שלום לכם....

Dave18

New member
שלום לכם....

קוראים לי דייב ואני בן 18 וזקוק לעזרה..... בשנה הנוכחית ובשנה הבאה- אני עומד לעשות שנת שירות.. וחשבתי לנצל את הזמן הפנוי ללימודים באוניברסיטה הפתוחה... נכנסתי לאתר הרשמי וחשכו עייני.... ים של פרוצדרות ואף תשובה הגיונית אחת. אז לכן באתי לפה: רציתי לדעת אם יש תואר באנימיציה / עיצוב גרפי? אם כן מהי רשימת הקורסים? ובכלל כמה קורסים אני אמור לקחת בכדי לקבל תואר..... ובגדול האם יש הבדל בזמן הנדרש לקבלת התואר- האם יש באפשרותו של אדם אחד להוציא תואר בתוך שנה, בעוד לאחר יקחו יותר שנים- או שזה משהו קבוע??? תודה על העזרה........

eyalap

New member
k...

אתחיל מהסוף ... אפשרי שלכל אחד ייקח זמן שונה להשלים את התואר, לאחד 7 לאחר 3 וכו' זה תלוי בכמות הקורסים שאתה לוקח בסמסטר. אין תואר באנימציה או בעיצוב גרפי באוניברסיטה הפתוחה אבל.... לאו"פ יש בית ספר למולטימדיה שנקרא חשיפה שווה לך לבדוק מה לו יש להציע בשבילך. http://www.openu.ac.il/Hasifa

כמות הקורסים

תלויה בתואר. וגם אז המספר הסופי תלוי בבחירות שלך (שני קורסים של 6, או 3 של 4, למשל...). בכל מקרה, אי אפשר לגמור תואר בשנה.

על האש

New member
באפ' מקום אי אפשר לגמור תואר בשנה

וגם לא בשנתיים
.

eyalap

New member
תיאורטית אפשר

6 קורסים סמס' א' וב' 2-3 קורסים בקיץ 6 קורסים סמס' א' עוד כמה שצריך בסמס' ב' ועבודות סמינריוניות בקיץ.... והנה הגענו ל 20 ומשהו קורסים תוך שנתיים. אפשרי כן סביר לא..

למעלה