שלום לכם

שלום לכם

אני חדשה כאן ויש לי שאלה קטנה אני בד"כ שמה שחור בעיינים עכשיו לרוב הוא נמרחחחח ואני לא מבינה למה אני לא נוגעת בו או משהו ואני תמיד בודקת וזה מרוח יש להם אולי עצות איך זה ישאר טוב ולא ימרח?

yottami

New member
תשתמשי בעיפרון שחור של איל מקיאג'

הוא עשוי משעווה והוא עולה 42 שח...שזה לא יקר הצבע שלו חזק והוא עמיד מאד מאד.....מאד ממולץ

נטושית

New member
יש לי את העיפרון של איל מקיאג', הוא

אמנם לא נימרח-אבל הוא גורם לעיניים שלי לדמוע... אני ממליצה לך בחום על עיפרון שחור לעיניים (ללא חידוד) של אסתי לאודר (יש עכשיו במשביר ב25% הנחה...שווה!!!) הוא מצויין-לא נימרח וטוב מאוד לעינים

yottami

New member
רגישות זה עניין אנדבדואלי אני מכיר

באופן אישי בנות שרגישות לעיפרון הזה של אסתי לאודר הוא עושה להם לא רק אלרגיה אלא דלקות בעין....לכן לא צריך להוציא 100 שח ויותר על עיפרון אני ממליץ לבחורה לנסות את של איל מקיאג' אם הוא עושה לך דמעת (בספק רב) אז תתני לי מכות אני מרשה לך...........

מעינית

New member
../images/Emo142.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תישארי איתנו בפורום
ותמשיכי ליכתוב לנו

talin0br

New member
יש לי את העיפרון של לאודר

הוא באמת נורא נוח לשימוש, אני לא מצליחה להכניס לעצמי שוםדבר אחר לעין, אבל הוא לא מי יודע מה עמיד. נעלם די מהר.

sarri

New member
עפרון שחור

עפרון מעולה יש גם לבועז שטיין ולקריוליין (חברה מפורסמת גרמנית) אפשר להשיג אצל גיורא שביט בת"א

vashla

New member
גם אני רגישה.

ןתמיד שאני שמה עיפרון, יורדות לי דמעות, ואני צריכה לחזור על הפעולה שנית. זה לא מקטין את העין?

איפה אפשר לקנות את העיפרון הזה..?

רק בסניפים שלו? ואם כן.. איפה הם? {באזור המרכז}

אדווה 18

New member
היי מתוקה ... טוב אז התשובה שלי היא

כזו : כמו שראית מהתשובות כאן כל עיפרון של חברה מסויימת הוא אנדיבידואלי אצל כל בחורה ...לזאתי טוב אסתי לאודר ושניה חברה אחרת ... מה שאני מציעה לך זה להשים מתחת לעיין קצת פודרה ... וככה השחור לא נמרח... מכייון שאני מתה על עיניים שחורות אני שמה גם פודרה וגם צלילת שחורה מתחת לעין פס דק דק ככה זה נראה ממש שחור ונועז אני מתה על זה... .... בכל אופן סליחה על ההתפרצות שלי .קוראים לי אדווה יש לי מחלה ושמה :איפור אני לא נוהגת להתאפר הרבה מייק אפ סומק ליציאות עם שחור ומסקרה זה המון עבורי ... אבל אני נוהגת לאפר את כל העולם ודודה שלו לאירועים יציאות אפילו כלות לחינה שלהן .... יצא לי לאפר כמה דוגמניות מתחילות לפני בוק צילומים . אומרים: שיש את זה אז יש את זה. לא למדתי את זה אבל זה זורם אצלי .. המון בנות דודות שלי הן מאפרות מקצועיות אבל בלי הרבה עבודה לפחות לא באיזור בו אני גרה(צפון) ואני שאני לא למדתי הספקתי קצת יותר מהן . איפה שהוא רציתי ללמוד את זה הלכתי לכל בתי ספר שרק תרצו ... אבל היה לי בעיה של תחבורה היום כבר אין אבל העניין שלי בלימודי איפור אבד... אך .... עדיין מאפרת גם בלי זה... עוד משהו שאני עושה ל"פרנסתי " זה עיצוב גבות ... אממממ עד עכשיו זהו אני חושבת שמצאתי אחלה של פורום הרבה זמן חיפשתי משהו בסגנון... אני מקווה להישאר....ולהנות ... אדווה

yottami

New member
באנ'ה נראה לי שאת ממש מוכשרת....

לכי ללמוד איפור מקצועי ותרויחי יותר......

אדווה 18

New member
בנוסף לפורום המקסים גם אנשים

איכותיים ומקסימים ... תודה לכם . אמממ עכשיו אני לא הכי חושבת על ללימוד איפור אני מאמינה שאני ילמד את זה במשך הזמן. אך נכון לעכשיו יש לי דברים אחרים על הראש... שקצת יותר חשובים לי וקצת יהיה קשה לי לשלב בניהם. אמממ בטח אתם שואלים את עצמכם:"מה לעזאזל היא עושה ערה בשעות כאלה ?!" אז חזרתי מיצאה ...
בכל אופן המשך יום נעים לכולם!!!.

Saucy Girl

New member
*לא עניתם לי, זה מקטין את העין?

עיפרון בתוך העין, זאת אומרת בחלק הפנימי?

אדווה 18

New member
אופסי סליחה לא שמתי ../images/Emo23.gif וכן זה

מקטין את העין ... עד כמה שאני יודעת .

../images/Emo39.gif וכדי שזה לא יקטין את העין...

אז תשלבי את זה יחד עם מה שאדווה אמרה- שימי גם עיפרון וגם קצת צללית שחורה מתחת לעין בצד שרחוק מהאף.

למעלה