שלום לכם............

SDRules

New member
שלום לכם............

אני בת 18, סטרייטית! יש לי תהייה/דעה/תיאוריה שבגללה באתי לכאן... שמתי לב שלדו מיניים יש העדפה/משיכה יותר לבני מינם מאשר לבני המין השני, וכאן בעצם באה שאלתי- האם יכול להיות דו מיני עם משיכה חזקה יותר לבני המין השני?! ואז חשבתי.. הומו/לסבית מביאים עצמם לידי הכרה כזו מכיוון שחסר להם משהו, הם לא שלמים עם עצמם, לא טוב להם בדרך ש"לתוכה הם נולדו", כיוון שהם חשים משיכה מינית לבני מינם. דו מיני, שמשיכתו לבני מינו חזקה יותר יוצא מהארון מאותה סיבה. אך האם אדם שיש לו משיכה לבני מינו, אך משיכה חזקה יותר לבני המין השני ירגיש אי שלמות עצמית/סיפוק עד כדי הכרה עצמית כדו מיני? יכול להיות שאותו אדם יתנסה פה ושם עם בני מינו, אך האם הוא יכיר בעצמו כדו? הרי בעולם בו אנו חיים, להיות בעל נטיות שונות שלא נחשבות כ"נורמטיביות" זה עדיין לא מקובל כמו להיות סטרייט.. זה שינוי מהותי, זה תהליך שלרוב מלווה בסבל ולעיתים (לא רחוקות) אף בדחייה. לכן, לדעתי, דו מיני מצהיר ומכיר עצמו כדו רק אם משיכתו כלפי בני מינו גבוהה יותר. לדעתי, אדם אשר מרגיש משיכה כלפי שני המינים, אך משיכה חזקה יותר כלפי המין השני לא ירגיש צורך לעבור שינוי שכזה עם עצמו, כיוון שלא חסר לו משהו אם משיכתו לבני המין השני חזקה יותר! תחשבו על זה... :) זהו.. אם יש תגובות/טענות/הערות... אני אשמח לשמוע

TwelveEyes

New member
הממ...

העניין הוא שקצת התבלבלת בהגדרות. את מתארת בהודעה שלך את מה שנקרא "ביסקרנים"; אנשים שמתעניינים, כך או אחרת, בסקס עם בני המין שלהם, אבל תכל'ס הם סטרייטים כשרים למהדרין (וואלה, צריך להוסיף את ההגדרה הזו למילון הפורום
). ביסקסואלים, לעומת זאת, הם אנשים שמרגישים משיכה מינית ורגשית לשני המינים ומעוניינים בקצת יותר מלהתנסות בעניין "סתם בשביל לראות איך זה". כן, יש ביסקסואלים שנמשכים יותר למין השני. למעשה, את קוראת הודעה של אחת כזו
למרות זאת, יצאתי מהארון, כי זה שאני מעדיפה גברים לא מבטל את משיכתי לנשים. אולי לא אסיים את חיי עם אחת, אבל היו לי מערכות יחסים עם בחורות ואני מאמינה שעוד יהיו, וזה מה שמבדיל אותי ואנשים כמוני מכאלה שסתם מחפשים להרחיב אופקים מינית.

SDRules

New member
זו לא היתה כוונת המשורר(ת).

אמרתי שאני לא חושבת שקיים מצב של בי שנמשך יותר לבני המין השני, כי אחרת הוא היה "מבטל" את משיכתו לבני המין שלו. וכשאני אומרת לא קיים- אני מתכוונת לאחד שלא מכיר בעצמו ככזה! אבל אם את אומרת שאת ביסקסואלית שנמשכת לבני המין השני יותר, אז תשכחי מה שאמרתי..

למעלה