שלום לכם.

purplerain

New member
שלום לכם.

די טרייה בעניין הזה של הפרק השני- לפחות בהרגשה- ואשמח לשמוע מנסיונכם. אז ככה-עברתי את המשבר הגדול ,החיים שלי חזרו למסלולם, כולם הסתגלו למצב החדש, ולשמחתי פגשתי גבר מקסים. אני מגדלת 2 ילדים, ולומדת תוך כדי, הוא עצמאי ומגדל לבדו שלושה . אנחנו מתמרנים כמו מטורפים, מחפשים דקות פנויות להיות בייחד,שעות השינה של שנינו הצטמצמו פלאים, אבל זה נורא נורא קשה. כל אחד עם הבית שלו והילדים, ובכלל החיים. מה עושים? איך שומרים על הביחד עם כל מגבלות הזמן המטורפות האלו?

angel151

New member
יכולה לספר לך המון המון איך ולמה

וכמה אבל הדף לא יכול להכיל כל כך הרבה. אז בוקר נפלא לך בנתיים הביחד הוא גם הכמה דקות שלכם ביחד. דבר שאצלי לצערי בנתיים אחת לשבוע +סוף שבוע כן סוף שבוע לא.. אחד עם הילדים שלי..( השני איתו) אבל מי יודע ... נתגורר יחדיו אולי בהמשך תלוי ברצוני למעבר .

../images/Emo187.gifראשית בהצלחה

בהצלחה לך,
שמחה כי מצאת לך את בן הזוג..לפרק ב', זה נהדר,
יחד עם זאת, הכל מתחיל להיות מאוד מבולבל, רוצים שהכל יהיה כה פשוט ומהיר, כל אחד מגיע עם הצרור שלו,
וצריך ללכת בין הטיפות...
לתמרן...בין הילדים והסביבה.. בין מה שאוהבים ולא נוותר עליו..לבין האהוב החדש שלנו, גם אם המפגשים הם לדקות לימדו למצות ולהנות מהם...הם מתנה, לאט לאט...ולא למהר...ככה בונים קשר טוב, כל מה שכתבת מאוד מוכר לי, גרים במרחק...מרכז ודרום ובכל זאת מוצאים את שעות האיכות, כל שעה כזו...בונה את הממלכה שלנו לעומק.
ללמוד אותו והוא אותך לוקח הרבה זמן, צעד אחר צעד, במיוחד כשיש ילדים לשניכם, וכל זאת עם הבנה וסבלנות רבה. זכרי...הסבלנות..מענה...ועונה...... (אגב...משפט זה למדתי מאיש האהבה שלי...
) אז...מה אאחל לך יקירה?... שיהיה לך הרבה הצלחה בקשר הזה ובכלל, כל מה שתבקשי לך שיתגשם, הרבה אור ואהבה, ומלן חיוכים....(לא לשכוח לכולם) מחייכת לך מרחוק
מחבקת אותך מקרוב
פייה מחייכת.

Lonely In Blue

New member
ושלום גם לך.

ובכן... נראה לי שגיל הילדים בהחלט משנה. ילד בן 18 אינו אותו-הדבר כמו ילד בן 8 . וגם... המרחק בין "כל אחד עם הבית שלו"... כשהכוונה היא למרחק בין הבתים... זה משנה אם מדובר במרחק של 5 דקות נסיעה, או במרחק של שעה נסיעה. אבל הכי-חשוב... המרחק בין "כל אחד עם הבית שלו"... כשהכוונה למרחק ביניכם אתם עצמכם. זה משנה אם אתם מרגישים מאוד קרובים גם כשאתם רחוקים פיזית זה מזה, או שהקירבה מתאפשרת רק כשאתם קרובים-קרובים. הטיפ היחיד שעולה בדעתי הוא שאיכות ה"ביחד" שלכם לא בהכרח צריכה להיות פונקציה של ה"להיות יחד". ו... כמובן... איחולי הצלחה !

ברוכה הבאה

קחי לך כסא ו..שבי יש מספיק מקום ב
עם הזמן בטוח תלמדי ואין לי ספק שגם תתרמי
קשה? זה ענין של הגדרה , אני אישית הייתי אומרת לא פשוט אבל אפשרי. לא יודעת כמה זמן אתם ביחד ואיך אתם רוצים לראות את הקשר אבל במהלך הזמן בודאי תשלבו גם את הילדים ואז יהיה יותר זמן ליחד שלכם. תקשורת גם כשאינכם פיזית אחד עם השני - גם היא יחד (לונלי כבר אמר לא?) ובקיצור אין דבר העומד בפני הרצון.

avitalp

New member
שלום לך, גשם סגול ../images/Emo20.gif

באתי לספר לך קצת מנסיוני... יש לי פרק ב' כבר שנתיים. אני מגדלת ארבעה ילדים, הוא מגדל שניים. כל אחד מאיתנו מתגורר עם ילדיו בביתו, (אנחנו חיים בערים שונות) שנינו עובדים במשרה מלאה מחוץ לבית אנחנו משתדלים להיפגש כמה שיותר, עם או בלי הילדים... אנחנו מדברים המון בטלפון, (כן, זה אילוץ, אבל כזה שעוזר לנו לתחזק את התקשורת בינינו) אנחנו משתפים זה את זו בכל תחומי חיינו, מתייעצים, תומכים, מחזקים... הנפרדות היא פיזית בלבד... (אנחנו הרי יודעים, מנסיון חיינו כגרושים, שהמדד ל"ביחד" הוא לא החיים תחת קורת גג אחת...) אנחנו דואגים לקבוע מדי פעם, זמן שיהיה רק לנו, לשנינו, בלי כל הילדים מסביב... כן, זה קשה... הרבה פעמים רוצים יותר ואי אפשר, כי לילד יש חוג, או שהוא רוצה לצאת, או שאין בייביסיטר, או שלילדים לא מתחשק, או... u name it..... אבל יש אהבה, הרבה, יש חברות, יש אכפתיות ודאגה, יש בטחון, יש תקשורת, יש המון דברים, שמגמדים את הקשיים... ואם תתקרבי קצת, אני אגלה בסוד, שהגעגוע הזה, בין הפגישות, מדליק
מאחלת לכם
מכל ה
ואומרת לך מנסיוני, שכשרוצים - שום מכשול לא עומד בדרך...
אביטל

purplerain

New member
תודה לכן על קבלת הפנים החמה

ממש מחמם את הלב להגיע לפה. האמת היא שהמרחק בין הבתים שלנו הוא בסך הכל כמה דקות, אבל מכיוון ששנינו עם ילדים קטנים שנמצאים אצלנו באופן בלעדי- כל פגישה, יציאה , כל דבר קטן זה בייביסיטר והפקה מתוכננת ימים קדימה. אולי אני פשוט לא רגילה, רגילה ללכת עם הדברים בקצב הרבה יותר מהיר. (מה שלא בהכרח טוב) מה שבטוח זה שזה הקשר כאן נבחן הרבה יותר לעומק, פשוט אין ברירה. טוב, אני אלך להתקשר אליו. שיהיה לכולנו רק טוב, ובטח עוד אבוא לבקר אתכן בין פגישה,ללימודים,לילדים ,לבית . טוב לגלות אתכן ככה פתאום באמצע החיים.

אכן מתיש ומוריד שעות שינה

אבל מזין חלקים אחרים בקשר ברוכה הבא והמשך מוצלח בפרק

למעלה