שלום לכם.

inteli

New member
שלום לכם.

היי, אני אלי ואני מוכן ל*אלי נגד Vs הפסיכו round 2*. אז אני אשאל שאלות בסוף וסיפור עליי בסוף למי שמעניין אותו. 1. בשעבר הוצאתי 647, אני גר בצפת. אני רוצה להרשם לקורס: א. אתם יודעים אולי איפה מעבירים קורסים בסביבתי? ב. בפעם הקודמת למדתי עם קידום תיכון, שדיי התאים לי והייתי מרוצה האם יש הבדל מהותי בין הקורסים(יחסית לעלויות) של החברות השונות? ג. הפעם אני מכוון גבוה, אני יודע שבקידום יש "מועדון 700" האם יש לזה מקבילות ב*חברות* השונות? ד. נגיד ואני אלך לקידום, יכניסו אותי למועדון 700? (אמרו לי שמכניסים אם למישהו כבר יש 650) ה. the money question. כמה זה עולה? 2. "רק על עצמי לספר ידעתי" אז כאמור, אני אלי גר בצפת, 18 אחרי תיכון לפני צבא. במערכת יחסים רומנטית עם צה"ל שאמורה לעלות מדרגה במרץ. כדי לא להשתעמם למוות ולא לבזבז זמן אחרי הצבא החלטתי שאני רוצה לשפר.... כרגע, על פי התדפיס המביש שהוצאתי מהאתר של משרד החינוך הדבר שהכי יעלה לי את הממוצע והסכם זה מתמטיקה 5 יח"ל עם ציון טוב. אז הלכתי, ביררתי. מסתבר שבצפת אין אף אחד שחושב שהוא מסוגל ללמוד 5 יח"ל למועד חורף (טוב נו, אמרו לי שיש עוד אחת שרצתה גם. כל הכבוד, הייתי רוצה לפגוש אותה). אז עכשיו החלטתי ללכת על הדבר השני שיעלה לי את הסכם בצורה ניכרת - פסיכומטרי. בפעם הקודמת למדתי בקורס קידום תיכון, ולמען האמת דיי נהינתי מהקורס עצמו אבל לא השקעתי ממש. הגעתי לאות ג' רק. :\ הפעם יש לי הרבה זמן פנוי על הידיים ואני חושב שאם אני אשקיע אני יכול להוציא ציון ממש טוב, ואני חייב ציון ממש טוב כי אני ממש לא אסתדר עם שיפור של כל המקצועות ההומניים אחרי הצבא. זהו, מקווה שאני לא סתם אבזבז את הזמן שלי. תודה מראש, אלי

000שירה000

New member
הי אלי!

א. אני לא יודעת איפה מעבירים קורסים בסביבתך. ב. ההבדלים בין הקורסים לא ענקיים (אך ההבדלים בעלויות יכולים להגיע לכמעט 3000 ש"ח!), אבל כדאי שתשמע מה לכל אחד יש להציע ומה נראה לך שמתאים לך... בסוף את רוב הנקודות תקבל בזכות הלמידה שלך. לקורס אחד אומרים שיש את הספרים הכי טובים והכי מעודכנים, לאחר יש מורה נפרד לאנגלית, לעוד קורס יש תרגולים במחשב, ולאחר יש תוכנית אישית... לדעתי, בסוף זה הכל דברים שנשמעים יפה "על הנייר", ותכלס בלי ניסיון לא ניתן לדעת איזה מהם באמת תורם יותר לקידום שלך. ג. למיטב ידיעתי אין מקבילה למועדון 700 במכונים אחרים, אך זה כמובן לא אומר שלא ניתן "לכוון גבוה" במקום אחר, או שמבקום אחר לא יכוונו אותך אל מעבר ל-700. ד. לדעתי כן, בקידום יכניסו אותך למועדון 700 (כולה 3 נק' הפרש...). ה. אני מתמצאת יותר במחירים של חיילים משוחררים (שזוכים להנחה של כמה מאות שקלים אם לא יותר), אבל אם אני לא טועה קורס בקידום יצא לך בסביבות ה-5000 ש"ח. יואל גבע זה עוד אלף שקל ואולי אף יותר. אנקורי יוצא יותר זול מקידום. אבל זה בערך סדר הגודל (4000-6500). נראה לי שטלפון אחד לקידום יתן לך תשובות מדוייקות וודאיות על כל השאלות ששאלת... תגיד, אתה בטוח ש-647 לא מספיק לך...?

inteli

New member
../images/Emo3.gif היי שירה+הקפצה

ספרים טובים זה טוב. אנגלית, מצידי שלא ילמדו בכלל. וואו? במחשב, תודה אבל לא תודה. אז מה הקורס עם הספרים הכי טובים?
(סתם מתוך התענינות). ניסיתי לטלפן אבל היה משהוא לא טוב במערכת שלהם, אני אנסה שוב מחר... בקשר למועדון 700. תקדים יעזור לי, כלומר אולי אתם מכירים מישהו שגם קיבל טיפה פחות מ650 והכניסו אותו. שמעתם על מקרה כזה? ומבלי לשפר בגרויות, אני חושב שגם 747 לא יספיק לי. זאת אומרת, לי זה יספיק אבל לאוניברסיטה לא. (רוצה רפואה. בלי פשרות) ומה עם עוד אנשים? באמת, נעלבתי... רק בן אדם אחד הגיב?

000שירה000

New member
אז אולי עוד נפגש...

גם אני רוצה רפואה. אני שמעתי שהספרים הכי טובים ומעודכנים הם אצל יואל גבע (אבל עוד לא עשיתי שם קורס אז אני ממש לא יכולה להעיד על כך בעצמי). לגבי מועדון 700- אני בטוחה שיקבלו אותך!! אומנם לי לא היה מקרה דומה כי עוד לא עשיתי אף פעם פסיכומטרי, אבל זה מה שקרה לי: עשיתי את המבחנים למועדון 700 וזה לא היה מספיק גבוה. היה לי לא רע בכלל באנגלית ובכמותי, וגרוע במילולי (40%...) בגלל האוצר מילים (10%....חחח אפילו לנחש לא הצלחתי)- הדבר היחיד שהצלחתי בו במילולי היה הגיון... סה"כ יצא לי ממוצע 60 אחוז בכל המבחן כולו, אז הם אמרו לי שזה לא מספיק, שלמועדון 700 צריך מעל 70 אחוז במבחן הזה, אבל שבגלל שיש לי בגרות מאוד טובה וריאלית אז הם מוכנים לתת לי להרשם למועדון (מה הקשר תשאל אותם, לא אותי). ואני אומרת- אם אותי הסכימו לקבל על סמך הבגרות (???) כשמבחן בפירוש אמר שאני לא מתאימה, לא נראה לי שבגלל 3 נקודות הם לא יקבלו אותך!!!!! (מקסימום אתה גם יכול לגשת למבחן הזה, אני בטוחה שבגלל שכבר עשית פסיכומטרי, ועוד אחד עם ציון יפה מאוד, ילך לך טוב במבחן). ודבר אחרון- חשבתי לענות לך בשם אחר רק כדי שתרגיש טוב שעוד אנשים ענו...
אבל ויתרתי... מצטערת שזאת שוב אני

inteli

New member
אוקיי

תודה:) אין מה להצטער. להפך. הרגשתי רק משתפרת, קולגה.
שוב תודה

למעלה