אמממ.....
את האמת... אתה יודע שאני רק התחלתי את האתר... יש לי רעיון... חלקם מפותחים חלקם עדיין מתפתחים... כשאתה אומר קונספט-רעיון מרכזי, למה אתה מתכוון? אני אהבתי את הרעיון מאחורי האתר THE FORCE, אבל אני ממש לא רוצה להעתיק! -אני רוצה שבאתר תיהיה אנצילופדיה רבת ערכים שתכיל על (כמעט) כל דבר במלחמת הכוכבים (הדברים החשובים, ולא תתעמק בEU). במיינפריים שלה תיהיה בחירה לצורת העיון: (1)לפי הפרקים-כל דברים שנמצאים ספסציפית בכל פרק ופרק או (2)לפי קטגוריות כגון: -דמויות -יצורים -רובוטים -מקומות -ארגונים -זנים -ספינות חלל -טכנולוגיה -כלי רכב או (3)כמובן מיון לפי חיפוש, מהפשוט-לפי שמות, ועד לחיפוש התמתקדם ששם יוכלו לבחור את הקטגוריה הנכונה או קבוצת הסיווג הנכונה וכד'... כל אחת משלושת צורות העיון תסתיים כמובן בערך שאותו חיפש המשתמש (בין אם זו דמות, מקום, כלי רכב מסויים וכד') במסך מפורט עם מידע שאומר באיזה פרק הופיע הערך וכל דבר היכול להגדירו. כמובן צורת ההצגה של מקום לא תתאים לצורת ההצגה של דמות או יצור או זן, שאלה לא יתאימו לצורת ההצגה של ספינת חלל או כלי רכב... -זה חתיכת פרוייקט, ואני חושב שעדיף יהיה לעשותו בFLASH אבל גם בHTML יה יהיה טוב- אז נחזור לאתר, כמו שאמרתי, אני אוהב את הדרך שבו מוצג המידע והתוכן באתר www.theforce.net, זו פשוט צורה אלגנטית ונקייה, אבל אני לא יודע איך להסתדר טוב עם HTML, למרות שיש לי ידע בסיסי (ואל תצחקו, אני משתמש בפרונט פייג'). אז אם כל מה שכתבתי פה עוזר, רק תגיבו! אני רוצה לבנות צוות עם המוחות הכי טובים של הפורום, וכן אני יודע, וכולנו יודעים שאנחנו רק מעריצים שראו את הסרטים וכותבים בפורום, כולנו כאן ביחד, יכולים להרים אתר כל-כך טוב, שTHE FORCE וSTAR WARS.COM יקנאו! -אז מי איתי?!-