שלום לכם

WhiteSnake 85

New member
שלום לכם

1) שמעתי את האלבום של לד זפלין (יותר נכון האלבום המשולש) HOW THE WEST WAS WON ומאוד אהבתי. אבל אני לא יכול להמנע מלומר שחסרו לי שירים שפשוט יצאו אחרי סיבוב ההופעות שהאלבום עוסק בו( כמו טרמפלד אנדרפוט,קאשמיר,אכילס לסט סטאנד ועוד המון). מישהו יודע או מכיר על אלבום נוסף של לד זפלין המקיף סיבוב הופעות רק מתקופה יותר מאוחרת? 2) על צמד המבצעים זאגר ואוונס(Zager & Evans) מישהו שמע? האם הם צמד של שיר אחד (IN THE YEAR 2525) או שיש להם עוד שירים משותפים כמוסיימון וגרפונקל? מישהו יכול להמליץ על משהו נוסף שלהם? תודה רבה

SickAgain

New member
רק בוטלגים, אבל..

יש את הDVD החדש(שעליו כבר ברברתי מספיק :L) ובו הם מבצעים דברים כמו Trampled Underfoot, Achiles, Kashmir, Sick Again, In My Time Of Dying, In the evening ועוד מהתקופה המאוחרת שלהם. הביצועים, תנו לי לאמר מהפנטים.

ThePiper

New member
אני מסכימה עם כל מילה!

גם הדיוידי וגם האלבום מעולים!!! יש בוטלג חביב משנת 70' אם אני לא טועה. יש את השיר נשאר אותו הדבר וההופעה בנבוורת' גם כן. ועוד הופעה משנת 77' בויקטוריה הול (ככה קוראים לזה??) ויש שם ביצוע נהדר לאכילס לסט סטנד.

WhiteSnake 85

New member
:-|

את יכולה לתת לי מעט פרטים על ההופעה המדוברת? הכוונה לשנת הביצוע, שם הדיוידי ועוד... תודה

John LennonS

New member
לגבי Zager & Evans

לא הרבה מכירים אותם באופן כללי, ויפה ששמעת עליהם... בכול אופן לפי כל מה שידוע לי הם צמד שיצר שיר אחד (בשנת 69 או משהו כזה אני חושב אולי 68...) ואחריו כאילו נעלמו עקבותיהם. לפי מה שידוע לי הם מה שנקרא: One Hit Wonder.

Chocoholic

New member
Zager & Evans

אכן צמד של להיט אחד מ 69'. אבל יש להם עוד שירים, הם הוציאו שניים או שלושה אלבומים. לא חושב ששמעתי עוד שיר שלהם.

למעלה