שלום לכם!

the great 1

New member
שלום לכם!

שלום לכולם אני אדם בן 17 וחצי מת"א כותב חדש בפורום ורציתי לדעת על אתרי מלחמת הכוכבים בעברית בתודה מראש וחג שמח.......

kingeli

New member
אין כמו אתרי המעריצים האמריקאים

ולא נראה כי קיים אתר ישראלי בנושא שמתקרב לרמה של האתרים הללו.

Padme Amidala

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

למיטב ידיעתי עדיין לא קיים אתר ישראלי, אבל בהחלט יש הרבה מאוד אתרים אמריקאים ברשת. ולמה ישר לשפוט ולומר שאף אתר ישראלי לא יהיה כמו האמריקאים?

kingeli

New member
חס וחלילה אני לא שופט

אבל בגדול אין כמו מוסר העבודה של האמריקאים, כשמספר מעריצים אמריקאים פוצחים אתר הם משקיעים בו כל דקה מחייהם ויעדכנו אותו על בסיס יומי. רוב הישראלים(ואני לא מכליל) הם קצת חפיפניקים, כלומר פותחים אתר אבל עוזבים אותו אחרי חודש. אני לפני שנתיים הייתי אחד המעריצים הכי גדולים של מלחמת הכוכבים בארץ(ואני לא צוחק, היום אני עדיין מעריץ אבל לא בצורה אובססיבית כמו לפני שנתיים) והתחלתי לבנות אתר בנוגע לפרק השני, ואיך להגיד עזבתי הכל עוד לפני שסיימתי לבנות. את או כל חבר אחר בפורום הזה מוכן לבנות אתר מושקע כמו של האמריאים? באמת קשה להאמין, אבל מי שיעשה זאת מבורך.

lord moul

New member
הוא צודק... ../images/Emo60.gif

וחוץ מיזה, אנחנו מקובצים בפורום אחד של מעריצים, ואין לאתרים כאלה הרבה קהל יעד אז... גם אני תיכננתי ליבנות אתר אבל לא ידעתי שיש עוד מעריצי מילחמת הכוכבים חוץ מימני והחברים שלי אז היפסקתי...

DarkMagician

New member
זוכרים אותי? Dark Magician?

אני (אני מדגיש!) מנסה לבנות אתר אבל אני פשוט... איך אני אמסח את זה?... אני כמו ג'אר-ג'אר (בלי להעליב!-אני מת עליו אבל...) הוא מטומטם-ככה אני בHTML ובכל שפות האנטרנט של בניית האתרים... יש לי בסיס ואולי אני אפילו יקנה דומיין עם CO.IL אבל אני ממש צריך עזרה עם האתר אני פשוט לא מצליח! אבל חבל שדווקא לישראל לא יהיה אתר מוביל של STAR WARS. יש לנו פה צוות מדהים של אנשים העשויים ללא חת כשזה מגיע לSTAR WARS אני רוצה לבנות עם צוות של אנשים אתר מוביל של STAR WARS ישראל! זה לא פייר! שלפוקימון! כן!!! פוקימון יש אתר מוביל ואין לו מתחרים ואם יש, הם לא מגיעים, אפילו לא לקרסוליים! אני רוצה שיעזרו לי, אני לא טוב בHTML זה כמו הקודים של האמפריה בשבילי! בבקשה עזרה! אפילו שם כבר יש! ואני לא מתכוון לשם JEDI FORCE, אלא... STAR WARS ישראל! אז מי מוכן לעזור לי?!

Lu Tze

New member
מבחינת בניית אתרים,

אני לא יודע בזה כלום. מבחינת תוכן, אני מוכן לעזור, אבל המידע שלי בא מצפייה בסרטים ומהפורום הזה, אז אני לא יודע יותר מכל מעריץ אחר. בוא נראה מה כבר יש לך ונתקדם משם: קונספט כללי יש לך? מה עם תוכן? עיצוב האתר? איך תחלק את האתר? (נניח, מאחורי הקלעים, השחקנים, הדמויות, הסרטים וכו') במה תתמקד יותר?

DarkMagician

New member
אמממ.....

את האמת... אתה יודע שאני רק התחלתי את האתר... יש לי רעיון... חלקם מפותחים חלקם עדיין מתפתחים... כשאתה אומר קונספט-רעיון מרכזי, למה אתה מתכוון? אני אהבתי את הרעיון מאחורי האתר THE FORCE, אבל אני ממש לא רוצה להעתיק! -אני רוצה שבאתר תיהיה אנצילופדיה רבת ערכים שתכיל על (כמעט) כל דבר במלחמת הכוכבים (הדברים החשובים, ולא תתעמק בEU). במיינפריים שלה תיהיה בחירה לצורת העיון: (1)לפי הפרקים-כל דברים שנמצאים ספסציפית בכל פרק ופרק או (2)לפי קטגוריות כגון: -דמויות -יצורים -רובוטים -מקומות -ארגונים -זנים -ספינות חלל -טכנולוגיה -כלי רכב או (3)כמובן מיון לפי חיפוש, מהפשוט-לפי שמות, ועד לחיפוש התמתקדם ששם יוכלו לבחור את הקטגוריה הנכונה או קבוצת הסיווג הנכונה וכד'... כל אחת משלושת צורות העיון תסתיים כמובן בערך שאותו חיפש המשתמש (בין אם זו דמות, מקום, כלי רכב מסויים וכד') במסך מפורט עם מידע שאומר באיזה פרק הופיע הערך וכל דבר היכול להגדירו. כמובן צורת ההצגה של מקום לא תתאים לצורת ההצגה של דמות או יצור או זן, שאלה לא יתאימו לצורת ההצגה של ספינת חלל או כלי רכב... -זה חתיכת פרוייקט, ואני חושב שעדיף יהיה לעשותו בFLASH אבל גם בHTML יה יהיה טוב- אז נחזור לאתר, כמו שאמרתי, אני אוהב את הדרך שבו מוצג המידע והתוכן באתר www.theforce.net, זו פשוט צורה אלגנטית ונקייה, אבל אני לא יודע איך להסתדר טוב עם HTML, למרות שיש לי ידע בסיסי (ואל תצחקו, אני משתמש בפרונט פייג'). אז אם כל מה שכתבתי פה עוזר, רק תגיבו! אני רוצה לבנות צוות עם המוחות הכי טובים של הפורום, וכן אני יודע, וכולנו יודעים שאנחנו רק מעריצים שראו את הסרטים וכותבים בפורום, כולנו כאן ביחד, יכולים להרים אתר כל-כך טוב, שTHE FORCE וSTAR WARS.COM יקנאו! -אז מי איתי?!-

zViper

New member
עכשיו עלה לראשי, בזמן הקריאה...

רעיון נוסף לצורת חיפוש: הרעיון הרביעי, אפשרות לחיצה את "מפת-SW" ותופיעה בפני הגולש מפת-זמנים של כל מערכת מלחמת-הכוכבים, ברגע שהגולש יחלוף על זמן/תקופה מסוים/מת, יוכל ללחוץ ולהגיע לכל הפרטים הכלליים הקשורים לאותה תקופה. אם אתה מעונין במפת-זמנים זמינה, אנסה לאתרה שוב, מזמן הכנסתי כאן, עוד שהייתי חדש כאן, היא מופיעה באתר חברת הקומיקס DARK HORSE אנסה להביא שוב... בנתיים, אשמח לשמוע מה דעתך על הרעיון...

lord moul

New member
אני יודע HTML

אבל יהיה לך ממש קשה ליבנות אתר רק בHTML אני הייתי ממליץ על קצת PHP. זה יעזור לך מאוד. הבעיה היא שאת זה אני לא יודע.. וחוץ מיזה אני יכול לעזור בפוטושופ, בשעות הפנאי שלי. אם אתה רוצה ליראות דברים שעשיתי, לך לגלריה ותחפש את השם שלי. בהצלחה עם האתר

DarkMagician

New member
וואו תודה!!!

רק שאני לא ממש יודע מה זה PHP, שמעי על זה אבל אני לא יודע מה זה... ועוד משהו: אם משהו רוצה לדבר איתי בפרטיות-ואני רוב הזמן זמין-אז באי סי קיו: 169700949 אבל אני בכל זאת מעדיף ת'פורום! ואני פונה לעוד חברים בפורום!-תציעו עצמכם בכדי שלישראל יהיה אתר מלחמת הכוכבים רשמי! ועוד דבר-משהו יודע מי קנה את הדומיין של STARWARS.CO.IL?

אני אשמח לתרום את כל הידע שלי...

אבל HTML לא כלול בו.... אני אתרום את חלקי בנושא PROPS וצעצועים...

Sith Master

New member
היי... אני נעלבתי...../images/Emo19.gif

אני כבר הצעתי את עצמי לפני כמה שירשורים...

lord moul

New member
אפשר

לעשות את האתר גם וגם ולא חייבים דומיין בשלב זה. אפשר לעשות HTML בשילוב פלאש, אבל יש לי עוד רעיון שיהיה זמני... אני אנסה לעשות את הרעיון הזה...

למעלה