שלום לכם

wizard25

New member
שלום לכם

רציתי לבקש את עזרתכם פרסתי באתר של אורי רז לשאלה האם אני בדרך הנכונה, וחשבתי על תהליך הריפוי שלי ועל הרעיון שעלה לי עם הלימודים וקיבלתי את התשובה 6 חרבות, 2 חרבות, 5 מוטות,שטן, 8 חרבות אשמח לתשובתכם :)

wizard25

New member
אני אנסה

אני סובל מבעיה פסיכוסומטית במערכת העיכול,כלומר שמונעת ע"י רגש ,הבעיה קיימת פיזית כבר 4 שנים אבל באה בעקבות הרגשה של לא שייך,שמתחילה מהבית שהמצב כאן בהחלט לא קל,קיים מתח בין ההורים ובתור בכור קשה לי לשמוע את זה,ולכן כרגע נכון להיום באמת לא קל לי כי אני בקונפילקט ישיר עם אבי,מאד קל להגיד לעזוב את הבית אבל בשל מצבי הבריאותי לא מצאתי דרך כלכלית לעשות את זה,בשבועיים האחרונים אני בקו עליה לפני הויכוחים והמריבות הישריות כי החלטתי לנסות להאמין יותר שאני מסוגל לנצח את זה,אני מבין שהקלפים לא חושבים כמוני תודה ויום נעים

לקוסם היקר

לא סתם בחרת בכינוי זה, המשך להאמין בעצמך כי רק באמצעות האמונה הזו תוכל לפרוץ את מעגל החרבות שקשרת סביבך. הקלף האחרון (8 חרבות) מראה על תקיעות בעקבות ביקורת עצמית לא חיובית, קטילה עצמית. הדרך היחידה להתגבר עליה רק בעקבות חזרה אחורה ובדיקה מה המקור של כל הדברים ומאיפה זה התחיל (השטן). האם אתה חש שאתה מוכן לעשות זאת כרגע? אם לא, אל תכריח את עצמך כי זה יביא אותך רק לעימותים עם הסביבה ועם עצמך (5 מטות). הקלף גם מצביע על בעיה באיזון ההורמונים בגוף. ניסית טיפול אלטרנטיבי? רואים שכרגע אתה מרגיש שאין לך חופש פעולה, אך הרגשה זו באה להביא את עצמך שעלייך ליצור את חופש הפעולה האישי שלך. לא מתוך כורח אלא מתוך רצון למצוא את דרכך שלך (2 חרבות). הקלף הראשון- (6 חרבות) אכן מצביע על מעט האופטימיות שפתחה לך את האור בקצה המנהרה, אך נחוצה עוד עבודה רבה וקשה הכוללת התלבטויות רבות על מנת שתוכל לפתור את המצב. בכל מקרה אל תוותר!!!!

wizard25

New member
תודה רבה

בהחלט יש הרבה בדבריך,אני חושב שדבר ראשון שאני צריך זה להאמין שאני יכול להתשחרר מכל פחד בעיקר בכל מה שקשור למערכת יחסים שלי עם אבא ועם העולם תודה רבה

משונה

אבל באף אחד מהקלפים לא מופיעה דמות אב בפריסה שלך, אתה בטוח שיש לו כזו שליטה על חייך או האם כך היית רוצה להאמין?

wizard25

New member
בוודאי

אני קשור לאמי אבל זה מצורך של הגנה,אני לא מעריך את התנהגותו של אבי,ויש לו השפעה ישירה על המצב שלי,הוא טיפוס מאד קשה למרות שבזמן האחרון נראה שהוא הניח לי לנפשי אבל בכל פעם שאנחנו נכנסים לעימות ישיר כמו עכשיו אני מביא לו את העבר שלנו והמריבות הופכות להיות גדולות כי אני מעלה גם את היחס שלו לאמא, בכל אופן יש בי פחד מאד גדול ממנו אני יודע שהמצב לא טוב לי שאני רב איתו כי אני לצערי סובל גם פיזית מזה. תודה על היחסותך,לקחתי לצומת לבי וזה מאד נכון הקטע של הביקורת העצמית במיוחד שהכל היה בסדר,היום אני בתהליך מודעות אז אני תופס את עצמי כמעט בכל רגע,ומשתדל לחשוב חיובי כמה שיותר. זאת אומרת שלפי הקלפים הדרך היא קשה ונכונה?

זה אומר שהדרך היא קשה

אם היא נכונה או לא, זה הכל תלוי בך. כל עוד תלך לפי עצות הקלפים היא תהיה נכונה עבורך, וזאת עצה שניתנת לך עבור כעת, כרגע.

Romkin

New member
הבנה היא צד בסיסי לריפוי.

אם מקור הבעיה הבריאותית שלך מקורה באמת במצב הפסיכולוגי שלך אז לדעתי עשית את הצעד הראשון והמשמעותי ביותר, זיהוי הבעיה והגדרת. את מודע לחולשה שלך (ההשפעה של אביך עליך) וכיצד היא משפיעה עליך (המצב הנפשי שלך). אתה מוגבל עקב חוסר היכולת שלך לפעול, הפחד קושר אותך. תמצא את הכוח להתגבר על הפחד וכך תמנע ממנו להשפיע עליך.

wizard25

New member
תודה רבה

בעקבות התגובה שלך פרסתי לי עוד פריסה ושאלתי איך אני מתגבר עפ הפחד,הספקות וההכשלה העצמית וקיבלתי ירח,אוהבים,חמישה מוטות,שני מוטות,שישה מטבעות

רששף

New member
הפחד הוא חלק מהדרך

אני אפרש לך שוב, אך אל תפרוס יותר, עדיף לתת בין הפריסות למידע להתעכל ולתת ליקום אפשרות להסתדר לקראת הבקשה שלך. חכה עוד חודש לפני הפריסה הבאה. הירח בא לייצג את הפחדים שלך. אלו הם פחדים מאוד בסיסיים שמקורם מבית, מדמות אם דווקא, יכולה להיות אישה מאוד חזקה אך משרה טרור נפשי בבית. הקלף מצביע על כך שאתה אחוז חשדות כלפי הסביבה ואינך בוטח באף אחד. הדרך הנכונה היא לחזור אחורה ולבדוק אילו פניות לא נכונות ביצעת בחייך שהביאו אותך אל מצבך כיום. זהו מצב נפשי שאינו יציב וכדאי לחשוב בחיוב על טיפול מקצועי. האוהבים מצביעים על החלטה שיהיה עלייך לבצע בקרוב. בינתיים אתה משאיר את כל האפשרויות פתוחות על מנת לא להחליט, אך בקרוב מאוד יהיה עלייך לבחור בין החום של בית ההורים לבין העצמאות בדירה משלך. הבחירה קשה אך הכרחית על מנת שתוכל להתקדם הלאה. יש לשקול היטב את כל האפשרויות אך לחתוך בסופו של דבר לכאן או לכאן. חמישה מטות מסמל מאבקים רבים בינך ובין הסביבה הקרובה (ההורים), שמוציאים ממך הרבה אנרגיה ומוציאים אותך מאיזון שני מטות מצביע על פעולה שננקטה וכעת מחכים להתפתחות הבאה. יש צורך בהרבה סבלנות אך כרגע אתה מרגיש שאין לך מספיק סבלנות לחכות. שישה מטבעות זהו בהחלט קלף חיובי שבא מתוך שיתוף. עלייך להבין שמבחינה כלכלית אתה תלוי בעזרה מצד ההורים. עם זאת, העזרה ניתנת לך באהבה ותוכל להשתמש בה לטובתך. כלומר, גם אם מבחינה כלכלית אתה לא יכול להרשות לעצמך לשכור דירה, ייתכן שבעתיד תוכל בעיקר בשל העזרה הכלכלית מצד הורייך.

Romkin

New member
הרשי לי להוסף משהו קטן...

הקלף של אוהבים בהחלט מצביע על פרשת דרכים שקוסם שלנו יצטרך להתמודד איתה ועל החלטות שיצטרך לקחת אך בין היתר (במקרים מסויימים) הקלף גם מצביע על השפעותיה של האם על החלטותיו של השאול. לדעתי זה המקרה מכיוון שזה מתקשר לקלף הירח שבו כתבת על דמות האם. קוסם יקר, אולי הבעיה שלך אינה אם אביך אלה אם אמך ? אמרת שהם מרבים לריב ומכיוון שכמו שכתבת אתה נורא קשור לאמא שלך אתה בצורה אוטומטית נוטה לצדד בה ולראות באביך אויב. שם
שבקלפים (בפריסה זו ובפריסה קודמת) האב אינו מופיע כלל. לדעתי כדי לך לחשוב על כך.

Romkin

New member
בכל מקרה ממבט ראשון

רואים שהבעיה היא באמת נפשית (יסוד המים שולט) ושהתוצא עלולה להיות הרסית (מרס ככוכב שולט). כמו שכתבתי, אם תכתוב את משמעות מקומות של הקלפים נוכל להמשיך בניתוח. (או שזו פריסה שעשית בעזרת מחשב ?)

wizard25

New member
פריסה ממוחשבת

המקומות הם ירח ראשון אוהבים שני וכן הלאה תודה רבה

למעלה