שלום לכם

Ayelet_32

New member
מאיזה סוג?

כי לא בכל מבדק אני אסכים לעמוד. יש מבדקים בישיבה? כבר מקבלת דפיקות לב מהלחץ!

KONFUZ

New member
שכבי על ספת הטיפולים....מתחילים!!

1-את פולניה? 2-את מעשנת חשיש או גראס?(חייבת לבחור..) 3-את לא לסבית נכון? 4-יש לך התקפות קריז?(ראי..תלתלים,אור-לך,ושונית ..הקוסמת!) 5-את יודעת להכין קציצות? 6-איך את בסקס אוראלי? 7-את אוהבת בלאדי מרי? 8-את אוהבת תרנגולי לילה? 9-את יודעת לקלל בערבית תיקנית? 10-6 תשובות נכונות..ואת בתוך להקת הפולניות ...האגרסביות!!! קונפוז~(בודק)

Ayelet_32

New member
אאאאאאאמממממ

1: לא 2: כן 3: לא 4: כן 5: כן 6: כן 7: לא 8: לא 9: לא!! עוד שאלות? ולמה אני לא מצליחה להוסיף פה תפוזים?

ה-שונית

New member
ועכשיו הזכרת לי....

את אחת הקומדיות המופלאות ביותר שנעשו: ``ההיסטוריה המטורפת של העולם``/מל ברוקס. שונית (שהולכת להתגלגל מצחוק במקום אחר)

ה-שונית

New member
אופס...

אני חושבת שהמונח המקצועי הוא ``פארודיה`` ולא ``קומדיה`` אבל הכוונה הובנה, נכון? שונית

Ayelet_32

New member
הובנה כן

אבל כנראה שיש לי חור בהשכלה ואני לא מכירה את הפארודיה/ קומדיה. העקר שאת מתגלגלת לך.

taltallim

New member
לא יאומן!!!

יש פה משהי שממש משקיעה בחירטוטים של הקונפיוזן!!! תלתלים (שמגינה על ספת הטיפולים!!!)

noam011

New member
מה שהכי חשוב. שילמת דמי מנוי ?

אם לא. פקססי לי מייד את פרטי כרטיס האשראי שלך, ואת חברה מייד.

Ayelet_32

New member
הכל עם כסף?

אין פרוטקציות? אולי אפשר לשחד אותך עם פופקורן - יש לי פה יותר מידי ואני זוללת לבד!

noam011

New member
האאאאא . הצחקת אותי.

את עוד לא מכירה אותי. אבל, אותי, לא ניתן לשחד, עם שום דבר. היה פה אחד בשם גוגי. (אללה ירחמו). אותו, היית יכולה לשחד. אבל עם במבה. דוקא, אם היית מבקשת ממני, ג`סטה. הייתי מוכן לשקול את זה. אבל שוחדדדדדדדד ?????????

Ayelet_32

New member
תעשה לי טובה

ותעזור לי פה עם הפופקורן. ואני מאמינה שאת כל אחד אפשר לשחד עם משהו. וגם אותך!

noam011

New member
האאאאאאאאאאאאאאאאאא

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את יודעת למה אני צוחק כל כך כי את עוד לא מכירה אותי אני. גבירתי הנכבדה, בלתי שחיד. אני מכיר את הביטוי שלכל אדם יש מחיר. אני חושב גם שברוב המקרים זה נכון. אבל אני מעיד על עצמי, ובלי שום שמץ צניעות. לא ניתן לקנות אותי !!!!!!! מהסיבה הזו ויתרתי על עבודה מול הרבה מוסדות. כי שם, יושבים קניינים שצריך להעביר להם אחוזים כדי להיכנס למוסדות שלהם. וכאדם שהדבר הכי יקר לו זה השם שלו, אני החלטתי שאני לא מוכן לשלם שוחד אני אמצא את הפרנסה שלי גם בלי לשחד. את יודעת, בכל חג פסח אני מחלק מתנות ללקוחות הגדולים שלי. באחד המוסדות, נמצאת פקידה שעושה ממני את ההזמנות. רציתי לתת גם לה שי לחג. הלכתי לבוס שלה לבקש רשות לתת לה שי. וגם הוא (השי) היה צנוע. כדי שגם למראית עיין לא יחשב השי כטובת הנאה. יש לך עוד הרבה מה ללמוד בסוגיית noam011

taltallim

New member
איש יקר...

אתה גזע נדיר, הולך ונעלם, אחרון המוהיקנים!!! תלתלים (ששוקלת להחליף את שמה לבת מונטסומה...)

למעלה