שלום לכם!

astrok

New member
שלום לכם!

קיבלתי אתמול את משלוח הבולים המדהים של השירות הבולאי, שכלל גם: - קונטרס מדהים של מועדים התשס"א - רק 12 ש"ח! למהר ולרכוש, אולי אפילו שניים... - גיליון חריג יד ושם - 15 בולים יפהפיים. בשל מחירו הגבוה (33 ש"ח!!!), לא הייתי ממליץ למי שאינו מתעמק בישראל לרכשו... - הבולים העגולים. מ ד ה י מ י ם!!!!! איך אני שמח שיש לי גם מעטפה, גם חתום וגם לא חתום... לרוץ לסניפי הדואר, ולקנות!!! ביום ההופעה, ארכוש בדואר גם גיליון שלם של בול 1.3 - מועדים, ואייסד מנהג חדש שלי: בכל פעם שיש תעריף חדש, אני קונה גליון שלם מאותו הבול עם התעריף. אני גם רוכש גיליון שלם בכל שנה של בול יום הזיכרון. מנהגים יפים, לא? אשמח אם מישהו יגיב! תמיר.

rachelea

New member
תסרוק את הבולים

התלהבותך כה מדביקה עד שיש חשק לגעת בבולים. לפחות תן גם לנו להנות. האם באפשרותך לסרוק? מהם בולי המועדים תשס"א? היש בהם גם משהו הקשור לחנוכה?....

astrok

New member
טעות...

זה תשס"ד... שכחתי קצת את לוח השנה... בכל אופן, לא... זה קשור לראש השנה. קרה משהו לסורק שלי... מי שיבוא לכנס ביום שלישי ויבקש ממני אישית, אוכל להביא את הבולים. תודה על ההתייחסות! תמיר.

beni165

New member
סלח לי על הבורות

אבל מה זה גליון חריג? ומה זה בול יד ושם - מתי הוא יצא? תודה בני

astrok

New member
גליון חריג -

גליון דואר שבו יש יותר מסוג בול אחד, בהבדל גדול מ"גליון דואר", שבו רק סוג בול אחד (15 בולים לא שונים בד"כ, בבולים מן-המניין 50). ויד ושם, זה בול חדש שיוצא ביום שלישי, וקיבלתי אותו שבוע לפני כי אבא שלי שילם מהר את המנוי... תודה לכולם! תמיר.

beni165

New member
יד ושם

עכשיו אני רואה אותם. שני בולים יפהפיים לטעמי. בכלל יש לנו מה להתגאות בבולי ישראל אתם לא חושבים??

galcool

New member
אפשר להתגאות עם הוכחות!

ישראל ניצחה בלא מעט תחרויות בולים עולמיות, וידוע בעולם שבולי ישראל הם מן היפים, המושקעים והמיוחדים ביותר בעולם.

galcool

New member
אז ככה-

קודם כל, אינני רוצה לספר דברים שאינם נכונים. אני מציע לכל משתתפי הפורום לשתף אותנו בידע שלהם - הם בטוח יודעים הרבה יותר מאשר אספן צעיר כמוני. ובקשר לתשובה - ישראל אכן השתתפה בתערוכות בולים עולמיות והנפיקה לכבודן בולים אשר יצגו אותנו בכבוד (תערוכת הונג קונג 97, תערוכת סין96 וכו...).

למעלה