטונה וגם "אפונת גינה וגזר". עובבי מרחם על עצמו עובבי הולך לשתות כוס תה עם חלב. אחרי זה מכבי בשידור חוזר.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif נשמה, אם אתה משאיר טונה למחר

מצבך כנראה טוב משחשבתי
תוכל בטובך לספר לנו בהזדמנות מה דעתך על סידורי השיתוף וכללי ההתנהלות במעונות? (אין כמו בטן ריקה בשירות האמנות).

למעלה