שלום לכם

fresh mishmesh

New member
שלום לכם

אני חובבת גדולה של סרטי מלחמת הכוכבים לא בדיוק מעריצה שעוקבת אחרי כל פרט ופרט אבל אוהבת אותם מאוד בכל אופן, רציתי לשאול מה זה הסרט/פרק "תקווה חדשה"? הפעם הראשונה שראיתי משהו על זה הייתה פה בפורום זה לפני זמן קצר אם מישהו יוכל להסביר אני אודה לו מאוד...

murmur

New member
תקווה חדשב

תקווה חדשה הוא הפרק הראשון (שיצא לא מבחינה כרונולוגית) בסאגה (הישנה) הוא מספר על תחילת המסע של לוק.. איך הוא פוגש את ליה ואת האן ואת וואבי וון.. והכי חשוב על דארת' ויידר וכוכב המוות... זה ההיי לייטס בלי ספויילרים

Sith Master

New member
תקווה חדשה../images/Emo19.gif

זה השם שהומצא אח"כ לסרט המקורי בסאגה.

murmur

New member
למה הומצא?

הוא מופיע בהסבר הרץ ולידו הספר 4 ברומית

Lu Tze

New member
הומצא אחרי סט ההקרנות הראשון.

בפעם ה-1 לא קראו לסרט "תקווה חדשה" אלא פשוט star wars, ואז כשלוקאס ראה שהסרט הצליח הוא הכריז שהסרט הוא חלק ראשון מטרילוגיה. יש לציין שלא כמו רוב הסרטים של-השנים-האחרונות שמוכרזים כטרילוגיה רטרוספקטיבית אחרי ההצלחה של הסרט ה-1 בקופות (למשל בלייד, המחסל ואולי גם מאטריקס) הטרילוגיה המקורית הייתה אמורה להיות טרילוגיה מלכתחילה.

zViper

New member
אגב, נדמה לי שאם אחפש...

אמצא את כרזת הסרט הראשון, כפי ששווקה בארץ
אם אמצא, מבטיח! סורק לכאן!

לגבי מטריקס, אתה טועה.

המטריקס היה אמור להיות טרילוגיה מלכתחילה. מה שכן, יש סברה שאומרת שבעקבות הפולחן שיצר הסרט היוצרים נאלצו לשנות את העלילה המתוכננת של ההמשכים כדי לעשות אותו תואם יותר לקאלט שהתפתח מהסרט הראשון.

Lu Tze

New member
לא. פירסמו את העובדה שמטריקס

אמור להיות טרילוגיה רק אחרי הצלחת הסרט הראשון. אומנם אמרו שזו הייתה הכוונה מלכתחילה, אבל פירסום העובדה היה אחרי הצלחת הסרט.

zViper

New member
ברוכה הבאה לפורומינו!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ואם יורשה:חג שמח וכשר

Padme Amidala

New member
לפי מה שאני רואה הסברים קיבלת...

אז בכל מקרה ברוכה הבאה לפורום.

fresh mishmesh

New member
תודה לכם על האדיבות ../images/Emo13.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה, אני נזכרת שבאמת ליד הארבע הרומי כתוב a new hope המנהלת- את יכולה לעשות סקר- "איזה סרט מכל ה-5 שיצאו בינתיים הוא האהוב עליך?" יהיה קשה לענות... או שכבר היה סקר כזה? או לחילופין- הסרט הכי פחות אהוב עליך... אני יודעת מה יהיה שלי- האמפרייה מכה שנית... מעצבן.

Padme Amidala

New member
זה חדש... ../images/Emo13.gif

מישהי שלא אוהבת את האימפריה מכה שנית? בהחלט תופעה חדשה... אבל לכל אחד מותר לאהוב ולשנוא מה שבא לו... אז עכשיו ברצינות, לגבי הסקר- הבעייה היא שעכשיו אנחנו עושים שבועות שכל אחד מהם מוקדש לדמות אחרת, ולכן גם הסקר מוקדש לדמות. כשנסיים את כל הדמויות, זה בהחלט רעיון טוב לסקר...

Padme Amidala

New member
אממ... אין לי אותה ממש... ../images/Emo4.gif

כי אני ואלעד פשוט קובעים כמה ימים לפני סוף השבוע על איזה דמות נעשה, וכך אוספים חומר וכו'... ככה שרשימה של השבועות הבאיפ אין לי...

fresh mishmesh

New member
ממש לא אוהבת...

סרט חשוב לעלילה, אולי אבל מייגע ומעצבן אני מעדיפה בהרבה את הרביעי והשישי ומהסרטים החדשים אני מעדיפה את השני על הראשון...

zViper

New member
נראה אגב,ניצן, ש... ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ברגע שיצא השלישי והאחרון בפרילוגיה, הוא יהיה המועדף על רובינו. יותר אקשן ויותר עלילה, יותר דמויות באות ויותר דמויות הולכות... ועוד ועוד וכו' וכו' וכי...

Lu Tze

New member
ממש לא נראה לי.

אולי הוא יהיה המועדף על הרוב מהטרילוגיה החדשה, אבל הסרטים הטובים-באמת הם מהטרילוגיה המקורית.

zViper

New member
אגב, נראה לי בנוסף...

שבסרט זה יתגלו לנו גזה הצובאקה וזה כבר מסקרן לראות...

Sith Master

New member
בואי נירגע../images/Emo19.gif

האימפריה (5)הוא הסרט הכי טוב... הוא גם הכי תורם לעלילה (לא, אני אביך...), גם חוסך ממך את הפרולוג, גם חוסך ממך את האפילוג וגם היכ מעניין. ג'דיי (6) הוא סרט טוב ומהנה וגם מעניין כי אתה מבין מה קורה- ושהכל נגמר בטוב. תקווה(4) הוא הסרט הכי משעמם וגרוע, והוא פחות טוב אבפילו ממשובטים (2) ומפאנטום(1). אני אגלה לכם סוד קטן- כהייתי בן 9 ראיתי את החידוש של תקווה ואמרתי לאבי שהלך איתי לסרט שה סרט משעמם ושלא נהנתי. אם לא הייתי צופה בגיל 11 באימפריה ורק בגיל 11.5 מבין שיש ביניהם קשר (עברו שנתיים אז לא זכרתי את הדמויות), בכלל לא הייתי מעריץ של מלחמת הכוכבים.

למעלה