שלום לכם...

שלום לכם...

ילדים ילדות,גברותי ורבותי.יום יפה בשכונה של איש.קרה לי דבר מוזר בדרכי למקלדת אתמול.המוזה חשמלה אותי.חשמל קפץ מהמקלדת לאוויר,ונשך אותי ביד.גרם לי לחשוב.מה זה? אז פתחתי כמה ספרים,ומה שאני יכול לומר,הוא שחשמל הם אלקטרונים ופרוטונים בתוך אטום.ובכל אחד מהם מטען זעיר.אלקטרון הוא שלילי,ופרוטון הוא חיובי.אין כאן מדידת ערך.רבותי.הם מסומנים כך,רק לשם זיהוי.חום. תנאים אטמוספיריים,דחפים של המוח.האלקטרונים נעים במרחב.אטום לאטום.אלקטרונים ביונים שליליים.זה אטום עם אלקטרונים רבים מדי...מחפש יונים חיוביים.זה כבר אטום שאין לו מספיק...שלילי פוגש חיובי.שלילי פוגש חיובי,ויש לכם,חשמל.וחשמל...זה אנחנו...

רות 2

New member
ואני לתומי חשבתי שאנחנו סתם....

כמו תחנת רדיו בעלת תדרים מיוחדים.. המתכננת לתחנות אחרות.. ויכולה לקלוט ולשדר מסרים..... (ככה זה כשי חשמלאי פוגש שדרן...... -לא משדרים על אותו גל..האלקטרונים והיונים מתבלבלים.....) ואיך הפיזמון של השיר ההוא...... "בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו....,"

אז יש לנו פה הכל....

מונח פה בתפזורת.מעגלים,מתגים,כבלים,אפילו כמה טרנזיסטורים שפרקתי לפני שנים...לקח לי שעות לחבר,וזה אומנם מגניב,מהבהב ודולק,נראה מטמטם,אבל בעצם זה כלום.כי זה שם ואני פה,זה לא אומר כלום, לא עושה כלום.המוזה שלי לרוב,אומרת לי איך,ואם בכלל.עכשיו היא שותקת.ומה שלא עושה לא מצליח להכנס לתוך זה.לא בלי להצלות,לפחות...זה מזכיר לי את הסרט,על הביסבול וקווין קוסטנר..."אם תבנה אותו הם יבואו".אמר לו הקול,והוא אכן בנה,והם אכן באו...מה היה זה שאינשטין אמר? "אין מקום לשדה ולחומר בו זמנית.כי השדה הוא המציאות היחידה".ככה אכנס פנימה...לא בשילוב,או אילוץ.אלא רק במהות...הוא כבר יעטוף אותי...

אז מה היה לנו....

רבותי,אנו כאן לכבוד החשמל.המטען שמטעין,מה? הכל,נכון? מהאלקטרונים במוח שלנו לאבינו, השמש.הרי בעצם,מה היא השמש.אם לא דמוי מוח ענקי.שדה אלקטרו-מגנטי. להבות של אש.ניצוצות בעצבים...מה שבפועל מזיז דברים.רגשות ותחושות אהבות ושנאות...רבותי,מבלי לזלזל בעצמינו.כולנו בלי יוצא מהכלל.מאגרי חשמל אדירים.חיובים ושלילייים.שדות אלקטרו-מגנטים חגים זה סביב זה.מחפשים התאמה.סגירת מעגל.השלמה בפעימה.חיובי,שלילי,צפון,דרום.זכר ונקבה מחפשים רגע של חשמל.ואז, בוווום.מגנט למגנט,הפכים נמשכים זה לזה.איזון היקום.הרי בסופו של דבר,זה כל העניין בכדור הארץ......לא?

רות 2

New member
מחפשים רגע של חשמל...אתה אומר..

הבעיה שלכם החשמלאים..... זה חוסר המיקוד... מיקוד הוא כמו קרן לייזר בהשוואה לנורת חשמל.. (כאשר אתה ממקד את תשומת ליבך המחשמלת.. אתה מכוון את הכרתך כמו קרן לייזר) לפעמים וזה קורא גם לשדרנים... המיקוד מטעין.....או מרוקן

נראה לי שאתה מבין כזה..

יש לי תופעה מוזרה בבית כשמדליקים את האור במטבח הטלויזיה בחדר שינה שלי נדלקת.. האם זה מגע ידי או החשמל מבולבל בביתי?
(וזאת לא בדיחה זאת מציאות בהחלט)

r e d head

New member
גם לי היתה פעם תופעה מוזרה בבית

אך שהוא היה נכנס לבית..... הוא היה נדלק. האם זה אני הוא או אולי החשמל בבית?

פסיקה ענינית....

מחיבת ביקור בית.ובעל מקצוע. אני לא זה ולא זה.אם כי,אופטימי מטבעי...

r e d head

New member
גמני אופטימית

אני הולכת לפתוח דפי זהב אולי יבוא מישהו רציני אגב...בעלי מקצוע...סוגיה מעניינת בפני עצמה.

לך תדע...לך תבין...

שלושים שניות זה טוב או רע? למשל,זה ממש כלום בשביל חיבוק.ביחוד שמלווה בנשיקה.אבל מספיק אם ספר,בשביל להקיף הבניין,אם כל המחלקה...אין בשלושים שניות, מספיק מקום, לתאור אהבתי,מחשבותי.אפילו לא מתקרב...אבל נשאר גם עודף,מהשיא האולימפי לבריכות קצרות...לך תבין...לך תדע...שלושים שניות זה טוב או רע.?

r e d head

New member
שלושים שניות....

שאיפת עשן מהסיגריה ומבט אחד, זה מספיק. היינו אופטימיים, אז נמשיך בקו הזה...זה טוב

ophra

New member
חשמל זורם בכפות ידיך ../images/Emo8.gif

אבל אם הוא כבר שם החשמל בידיים למה לכוון אותן אל המקלדת????
עפ
(מישהו הפסיק את הזרם בסניף המרכזי)

החיובי הזה

חיפשתי אותו, באמת. לפעמים גם נדמה לי שמצאתי אותו. אבל אני.. יש לי יכולת קוסמית כזו לקחת חיובי ולהפוך אותו לשלילי. (ואולי אני כן מודדת ערך...).

יכולות קוסמיות...

זה כבר משהו...לפעמים היתי רוצה בעצמי להיות מצויד בכאלו,אבל נראה לי מהצד שמחויביות גדולות באות עם זה...בכל אופן,עד אז,עם בכלל,אני כמו שאר בני התמותה שליצידי איננו מחזיקים בכוחות שכאלו,,,לפעמים, בלי להשים לב,נותנים אנו לפלוס לחלוף דרכנו,אבל גם אז ממשיך הוא ככזה,זה רק אנחנו שלא נהנה מזה....

אבק של מלאכים

הוא, זה שעבר דרכי, הוא נשאר פלוס. ואני... אני נשארתי עם עוד יכולת, קוסמית כזו, יכולת שמאפשרת לי לעשות את הבילתי הגיוני, אפילו בעיני.

למעלה