שלום לכם!

shabaz

New member
שלום לכם!

לפני זמן קצר פתחתי בשרשור חדש. שרשור שכבר עבר לעמוד הקודם. השרשור הזה הוא בכתובת שאתן למטה. לא עניתי למה שהגבתם לגבי כתב היד שלי בגלל שהמסך שלי שבק חיים, בנוסף לכך שהייתה לי בחינת בגרות בהיסטוריה, שגם תפס את מרבית זמני... לשאלותיכם ובקשותיכם: *אני אכן כותב ביד ימין. *חתימה אני אוסיף בקובץ נוסף עם כתב היד שלי. *גילי הוא באמת 15 וחצי <<למען האמת עוד חודשיים, פחות או יותר, אני אהיה בן 16>> ועכשיו שאלה שיש לי: "נראה לי שיש כאן התגבשות של פוטנציה ח' בשילוב פוטנציה ד'" <<תגובתה של "מילה1" לכתב היד שלי, הודעה רביעית בשרשור שאני אתן, פסקה שלישית שורה שניה <<בפסקה עצמה>> או שורה רביעית <<מתחילת ההודעה, לא כולל כותרת>> השאלה היא-------------> מה?

מילה1

New member
יש כאן בפורום באיזשהו מקום

הסבר תמציתי וקולע של רמי על תורת הפוטנציות של אודם, משם תוכל אולי להבין קצת לגבי פוטנציה ח'(איובי זאבי) + ד'(רציונלי). הרחבה בנושא בספר (הלא קל לקריאה) "כתב יד ואישיות"- ישראל אודם.

מילה1

New member
זה נמצא באוסף המאמרים וזה הקישור-

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=225&art_id=37

shabaz

New member
אוקיי, אני אכנס מיד, אבל...

האם נתתי את חתימתי לשווא?

אתה נראה לי:

שאפתן ותחרותי, סקרן וזקוק באופן תמידי לגרויים שכליים מאתגרים, רצוי מתחדשים, היות שהנוכחיים די מהר ממצים את עצמם מבחינתך. אתה יכול להשקיע המון במה שמרתק אותך אך באותה מדה לקצר פתיל וסבלנות לנוכח תהליכים ואנשים שמתנהלים באטיות, משעממים ו לא לענין. ישיר ומחודד, אם כי לא הכי טאקטי, אולי גם אוהב לחולל מהומות ולהוציא אחרים משיווי משקלם בכך שאתה מכתיב חוקי משחק אחרים.

מילה1

New member
E.R. ?

חתימה באותיות ריישיות-גדולות ובאמצע העמוד - אלעד, יתכן שאתה מרגיש קצת "מרכז העולם", כאילו ציר שסביבו הכל סובב? ועוד בעניין "חדר מיון"- רפואה יכולה להתאים לך, אבל יותר מזה- עתונאות חוקרת. בהצלחה.

shabaz

New member
רוב, אם לא כל, הדברים שאמרת נכונים

<<אני לא באמת יכול לדעת באובייקטיביות...>> אבל יש לי שאלה אחת... מעניין אותי לדעת, איך באמת אפשר לנתח את אישיותו של אדם, אם למשל אתה מנתח אותי בצורה מסוימת, אבל מצד שני אתה מנתח מישהו בצורה אחרת אבל אותה צורה גם היא די מתאימה לאישיות שלי? במילים אחרות-ניתוחים שונים של אנשים שונים, יכולים לפעמים להתחלף בנוסף לניתוח הפורמלי שלו האדם זכה. <<אם אדם א' קיבל ניתוח א', ואדם ב' ניתוח ב', אז לפעמים ניתוח א' גם מתאים לאדם ב' בנוסף לניתוח ב' וההפך>>

shabaz

New member
למשל:

ניתחת את האישיות שלי כשאמרת שאני נלחם נגד אנשים, במלחמה של רק החזק שורד. כמובן שזה נכון, אפילו מדויק למדי <<במגבלות הסובייקטיביות שלי>> אבל זה נכון כמעט לכל אדם, אם לא לכל אדם, שחי על פני כדור הארץ הזה <<הרצון לחוזק, רמיסת החלשים וכו'>>

מילה1

New member
ממש לא מתאים לכולם

אלא אם כן אתה שופט את כל המין האנושי מנקודת הראות שלך. ראה הערתי על החתימה שלך- ציר/מרכז העולם. ושוב - יש לך תכונות של עתונאי/מבקר - חקרן, וכחן, סקפטי, חשדן, פסימיסט, לא מקבל דברים כמובנים מאליהם. האם גם זה מתאים לכולם? אגב- קראת אצל רמי על טיפוס ח'?

shabaz

New member
כן, קראתי.

לאו דווקא ממבט הראות שלי. זה בר נהיה תופעה שהרבה מבחינים בה <<חוץ מעל עצמם...האבסורד>> עיתונאי-או אולי פשוט פילוסוף?:)

למעלה