שלום לכם

fresh mishmesh

New member
מר איש

נראה לי שאתה זה שצריך להרגע... כאילו מה אמרתי?... וד"א- אני ממש לא חייבת להסכים איתך, ואתה לא חייב להסכים איתי.... זו דעה שלי, ומותר לי להביע אותה בלי לקבל תגובות כמו "בואי נירגע"... מה גם שאני רגועה לגמרי.... אז....- די.

Padme Amidala

New member
איזה דה ז'ה וו...

ניצן, אל תקחי ללב.
גם לי ולדין (סית' מאסטר) היו המון חילוקי דעות בהתחלה (ורובם קשורים להיידן...) אבל הכל כאן זה ברוח טובה מבלי לפגוע באנשים. כמובן שזכותך לחשוב מה שבא לך ולא להסכים עם אחרים, אם כולם כאן היו מסכימים על כל דבר אז היה סתם משעמם!
(נראה לי שהדברים היחידים שכולם מסכימים עליהם פה זה ש-SW שולט [מן הסתם זה פורום "מלחמת הכוכבים"...], ג'אר ג'אר מיותר [דבר שמשותף גם לכל מעריצי SW], ושנטלי פורטמן יפהפיה [צריך בכלל הסבר על זה?!
]). אז בקיצר תביעי את דעתך כמה שבא לך! וזה לגבי כולם!! בשביל זה נועד הפורום הזה!

Sith Master

New member
אני שונא את זה../images/Emo19.gif

כל כך מעצבן שבפורומים אי אפשר לשמוע טון דיבור. אני באתי בגישה הומוריסטית והי נירגע" היה בצחוק. זה פשוט שאי אפשר לשמוע טון דיבור בכתב. סורי אם נעלבת

אני הכי הכי אוהב את "תקווה"

במיוחד בזכות הסצינה הסופית של המתקפה על כוכב המוות... אני פשוט מת על ה-X-WING-ים האלה!

Lu Tze

New member
מסכים.

אומנם לא הייתה בו עלילה גאונית, אבל יש בו את הקסם של סיפור אגדה יפה עם דמויות טובות שמסופר בצורה מקורית ולפעמים זה יותר ממספיק.

fresh mishmesh

New member
נכון... הוא יפה נורא... ביחוד הסצנה

המדוברת... חוץ מזה שזה הסרט הראשון, וחייבים לתת לו קרדיט... אם הסרט הראשון לא היה מצליח, אני לא בטוחה שלוקאס היה עושה את הסרטים הבאים... אז- בטוח שיש בו משהו שמשך את כל הצופים לראות אותו בקולנוע...

zunga

New member
דווקא אני הכי

אוהבת את הסרט החמישי והשישי וגם את הסרטים החדשים. את הרביעי פחות משום מה... אבל בסך הכל כולם א ד י ר י ם. גם אם הרבה קטלו את הפרקים הראשון והשני. הסיבה היחידה שאני מתגעגעת לטרלוגיה הראשונה זה בגלל האריסון פורד

Padme Amidala

New member
אוקיי, אז ככה זה אצלי:

מהפרילוגיה אני הכי אוהבת את מתקפת המשובטים, למרות שגם אימת הפנטום למרות כל הקטילות היה לא רע בכלל, ומהטרילוגיה אני הכי אוהבת את "שובו של הג'דיי", אח"כ את "האימפריה מכה שנית", ובסוף את "תקווה חדשה", למרות שגם את תקווה חדשה אני אוהבת מאוד. בהחלט יש בזה את כל הקסם של ההתחלה... הסרט הזה בכלל לא משעמם לפי דעתי, ועובדה גם שהוא כבש את העולם כסרט בודד עוד לפני שהעולם ידע שלוקאס מתכנן סאגה של 6 פרקים, ורבותיי, הסרט הזה הוא הסרט השני (!!) המצליח ביותר בעולם! עדיין! הסרט היחיד שהצליח יותר ממנו זה "טיטאניק"- אלוהים ישמור...

Sith Master

New member
למה אלוהים ישמור?../images/Emo19.gif

את בטח היית דלוקה על ליאו כמו על היידן. את אוהבת בחורים יפים בלי יכלת משחק (למרות שליאו שחקן מצוין: פשוט לא הלך בטיטאניק) סתם אני צוחק... רציתי עוד קצת לחלוב את הבדיחות על היידן

למעלה